Hovedsiden

Liten annonse
  McCregor comeback avlyst igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:09.04)
  conor mccregor (35) som ikke har gått i ringen siden han brakk foten mot dustin poirier i juli 2021 skulle etter planen gjøre comeback i ufc 29.juni mot michael chandler. nå er kampen avlyst. – mcgregor er ute av kampen mot michael chandler grunnet en skade, sa ufc-president dana white i en video publisert på x i natt, norsk tid.

  Koeman ut mot Barcelona: – Tok en risiko som vi nå må betale for

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:11.12)
  den nederlandske landslagssjefen, ronald koeman, var misfornøyd frenkie de jong måtte kaste inn håndkle fire dager før fotball-em. mandag kveld opplyste nederlands fotballandslag at de jong ikke fikk delta grunnet en ankelskade som han har slitt med siden april. likevel ble nederlenderen satt til å spille kamper mot psg i april. – frenkie de jong har en historie med denne skaden, så vi må tenke på helsen hans. klubben hans (barcelona) tok en risiko som vi nå må betale for, sa koeman mandag kveld. (ntb)  Nadal slått ut i første runde i Roland-Garros: – Vet ikke om det er siste gang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:18.28)
  gruskongen rafael nadal har vunnet grand slam-turneringen roland-garros, også kjent som french open, hele 14 ganger. kun fire ganger tidligere på 18 deltakelser har han ikke vunnet, grunnet tre tap (i fjerde runde i 2009, i kvartfinalen i 2015 og i semifinalen i 2021) og at han trakk seg før tredje runde i 2016. etter at nadal sto over turneringen med skade i fjor, røk han i år ut i første runde etter tre intense sett mot tyske alexander zverev. nadal har slitt stort med skader de siste årene og ikke vist seg fra sitt vante toppnivå denne sesongen. 37-åringen er for øyeblikket rangert som nummer 275 i verden. zverev vant kampen 6-3, 7-6, 6-3. – jeg vet ærlig talt ikke om det er siste gang jeg står her foran alle dere. jeg vet helt ærlig talt ikke, sier nadal til arrangøren like etter tapet. der sier han også at han håper å være tilbake på grusen i paris under ol i sommer. nadal står med utrolige 112 seirer i enkeltkamper og kun fire tap over de 19 utgavene av roland-garros han har spilt.

  Guttormsen står over EM i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:12.19)
  sondre guttormsen står over sommerens em i roma grunnet en strekkskade. det melder norges friidrettsforbund i en pressemelding. avgjørelsen er tatt i samråd med det medisinske teamet. han står også bislett games (diamond league) kommende torsdag. – jeg har god tid til å bli skadefri og komme i form til ol, men jeg har ikke tid til noen feilsteg på veien. derfor velger jeg ikke å ta noen sjanser og i stedet rette alt fokus inn mot ol i paris, sier guttormsen. stavhopperen pådro seg en strekk i midten av april og selv om rehabiliteringsprosessen har gått som planlagt, gjenstår det fortsatt noe for å bli konkurranseklar.

  DIREKTE 19:00: Potensielt store Microsoft-lanseringer – svenske priser lekket

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:13.16)
  microsoft build starter ikke før i morgen, men årets produkter og tjenester er så viktige, grunnet ai, at selskapet starter en dag tidligere. artikkelen oppdateres fra 19:00 surface møter ai det er, merkelig nok, ingen direktestrøm fra eventet, så vi må sørge for å holde oss oppdatert i andre kanaler. vi forventer i kveld selvsagt surface pro 10 med snapdragon x plus (ja, det noe merkelige ryktet går på at pro-modellen ikke får elite,) og surface laptop 6 med snapdragon […] the post direkte 19:00: potensielt store microsoft-lanseringer – svenske priser lekket appeared first on itavisen.

  To hjertestanser og flere kollapser i svensk storløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:20.15)
  flere deltakere er kjørt til sykehus grunnet kollaps i storløpet «göteborgsvarvet». løpet omtaler seg selv som verdens største halvmaraton, og 50.000 deltakere står på startstreken. 23 stykker er sendt til sykehus. arrangøren bekrefter til nrk at det dreier seg om to hjertestanser. – for to av dem er tilstanden alvorlig, sier fanny edstam, pressekontakt på sahlgrenska sykehus til svt. – det er tydeligvis en del som har undervurdert varmen og at det er såpass varmt, sier jack waitz til nrk. han jobbet med eliteklassen i arrangementet med 50.000 løpere på start. det var 25–26 grader og stekende hete i göteborg lørdag. – det er mange som ikke har drukket nok, sier en sykepleier til svt. – det er mai, veldig mye pollen i lufta og så kommer den kraftige varmen i tillegg. det er ikke mange som er vant til det, sier waitz. – det er et fantastisk opplegg med hensyn til førstehjelp og medisinsk assistanse, veldig imponerende, sier waitz, som sier rundt 100 stykker jobber med medisinsk hjelp under arrangementet.

  De Zerbi ferdig i Brighton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:16.38)
  brightons trener roberto de zerbi slutter etter sesongen, skriver klubben på x. den karismatiske italieneren har gjort sine saker svært godt siden han tok over høsten 2022. i sin første sesong ledet hanlaget til europaligaen etter en 6. plass i serien. han er blitt linket til trenerjobben i flere andre klubber grunnet suksessen i brighton. denne sesongen ligger på 10. plass før søndagens kamp mot manchester united. det blir de zerbis siste kamp som sjef.

  Hovland med kjemperunde – fikk eagle fra 70 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:08.38)
  viktor hovland gikk annen runde av pga-mesterskapet i golf på fire slag under par. nordmannen slo innspillet rett i koppen til eagle på hull fire. hovland var tre slag under par etter første runde og fikk starten på annen runde forskjøvet med noen timer grunnet en ulykke like ved anlegget i morgentimene. da han kom i gang leverte han tre par før det smalt på par fire-hullet nummer fire. fra om lag 70 meter fikk han eagle. ballen spratt en gang på greenen før den forsvant. – for et sirkus av et golfslag, utbrøt viaplay-kommentator joakim mikkelsen. nordmannen gjorde i etterkant fem birdier og to bogeyer. han er åtte slag under par totalt etter annen runde og har fire slag opp til turneringsleder xander schauffele. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant pga-sluttspillet. han har blant annet stått over flere turneringer. foran helgens turnering i louisville, kentucky ble det kjent at hovland har gjenopptatt samarbeidet med treneren joe mayo. hovland ble nummer to i fjorårets utgave av pga-mesterskapet. vinneren av årets andre majorturnering får med seg i overkant av 33 millioner kroner. (©ntb)  LSK Kvinner reagerer på poengtrekk: – Brutalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:13.07)
  lsk kvinner er i økonomisk krise, og norges fotballforbund (nff) har trukket klubben med ett poeng. daglig leder mener straffen er for streng. lsk kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. nå reduseres poengfangsten altså til elleve. – vi er i en veldig vanskelig økonomisk situasjon, og presset har aldri vært tøffere. selv om det kanskje er logisk med poengtrekk, så er det uansett veldig kjedelig at dette ble utfallet til slutt. det er den følelsesmessige siden av det, sier daglig leder gunn brennhaugen til ntb. nff har begrunnet poengtrekket med svakt resultat og egenkapital ved årsskiftet. lsk kvinner har 14 dagers klagefrist, men kommer trolig ikke til å anke. – vi er i en fase hvor vi må bruke all vår energi på å redde klubben. vi er redd for å bruke energi i feil retning. vi kommer antakeligvis ikke til å klage, sier brennhaugen. klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i lsk-hallen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »