Hovedsiden

Liten annonse  viking-kapteinen hyller ungguttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:19.16)
  Viking har fått heng på tabellteten og tok sin annen strake seier i eliteserien, og med 3-0 stoppet de formsterke HamKams videre poengfangst i mai. Det var Vikings to unge midtbanespillere Sondre Auklend (2) og Simen Kvia-Egeskog som scoret målene i den fortjente seieren. – En veldig god fotballkamp fra vår side. Vi kontrollerte det meste, og vi skapte mange gode sjanser, sa Viking-strategen Zlatko Tripic som var fornøyd med sine to unge lagkamerater. – Utrolig bra at det endelig løsner for dem denne sesongen. De utfordrer seg selv. Sykt gøy at de avgjør kampen i dag, sa Tripic. (NTB)

  Ny viktig Vålerenga-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:18.03)
  lørdagens storkamp i 1. divisjon endte med vålerenga-seier i kampen mellom to nedrykkslag i ålesund. for aalesund fortsetter krisen. ungguttene magnus bech riisnæs og jones el-abdellaoui var målscorerne i den svært viktige seieren for geir bakke og co. vålerenga tok med det sin fjerde strake seier etter ydmykelsen på bortebane mot mjøndalen for noen uker siden. på onsdag sikret de også kvartfinalebillett i cupen etter seier på straffesparkkonkurranse mot hamkam. for aalesund fortsetter krisen for den hardt pressede christian johnsen. de oransje har tapt fire av sine siste fem kamper. den siste tiden har både daglig leder og keepertrener gått av. aalesund får besøk av sogndal på fotballens nasjonaldag torsdag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »