Hovedsiden

Liten annonse
  Solberg vant WRC2-klassen i Rally Latvia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:14.18)
  oliver solberg fortsatte storformen da han kjørte inn til seier i wrc2-klassen i rally latvia. norsk-svensken sikret seieren etter å ha vunnet 12 av de 20 fartsprøvene. totalt skilte det 37,4 sekunder ned til finske mikko heikkilä på 2.-plass. – takk folkens for all den utrolige støtten både på og utenfor banen denne uken. alt kommer ned til dette når vi går inn i ss20. la oss vinne dette, skrev solberg på x før den siste fartsprøven. før de fire avsluttende fartsprøvene søndag, ledet solberg med 26 sekunder ned til heikkilä. skoda-føreren økte ledelsen med ytterligere sju sekunder da han vant dagens to første fartsprøver. heikkilä vant imidlertid søndagens tredje fartsprøve, men til finnens fortvilelse klarte han ikke å ta noe mer enn 0,4 sekunder på solberg. norsk-svenske solberg avsluttet med nok en seier og økte ledelsen sin med ytterligere 4,6 sekunder ned til heikkilä. 22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. i slutten av juni endte han som to i wrc2-klassen i rally polen, mens han vant em-runden på hjemmebane i karlstad to uker tidligere. der var ingen norske deltakere med i helgens rally i latvia. det ble imidlertid finsk seier i wrc-klasser der kalle rovanperä vant foran franske sébastien ogier og ott tänak fra estland. (ntb)

  Solberg herjer i Rally Latvia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:13.31)
  oliver solberg fikk det ikke helt til å funke på lørdagens tre første fartsprøver, men leder likevel stort i wrc2-klassen i rally latvia. solberg har vunnet åtte av de tolv første fartsprøvene. det har gitt han en ledelse på 25,2 sekunder ned til finske mikko heikkilä på 2.-plass. før lørdagens morgenøkt hadde norsk-svensken en ledelse på 31,1 sekunder ned til finnen, men endte som nummer tre på de tre første fartsprøvene og tapte nesten sju sekunder. solberg klinket imidlertid til med nok en seier på den 12. fartsprøven og tok tilbake et sekund på den finske rivalen. 22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. i slutten av juni endte han som to i wrc2-klassen i rally polen, mens han vant em-runden på hjemmebane i karlstad to uker tidligere. der er ingen norske deltakere med i helgens rally i latvia. senere lørdag skal det kjøres ytterligere fire fartsprøver, før det skal avgjøres med de fire siste rundene på søndag. (ntb)

  Formel 3: Stenshornet nummer 13 i Ungarn-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:11.16)
  martinius stenshorne (18) klatret ni plasser, men endte likevel bare på 13.-plass i formel 3-sprinten i ungarn lørdag. den norske unggutten fikk fredagens kvalifisering ødelagt av rødflagg. nordmannen var på vei mot å sette en respektabel rundetid da luke browning snurret rundt foran han og det ble vinket med det røde flagget. da var det bare 24 sekunder igjen på klokken, og stenshornet endte med en tid som kun holdt til en 22.-plass. nordmannen hadde dermed et nærmest håpløst utgangspunkt før både lørdagens sprint og søndagens hovedløp. stenshornet klatret imidlertid flere plasser i løpet av sprintløpet, men måtte likevel se seg fornøyd med en 13.-plass. før lørdagens sprint hadde ikke stenshorne kjørt et formel 3-løp siden østerrikes grand prix i slutten av juni. unggutten måtte stå over forrige f3-runde i storbritannia ettersom han er utestengt fra løpene på silverstone etter at han i april kjørte et gb3-løp på banen uten tillatelse fra det internasjonale bilsportforbundet. med helgens grand prix i ungarn gjenstår det tre vm-runder denne formel 3-sesongen, som avsluttes i italienske monza 1. september. (ntb)

  Hovland misset cuten – ute av British Open etter kriserunde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:21.42)
  viktor hovland var ikke i nærheten av å spille seg ut av trøbbel i british open. han fikk seks bogeyer på fredagens runde og røk ut. med totalt ti slag over par var hovland langt unna å klare cuten. det er tredje gang i år at den norske golfproffen ikke tar seg til helgespillet i en majorturnering. den ene gangen han greide det, slo han til med en 3.-plass i pga-mesterskapet. hovland var på etterskudd etter en åpningsrunde på 75 slag, og det skulle bli enda verre dagen derpå. nordmannen pådro seg fire bogeyer på sine sju første hull og falt kraftig nedover resultatlistene. tre av smellene kom etter hverandre. åtte hull på par fulgte før det igjen kladdet skikkelig for hovland. han fikk bogey på både tredje og nest siste hull på den tøffe banen i skotske troon. det ga en 77-runde og delt 113.-plass. british open er årets fjerde og siste majorturnering. der har hovland en 4.-plass fra 2022 som karrierebeste. shane lowry fra irland er på topp før helgens to siste runder. han leder med sju slag under par, mens engelskmennene daniel brown og justin rose er nærmest på -5. om under to uker går hovland i gang med ol-golfen. håpet er at han skal kjempe om medalje, men 2024-formen er ikke er godt tegn før paris-lekene. (ntb)

  Solberg med knallstart i Rally Latvia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:22.13)
  oliver solberg leder wrc2-klassen i rally latvia etter den innledende fartsprøven torsdag kveld. solberg klokket inn på 7.45.1 i sin skoda fabia og har en ledelse på 7,6 sekunder ned til italienske roberto daprà på 2.-plass. 22-åringen, som kjører på svensk lisens, er i knallform om dagen. i slutten av juni endte han som to i wrc2-klassen i rally polen, mens han vant em-runden på hjemmebane i karlstad to uker tidligere. der er ingen norske deltakere med i helgens rally i latvia. finske kalle rovanperä leder wrc-klassen med 2,4 sekunder ned til belgiske thierry neuville etter første fartsprøve. fredag skal det kjøres sju nye fartsprøver i liepaja, latvia. (ntb)

  Mer trøbbel i fransk rugby – to spillere anklaget for seksuelt overgrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:06.51)
  to medlemmer av det franske rugbylandslaget er arrestert i argentina, mistenkt for seksuelt overgrep. en dommer i mendoza-provinsen bekrefter at de to spillerne er innbrakt, skriver nyhetsbyrået afp. begge deltok i lørdagens testkamp mot argentina, og det er på spillerhotellet i mendoza de angivelige overgrepene skal ha skjedd, har lokale medier meldt. påtalemyndigheten i mendoza ba umiddelbart om at spillerne skulle arresteres. det franske rugbyforbundet (ffr) har ikke kommentert saken ennå. arrestasjonene kommer dagen etter at melvyn jaminet ble sendt hjem fra samlingen i sør-amerika etter å ha opptrådt rasistisk i en video. ffr gikk raskt ut og fordømte jaminets uttalelser. spilleren selv la seg også flat og beklaget. frankrike reiser til montevideo tirsdag, der de skal møte uruguay onsdag. lørdag venter en ny kamp mot argentina i buenos aires. der kan tre av spillerne som var med i helgens oppgjør, mangle. (©ntb)
  Mikkelsen nummer to i Polen – god dag for Solberg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. juni 2024 KL:19.36)
  andreas mikkelsen ligger på annenplass, men tapte tid til den ledende finnen kalle rovanperä da lørdagens etappe i rally polen ble avsluttet. mikkelsen har vært i ledelsen i helgens vm-rally, men mistet topplasseringen etter den 10. fartsprøven tidligere lørdag, da han ble tatt igjen av både rovanperä og briten elfyn evans. i løpet av lørdagens fartsprøver klarte mikkelse å passere evans, men finske rovanperä festet grepet i toppkampen. finnen vant den 15. prøven, som avsluttet lørdagens etappe, med 4,2 sekunder ned til nordmannen, som nå er 9,4 sekunder bak totalt. fire fartsprøver gjenstår søndag. evans følger på tredjeplass, 6,7 sekunder bak mikkelsen. oliver solberg hadde en god dag i wrc2-klassen lørdag. han klatret fra sjuendeplass helt opp til annenplass, men er hele 26,3 sekunder bak ledende sami pajari fra finland. totalt er solber nummer ti. (©ntb)

  15-åring debuterte på PGA-touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:08.27)
  golftalentet miles russell (15) slo sine første slag på pga-touren i detroit torsdag. åpningsrunden endte to over par. russell ble tidligere år den yngste noensinne til å klare cuten på korn ferry-touren, som er nivået under pga i usa. det førte til at han fikk en sponsorinvitasjon til helgens turnering i detroit. 15-åringen startet med en bogey, men spilte deretter solid og stabilt fram til karrierens første pga-birdie på hull tolv (banens tredje). han avsluttet runden med én dobbeltbogey, én birdie og én bogey. det holder til en 128.-plass. dermed har han en tøff jobb foran seg om han også skal klare cuten på det øverste nivået. snur man om tallene i russells alder, finner man helgens eldste spiller i stewart cink (51). han har spilt hele 681 turneringer på pga-touren. han endte også 1. runde to slag over par. amerikanske akshay bhatia leder turneringen på åtte slag under par. viktor hovland stiller ikke i helgens turnering. han skal ha en turneringspause fram til scottish open 11.-14. juli. deretter venter majorturneringen british open før ol i paris. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »