Hovedsiden

Liten annonse  newcastle-sjefen frykter langt skadeavbrekk for profil: – han vet at det er alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:12.07)
  den engelske kantspilleren harvey barnes (25) har pådratt seg en uvanlig skade i foten. det kan i verste fall bety flere måneder på sidelinjen. newcastle-trener eddie howe var alt annet enn optimistisk på engelskmannens vegne da han møtte pressen tirsdag. barnes forlot gressmatta tidlig i søndagens 8-0-seier mot sheffield united. kantspilleren har blitt grundig undersøkt, og de kommende dagene vil spesialister avgjøre om barnes trenger en operasjon før han starter rehabiliteringen. – det er en skade rett under tåa, så det er veldig uvanlig. han har vært langt nede siden han selv vet at det er alvorlig. vi frykter at det er snakk om måneder før han er tilbake, sa howe ifølge sky sports. barnes ble hentet til newcastle i sommer etter at han forrige sesong rykket ned med leicester. i sesonginnledningen har det imidlertid bare blitt to kamper fra start. skaden til barnes betyr ytterligere spilletid til blant andre anthony gordon, jacob murphy og miguel almirón. (ntb)


  Nå lader de fleste om natten

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:19.40)
  en smart løsning som har kommet når det gjelder hjemmeladingen av elbilen er at ladeøkten kan programmeres i forkant. ergo kan man lade når strømmen er billigst. nesten uten unntak males det også mørke bilder når ny teknologi baner seg vei her i samfunnet. ja, som den ferske ai-teknologien, hvor noen frykter at datamaskinene skal […] innlegget nå lader de fleste om natten dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »