Hovedsiden

Liten annonse
  norges håndballmenn møter danmark og frankrike i ol-gruppespillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:18.23)
  Norge kom i gruppe med blant andre Danmark og tittelforsvarer Frankrike da trekningen for OL-turneringen i håndball for menn ble foretatt i Paris. Tirsdagens trekning ble foretatt i forbindelse med styremøtet i Det internasjonale håndballforbundet (IHF) i OL-byen. Norge havnet i gruppe B med Danmark, Ungarn, Frankrike, Egypt og Argentina. De tolv OL-klare nasjonene ble fordelt i to grupper med seks lag i hver. De fire beste i hver gruppe tar seg til kvartfinalene. OL-turneringen i håndball spilles fra 27. juli til 11. august. Innledningskampene er lagt til Paris Expo Porte de Versailles, og finalerundene skal spilles i Stade Pierre-Mauroy i Lille. Frankrike er tittelforsvarer i OL både for kvinner og menn. (NTB)

  norges håndballkvinner møter danmark og sverige i ol-gruppespillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:17.53)
  Norge kom i gruppe med blant andre Danmark og Sverige da trekningen for OL-turneringen i håndball for kvinner ble foretatt i Paris. Tirsdagens trekning ble foretatt i forbindelse med styremøtet i Det internasjonale håndballforbundet (IHF) i OL-byen. Norge havnet i gruppe A med Tyskland, Slovenia, Sverige, Danmark og Sør-Korea. (NTB)


  Håndballgutta ett steg nærmere OL-billett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.09)
  godt keeperspill av torbjørn bergerud lå i bunn da norge vant 32-29 i åpningskampen mot portugal i ol-kvalifiseringen i håndball. bergerud var påskrudd fra start og gjorde det vanskelig for portugiserne å få ballen i mål. han leverte mange gode redninger, inkludert en med ansiktet, og gikk til pause med redningsprosent på 43. da ledet norge 18-13 og hadde tilsynelatende full kontroll. de norske truet med å stikke ytterligere fra i den andre omgangen, men portugal bet seg fast og sørget etter hvert for at kampen ble spennende igjen. vel midtveis i omgangen hadde norge en periode der det gikk svært trått offensivt, med en rekke misbrukte skuddsjanser og tekniske feil, og portugal reduserte ledelsen til to mål på 27-25. bergerud sto fram igjen og nektet motstanderen å komme enda nærmere, blant annet med en strafferedning fra .francisco costa. simen ulstad lyse fikk fart på målproduksjonen igjen med tre på rad. de to første gangene svarte portugal umiddelbart med skudd i tomt bur, og kampen levde helt til en strålende redning av bergerud på luis frades innhopp på stillingen 31-28 et drøyt minutt før slutt. de to beste i gruppespillet i tatabanya får billett til paris-ol. både ungarn og portugal endte foran norge i årets em. ungarerne ble nummer fem, portugiserne sju og norge nummer ni. tunisia er siste lag i gruppa. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »