Hovedsiden

Liten annonse  Kofstad på etterskudd i Dubai – turneringen forsinket av regn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:18.49)
  espen kofstad var på etterskudd i kampen om å greie cuten i dubai desert classic da hans 2. runde ble avbrutt av mørke fredag. regnvær har ført til kraftig forsinkelse, og det er allerede bestemt at turneringen vil bli spilt ferdig først mandag. kofstad gikk 1. runde tre slag over par etter to birdier og fem bogeyer. på 2. runde revansjerte han en dobbeltbogey på 1. hull med to strake birdier, men flere enn de tre hullene rakk han ikke å spille fredag. i øyeblikket ser det ut til at man må være ett slag under par etter to runder for å få spille videre. kofstad er fire slag bak den grensen, på en foreløpig 114.-plass. engelskmennene richard bland og ian poulter er i delt ledelse, åtte slag under par. de har spilt henholdsvis tire og tre slag på 2. runde. mange i feltet har ennå ikke innledet runden. (©ntb)
  Bekreftet: NM-stafettene går som planlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 22. januar 2023 KL:10.03)
  sprengkulda slipper ikke taket i nm-byen gjøvik, men juryen har likevel bestemt seg for at det er mulig å gjennomføre stafettene. det bekrefter arrangøren overfor nrk. søndag morgen viste gradestokken minus 18,6 grader på det kaldeste punktet i løypa, men utover formiddagen har tydeligvis temperaturen økt nok til at man kan gå skirenn. grensen for å gjennomføre renn er minus 18 grader. samtidig opplyser arrangøren at temperaturutviklingen vil bli fulgt nøye fram mot starten på herrestafetten klokken 13.30. kvinnestafetten begynner 11. lørdag ble både 15 km og 30 km skiatlon avlyst som følge av de lave temperaturene i innlandet.

  Positiv kuldemåling gir håp om NM-stafetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 22. januar 2023 KL:09.02)
  sprengkulda slipper ikke taket i nm-byen gjøvik, men temperaturmålinger søndag morgen gir håp om langrennsstafettene kan avvikles som oppsatt. nm-juryen på gjøvik hadde møte klokken 8 søndag morgen. i forkant var det gjort temperaturmålinger der gradestokken viste minus 18,6 grader på det kaldeste punktet i løypa. grensen for å gjennomføre renn er minus 18 grader. «det er ventet at temperaturen stiger noe utover formiddagen, og juryen tar derfor nye målinger rett før klokken 10. juryen vil da ha et nytt møte, og er optimistiske på at temperaturen i hele traseen da vil være over minus 18 grader slik regelverket krever», melder arrangøren. (ntb)


  Sprengkulde på Gjøvik – NM-konkurranse utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 21. januar 2023 KL:09.37)
  rennjuryen har besluttet å utsette starten på 15 kilometer fellesstart for kvinner til klokken 12.00 lørdag. nm-konkurransen skulle egentlig ha startet klokken 10.30, men per nå er for kaldt til å gjennomføre skirenn på gjøvik. nrks reportere på stedet melder om at det er minus 24 på langrennsstadion. grensen for å gå renn er minus 18 grader. – det er friskt. jeg vil si det. jeg har akkurat vært rundt 5 kilometer-traseen. det er kaldt i utgangspunktet, men så kommer du ned i bunnen av utforkjøringene og da smeller det i ansiktet. det gjør vondt. akkurat nå er det veldig kaldt i deler av løypa, sier nrk-ekspert fredrik aukland. nyheten kommer kort tid etter at det ble kjent at emil iversen har bestemt seg for å stå over søndagens stafett som følge kulda. det opplyser stafettsjef for varden meråker, ole morten iversen, til adresseavisen lørdag.  Avis: Newcastle-stjerne arrestert etter fyllekjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. januar 2023 KL:18.39)
  ifølge den britiske avisen the times har newcastle united-stjernen joelinton blitt arrestert for fyllekjøring. det får avisen opplyst av en talsperson i politiet. politiet i northumbria har ifølge avisen bekreftet at brasilianeren ble arrestert klokken 01.20 lokal tid natt til torsdag. han skal ha blitt promilletestet og blåst til over den tillatte grensen for alkohol. joelinton må møte i retten 26. januar etter å ha kjørt i beruset tilstand. newcastle skal være klar over hendelsen, men har ikke kommet med noen uttalelser. 26-åringen har blitt en nøkkelbrikke i eddie howes newcastle-lag, og scoret 2-0-målet da «the magpies» tok seg til semifinalen i ligacupen tirsdag kveld.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »