Hovedsiden

Liten annonse
  Fem menn dømt til fengsel etter å ha solgt Premier League-kamper ulovlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.04)
  fem menn som solgte abonnement på ulovlig strømming av premier league-kamper til mer enn 50.000 mennesker er fengslet. på sine nettsider skriver premier league at det regnes som den største rettsforfølgelse noensinne angående ulovlig strømming. gjengen er dømt for bedrageri, hvitvasking av penger og hindring av rettsvesenet etter å ha innkassert mer enn sju millioner pund, tilsvarende 97 millioner norske kroner, på fem år. «hjernen» bak operasjonen, en 36 år gammel mann fra storbritannia, er dømt til elleve års fengsel. en sjette person møtte aldri i retten og mannen er etterlyst. totalt har de fem mennene fått 30 år og sju måneders fengselsstraff. alle de involverte, utenom 36-åringen, erkjente seg til slutt skyldig i alle anklagene mot dem. – vi vil fortsette å beskytte våre rettigheter og våre støttespillere ved å etterforske og straffeforfølge ulovlige operatører på alle nivåer, sa premier leagues generaladvokat kevin plumb. (ntb)  Solbakken forlenger med landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:09.36)
  norges fotballforbund forlenger avtalen med ståle solbakken. den nye kontrakten strekker seg ut 2025, men forlenges til 2026 dersom norge tar seg til vm. – jeg er takknemlig for tilliten og at nff ønsker å forlenge kontrakten. jeg føler vi er på rett vei i utviklingen av laget, spillere og støtteapparat, sier solbakken i en pressemelding. det er innkalt til pressekonferanse på ullevaal stadion senere i dag. landslagskaptein martin ødegaard er glad for at solbakken blir med videre. – det er en veldig gledelig nyhet. spillerne har stor tro på dette prosjektet, på ståle og støtteapparatet. han er en tydelig leder som tar oss i riktig retning. jeg føler vi stadig tar nye steg, og jeg ser allerede frem til kampene som kommer og veien videre med denne gjengen, sier arsenal-kapteinen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »