Hovedsiden

Liten annonse
  Skiskytterrenn utsatt: – Umulig å skyte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:13.41)
  dagens skiskytterrenn i holmenkollen er utsatt til fredag. det er været som hindrer kvinnene i å stille til start i hovedstaden. det bekrefter arrangøren til nrk. kvinnenes normaldistanse, 15 kilometer, skulle være det første rennet for verdenseliten etter at vm ble avsluttet i nove mesto for halvannen uke siden. – jeg syntes det er lurt at de avlyser. været kommer og går, så man kan være veldig heldig eller uheldig. jeg stoler på at det er en lur avgjørelse, sier ida lien. lien får støtte fra treneren hennes. – avgjørelsen var helt riktig. vi ønsket å gå og jentene var veldig klar for å gå konkurranse i dag, men det verste hadde vært å måtte avlyse midt i. akkurat nå er det umulig å skyte. det er to minutter hvor det er helt okey, og så er det tre minutter hvor det ikke går. så det var en riktig avgjørelse, sier patrick oberegger. dermed blir det to renn i holmenkollen fredag. i tillegg til kvinnenes 15 kilometer, skal mennene gå sin 20 kilometer. videre er det fellesstarter for begge kjønn lørdag, mens det er blandet stafett og parstafett i holmenkollen søndag. ifølge herrenes skytetrener spøker det også for morgendagens renn. – værmeldingen i morgen er også veldig dårlig, så kanskje det heller ikke blir noe i morgen. i dag var det kanskje ok. av og til var det umulig å skyte, men hva skjer hvis vi ikke kan gå i morgen? da er det to konkurranser som blir kansellert, så jeg vet ikke, sier siegfried mazet. – du er litt uenig? – jeg er ikke uenig, men hvis vi ser værmeldingen for i morgen, så blir det det samme. kanskje det ikke blir noen normaldistanser for kvinnene og mennene. jeg vet ikke. det er vanskelig å si, avslutter han. ingrid landmark tandrevold leder verdenscupen sammenlagt før de siste tre verdenscuprundene. ukens verdenscuprunde i holmenkollen er den siste i europa, før verdenscupen avsluttes med tur til usa og canada.

  Skiskytterrennet i Holmenkollen utsatt til fredag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:13.41)
  dagens skiskytterrenn i holmenkollen er utsatt til fredag. det er været som hindrer kvinnene i å stille til start i hovedstaden. det bekrefter arrangøren til nrk. kvinnenes normaldistanse, 15 kilometer, skulle være det være første rennet for verdenseliten etter at vm ble avsluttet i nove mesto for halvannen uke siden. – jeg syntes det er lurt at de avlyser. været kommer og går, så man kan være veldig heldig eller uheldig. jeg stoler på at det er en lur avgjørelse, sier ida lien. dermed blir det to renn i holmenkollen fredag. i tillegg til kvinnenes 15 kilometer, skal mennene gå sin 20 kilometer. videre er det fellesstarter for begge kjønn lørdag, mens det er blandet stafett og parstafett i holmenkollen søndag. ifølge herrenes skytetrener spøker det også for morgendagens renn. – værmeldingen i morgen er også veldig dårlig, så kanskje det heller ikke blir noe i morgen. i dag var det kanskje ok. av og til var det umulig å skyte, men hva skjer hvis vi ikke kan gå i morgen? da er det to konkurranser som blir kansellert, så jeg vet ikke, sier siegfried mazet. du er litt uenig? – jeg er ikke uenig, men hvis vi ser værmeldingen for i morgen, så blir det det samme. kanskje det ikke blir noen normaldistanser for kvinnene og mennene. jeg vet ikke. det er vanskelig å si, avslutter han. ingrid landmark tandrevold leder verdenscupen sammenlagt før de siste tre verdenscuprundene. ukens verdenscuprunde i holmenkollen er den siste i europa, før verdenscupen avsluttes med tur til usa og canada.

  Thingnes Bø avslører sykdom før Kollen-renn - var klar til å trosse legeråd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:13.00)
  johannes thingnes bø ble vm-kongen i nove mesto og leder verdenscupen før de siste rennhelgene. denne uken skal skiskytterne gå i holmenkollen og thingnes bø avslører at han har slitt med sykdom etter vm ble avsluttet for halvannen uke siden. – jeg trente bra de første dagene og så ble jeg syk. jeg har vært syk de siste fem dagene. nå er jeg frisk igjen og klar for nye renn, sier thingnes bø. han forklarer at han har hatt en lett forkjølelse i dagene etter vm. – hva gjør det med målsetningen for helgen? – de endrer seg egentlig aldri. jeg får testet meg på trening etterpå, så får vi se hvordan det føles ut. – har du vurdert å ikke gå? – nei. jeg går alltid, uansett. jeg er på startstrek uansett form og farge, sier han med et smil. han svarer bekreftende «ja» på spørsmål om det betyr at han ville gått også hvis formen var dårligere. – hva sier legen til det? – han ville nok mest sannsynlig vært imot det. – hvordan er den «kampen» mellom deg, kroppen og legen? – det er ikke noe problem. jeg er frisk nå. det slipper vi heldigvis å diskutere. verdenscuprunden i holmenkollen starter med 15 kilometer for kvinnene på torsdag. du kan se alle rennene på nrk.

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)

  Bislett-helten Henry Rono er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:11.39)
  det kenyanske friidrettsforbundet opplyser i en pressemelding torsdag at henry rono er død, 71 år gammel. rono døde torsdag formiddag, etter å ha vært innlagt på sykehus i hovedstaden nairobi i halvannen uke. kenyaneren satte flere verdensrekorder på 70- og 80-tallet. spesielt i 1978 leverte han på et helt vanvittig nivå, hvor han på under tre måneder satt verdensrekord på 3000 meter, 3000 meter hinder, 5000 meter og 10.000 meter. rekorden på 3000 meter satt han på bislett, en arena han også løp på flere ganger de påfølgende årene. tiden 7.32,1 var verdensrekord helt frem til 1989. også verdensrekorden på 3000 meter hinder hadde han frem til 1989. i 1981 forbedret han sin egen verdensrekord på 5000 meter til 13.06,20. også det rekordløpet var på norsk jord, den gangen på knarvik, like utenfor bergen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »