Hovedsiden

Liten annonse
  Mbappé sier han var ulykkelig i PSG det siste året

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:09.49)
  den franske stjernen kylian mbappé forteller om et siste år i paris saint-germain der «folk og ting» gjorde ham ulykkelig. 1. juli er han real madrid-spiller den franske yndlingen hjalp psg med å vinne seks ligatitler i løpet av de sju årene han tjente klubben. han bedyrer at han ikke generelt var ulykkelig i løpet av de årene i klubben, skriver bbc. – det ville vært å bite hånden av den som gir deg mat og spytte på alle som forsvarte meg. men noen ting og mennesker gjorde meg ulykkelig, sier mbappé og viser til det siste året i klubben. han trekker fram trener luis enrique og rådgiver luis campos som folk som hjalp ham gjennom de tunge stundene. – uten dem hadde jeg aldri kommet på banen igjen.

  Person pågrepet for å planlegge angrep mot OL-fakkelstafett i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:10.38)
  franske myndigheter har pågrepet en person for å planlegge et angrep under ol-fakkelstafetten i bordeaux. – takk til politifolkene og mer generelt til alle agentene i departementet som sørger for sikkerheten for denne populære feiringen med bemerkelsesverdig profesjonalitet og engasjement, opplyste innenriksminister gérald darmanin på x. franske cnews opplyser at det er snakk om en mann i 20-årene, og at han ble pågrepet tirsdag. etterforskere skal ha fattet mistanke etter at den pågrepne skrev et facebook-innlegg hvor han refererte til massedrapsmannen elliot rodger. rodger drepte seks mennesker og skadet 13 for nøyaktig ti år siden: 23. mai 2014. den delen av fakkelstafetten som går i bordeaux, startet torsdag morgen og avsluttes i kveld. ol arrangeres i paris fra 26. juli til 11. august. (ntb)

  Svensk langrenn omfavner KI: – Helt riktig vei å gå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:07.02)
  sverges skiforbund satser på kunstig intelligens og håper det i framtiden kan gi perfekte ski uansett forhold. nylig la forbundet selv ut en sak om at forskere ved luleå tekniska universitet har utviklet en ki-basert metode som kan brukes til å optimalisere gliden. målet er at alt ved løpernes utstyr er tilpasset snø- og værforhold allerede før det er blitt testet. – samarbeidet for å implementere metodene på landslagsnivå er allerede i gang, sier forsker kalle kalliorinne. i den svenske langrennsleiren er man forsiktig optimistiske. – generelt når jeg hører om ki, blir jeg litt redd. men dette høres spennende ut, så får vi se hvordan det går. er det noe som kan hjelpe oss, er det verdt å prøve det, sier jonna sundling til aftonbladet. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »