Hovedsiden

Liten annonse


  Måtte slutte i ishockeyforbundet – nå har han fått ny jobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:12.52)
  ottar eide er ansatt som ny generalsekretær i norges motorsportforbund. han måtte i fjor gi seg i ishockeyforbundet. i august i fjor ble det kjent at norges ishockeyforbund ville lande på et stort underskudd og sto i en svært krevende økonomisk situasjon. i kjølvannet ble det konkludert med at daværende generalsekretær eide ikke lenger hadde styrets tillit. prosessen med å avslutte arbeidsforholdet til eide endte samtidig med at forbundsledelsen måtte beklage egen fremgangsmåte. det ble blant annet vist til belastningen eide ble påført i form av trykk fra mediene. ved siden av å være generalsekretær i hockeyforbundet har eide tidligere arbeidet som underdirektør i kulturdepartementet.

  Jørgen Isnes forlenget kontrakten med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:18.32)
  jørgen isnes har skrevet under på en ny avtale som binder ham til strømsgodset ut 2027-sesongen. – jeg er både stolt og ydmyk. det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier isnes til klubbens nettside. isnes` kontrakt med godset gikk opprinnelig ut i 2025. – jørgen er en dedikert trener som jobber hardt og har en hunger etter fremgang i alt vi foretar oss. han er opptatt av utvikling og har en god innstilling til jobben som hovedtrener i godset, sier sportssjef jostein flo.

  Vipers-profil forlater klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:16.55)
  karine emilie dahlum har gitt vipers kristiansand beskjed om at hun gir seg i den norske storklubben etter sesongen. danske sønderjyske blir neste stopp. dahlums kontrakt med vipers utløper i sommer. hun kom til vipers fra våg håndball i 2020 og har vært med på voldsomme fremganger de siste sesongene. inneværende sesong ble kort for bakspilleren som allerede i tredje serierunde røk korsbåndet. hun har siden gjennomgått en lang opptrening. på vipers hjemmesider takker 24-åringen for fire år i klubben. – dette føles ikke som et farvel, men heller som et på gjensyn, sier dahlum. sønderjyske bekrefter på sin side at kristiansand-kvinnen er klar for klubben fra neste sesong. hun har signert en toårsavtale. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »