Hovedsiden

Liten annonse
  dzeko med hattrick da mourinhos fenerbahce vant mesterligakvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:22.44)
  Bosniske Edin Dzeko ble tungen på vektskålen med hele tre scoringer da Fenerbahce vant 4-3 borte mot Lugano i mesterligakvalifiseringen tirsdag kveld. Tyrkerne fikk en verst tenkelig start i det som var José Mourinhos første offisielle kamp som klubbens hovedtrener. Ayman El Wafi ga Lugano ledelsen etter bare fire minutter. Like før pause løsnet det imidlertid for Fenerbahce. Dzeko ekspederte et straffespark i mål, før samme mann fullbyrdet snuoperasjonen kort tid etter sidebyttet. Uran Bislimi kvitterte for Lugano etter 64 minutter, men Dzeko sørget for at gjestene var tilbake i føringen kort tid etterpå. Med et drøyt kvarter igjen å spille scoret Ferdi Kadioglu 4-2. På overtid sørget Milton Valenzuela for at Lugano fikk med seg en viktig redusering. Dermed lever spenningen før returkampen i Istanbul neste uke. Ringreven Mourinho tok over som Fenerbahces hovedtrener i begynnelsen av juni. Han har tidligere ledet klubber som Porto, Inter, Chelsea, Real Madrid og Manchester United. (NTB)

  Norge misset semifinale i G19-EM tross seier og to Braut-scoringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:22.01)
  norge slo nord-irland 2-0, men det holdt ikke til semifinaleplass i g19-em i fotball. daniel braut gjorde de norske målene. lenge så det lyst ut for det som ville gitt g19-landslagets andre strake semifinale. med under 20 minutter igjen lå norge på 2.-plass i gruppe a, men den glapp da ukraina scoret på straffe til 3-2 over italia. det krigsherjede landet tok seg videre sammen med italienerne, som allerede hadde avansementet i boks før siste runde. en semifinalebillett ville gjort norge direktekvalifisert for neste års u20-vm i chile. nå venter i stedet en kamp til uka om europas femte og siste plass i sluttspillet. det er ikke klart hvilken treer norge møter fra gruppe b. braut tok det norske laget i føringen etter 34 minutters spill i belfast. han kranglet ballen i mål fra fem meter, og samme mann doblet til 2-0 etter litt over en time. denne gangen skapte han seg plass og styrte ballen elegant i nettmaskene. senere var sandens ulf-spilleren et treff i tverrliggeren unna å fullføre hattricket. norge tapte 1-2 for italia i em-åpningen, mens det ble 0-0 mot ukraina noen dager senere. i fjor spilte et norsk g19-landslag seg til em-semifinale for aller første gang. også den årgangen ble ledet av luis pimenta. (ntb)

  Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »