Hovedsiden

Liten annonse

  53 pågripelser på Wembley – blant dem banestormere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:23.46)
  flere personer stormet banen rett etter avspark i mesterligafinalen mellom borussia dortmund og real madrid. de ble pågrepet av politiet. etter kampen meldte london-politiet at det ble gjort 53 pågripelser i forbindelse med finalen. fem av dem var for banestorming, de fleste for forsøk på å tvinge seg adgang til arenaen. lørdag sirkulerte det videoer i sosiale medier av grupper som løp inn på stadion. (ntb)

  Magnus Carlsen slo Nakamura i armageddon – leder Norway Chess

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:21.09)
  magnus carlsen spilte remis mot hikaru nakamura i 2. runde i norway chess, men vant i armageddon og leder norway chess. langsjakkpartiet endte uavgjort etter 36 trekk og snaut tre og en halv time ved brettet. – det ble en direkte pinlig affære der jeg prøvde å spille noe sikkert ganske tidlig, og så greide jeg å overse ... ikke noe langt uti der, men hans neste trekk. jeg innså med en gang at jeg var ikke i nærheten av å stå bedre. senere følte jeg at han satt og utspilte meg litt, men jeg fikk heldigvis omgruppert etter hvert og styrt partiet mot noe mer trygt, sa carlsen til tv 2. carlsen hadde hvite brikker i armageddon og skaffet seg et avgjørende overtak som resulterte i seier etter 50 trekk. dermed fikk han et ekstra halvpoeng. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »