Hovedsiden

Liten annonse


  Elabdellaoui-lekkasje henlegges

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:17.33)
  påtalemyndigheten frafaller siktelsen mot personen som var anklaget for å ha lekket opplysninger om omar elabdellaouis positive koronaprøve til pressen. det opplyser oslo-politiet i en pressemelding. saken henlegges fordi etterforskningen ikke har «klarlagt de faktiske forhold». «bevissituasjonen er av en slik karakter at det ikke er grunnlag for å straffeforfølge noen i saken», står det i uttalelsen. det var i november 2020 at et norsk mediehus fikk tips om landslagsspiller elabdellaouis positive test flere timer før han selv eller noen andre i norges fotballforbund (nff) var kjent med resultatet. nff anmeldte lekkasjen til politiet, som fulgte opp med å sikte en person for brudd på taushetsplikten. elabdellaouis prøve ble analysert av et laboratorium i oslo. under etterforskningen ble det gjort flere avhør og beslag av elektroniske enheter. ifølge politiet ble disse enhetene benyttet av blant annet den siktede, men de tilhørte vedkommendes arbeidsgiver. tidligere i år åpnet oslo tingrett for at det elektroniske materialet kunne utleveres til politiet. gjennomgangen av dette bidro til konklusjonen om å henlegge saken. (ntb)

  Svakt fall på Oslo Børs

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 2. juni 2022 KL:16.30)
  lymfekreftselskapet nordic nanovector stupte tosifret etter å ha varslet gjennomgang av deres viktigste studie. selskapet sliter fortsatt med å rekrutterer pasienter.


  UEFA vil ha uavhengig gransking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 30. mai 2022 KL:21.09)
  det europeiske fotballforbundet vil ha ei uavhengig gransking av finalebråket i meisterligaen. uefa skriv på sine nettsider at dei vil ha ein full gjennomgang som skal ta for seg avgjerdene som vart tatt, ansvar og oppførselen til alle involverte partar. portugisaren tiago brandão rodrigues har fått i oppdrag med å leie arbeidet. han er medlem av det portugisiske parlamentet og har vore utdanningsminister i heimlandet. i tillegg er han tidlegare medlem av det internationale antidopingbyrået. trengsel, lange køar og kaos utanfor stadion i paris gjorde at finalen mellom liverpool og real madrid vart utsett i over ein halvtime laurdag. måndag bad frankrike sin idrettsminister amelie oudea-castera om årsaking til dei 2700 tilskodarane med billettar som aldri fekk sett kampen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »