Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 1-drama: Måtte evakuere etter kjøkkenbrann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:13.51)
  både ansatte og gjester hos mclarens formel 1-lag måtte evakueres på grunn av en brann under vm-runden i barcelona lørdag. det rapporterer avisen mundo deportivo og andre spanske medier. ifølge avisen måtte tre brannmenn få legebehandling etter å ha inhalert røyk på stedet. brannen skal ha oppstått i et elektrisk kjøkken i en bobil som tilhører mclarens gjesteområde i formel 1-paddocken i barcelona. det var mye røyk i området, men det skal tilsynelatende ha gått bra med alle som oppholdt seg i området. mclaren-ingeniøren andrea stella uttaler ifølge mundo deportivo at alle slapp med skrekken fordi hele teamet forlot stedet så snart de observerte røyk. stjerneføreren lando norris var blant de evakuerte, skriver dpa. – i morges evakuerte vi lagets gjesteenhet i paddocken etter et brannvarsel. laget ble trygt evakuert, og det lokale brannvesenet håndterer problemet, skriver mclaren på x. brannmannskaper var raskt på plass, og det ble opprettet en sikkerhetssone for å holde både journalister og tilskuere på trygg avstand. hendelsen skjedde en knapp halvtime før formel 1-førernes siste treningsøkt på barcelona-banen. det kjøres kvalifisering senere lørdag og vm-løp søndag.(©ntb)

  Real Madrid-ansatt siktet for overfall etter mesterligafinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:14.19)
  en ansatt i real madrid må møte for en britisk domstol etter å ha blitt siktet for å ha utøvd vold etter mesterligafinalen på wembley. metropolitan police bekrefter tirsdag at et medlem av den spanske storklubbens sikkerhetsstab ble er siktet for å ha angrepet en vakt etter seieren mot borussia dortmund i london lørdag. i en uttalelse fremgår det at et rettsmøte er berammet til tirsdag 18. juni. den aktuelle voldshendelsen skal ha skjedd som følge av en opphetet krangel. mål av dani carvajal og vinicius junior sørget for at real vant 2-0 på wembley og tok sin 15. mesterligaseier. (ntb)

  Nordås til behandling etter 1500 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:22.15)
  narve gilje nordås mistet skoen sin under torsdagens 1500 meter på bislett – og fullførte løpet med én sko og bar fot. etter løpet ble nordås sin fot behandlet av helsepersonell bak et teppe inne på stadion. ifølge hovedpersonen selv, skal det ikke være alvrolig. nordås – og lege ove talsnes – presiserer til nrk at de ikke tror det vil få noen langsiktige konsekvenser. – vi har gardin når horden kommer, sier talsnes med et smil. – det er ikke noe dramatikk i det, dette er noe som skjer hele tiden. det er tett i feltet, og det kommer noen pigger. noen ganger er det større skader, men dette har gått bra, presiserer han til nrk. likevel var nordås svært skuffet over å ha mistet skoen i et løp han hadde store ambisjoner. – jeg er skuffet og resignert, det er så typisk, men jeg får bare leve med det, sa nordås til nrk om hendelsen.

  Nordås på behandlig etter 1500 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:22.15)
  narve gilje nordås mistet skoen sin under torsdagens 1500 meter på bislett – og fullførte løpet med én sko og bar fot. etter løpet måtte nordås behandle foten bak et teppe inne på stadion. – jeg er skuffet og resignert, det er så typisk, men jeg får bare leve med det, sa nordås til nrk om hendelsen.

  Kilde om comeback i sesongåpningen: – Det kommer for tidlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:20.08)
  aleksander aamodt kilde er i full gang med opptrening etter de alvorlige skadene han pådro seg i det dramatiske fallet wengen i januar. det har vært mye usikkerhet rundt comebacket, men alpinisten ser lysere på situasjonen nå enn tidligere. – det er fortsatt veldig usikkert når det blir. men jeg er ganske sikker på at det blir. uten å være hundre prosent sikker, men jeg har en følelse på at dette kommer til å gå bra en gang, sier kilde til nrk. men på spørsmål om vi kan få se ham allerede i sesongåpningen i østerrikske sölden, er svaret tvilende. – det kommer for tidlig. det synes jeg egentlig er greit å bare legge på bordet med en gang. sånn jeg ser det for meg nå. så får det heller det bli en super overraskelse hvis jeg klarer å være på start da. akkurat nå ser det litt tidlig ut, sier kilde. hastverk er noe han ikke ønsker å ha inn mot comebacket. for enda har ikke 31-åringen prøvd seg med ski under beina etter hendelsen. men det er det neste på planen. – jeg tenker kanskje jeg skal prøve meg på snø (snøhallen på lørenskog) her hjemme først. det blir mest sannsynlig kanskje i juni. skikjøring og skikjøring, men i hvert fall ski under beina. det er første steg, sier han.

  Haugesund utestenger supporter for rasistisk omtale av hovedtreneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:09.46)
  en supporter får ikke komme på haugesunds stadion de neste 35 kampene etter rasistisk omtale av hovedtrener sancheev manoharan i en podkast-episode. det opplyser klubben en pressemelding torsdag. tidligere har tv 2 omtalt podkast-episoden som skapte sinne i fkh-leiren. der skal manoharan ha blitt sammenlignet med en tegneseriefigur som er en ulovlig innvandrer. – det er rystende. vi har et ansvar for å stoppe slike ting, og derfor synes jeg det er på sin plass å si fra på det kraftigste her, sa manoharan til tv 2 for noen dager siden. – uakseptabel ordbruk nå har klubben tatt grep. – utestengelsen kommer som følge av en helt uakseptabel ordbruk vi som klubb ikke kan akseptere. det skjer gjentatte ganger i samme episode, og det er tidligere også blitt benyttet andre, nedsettende begreper om en av våre ansatte som er langt over streken. sett i lys av det, er vi heller ikke veldig imponert over beklagelsen som er kommet fra podkastens redaksjon i etterkant, sier daglig leder martin fauskanger. personen som nå er utestengt, må dessuten gjennom et holdningsprogram før vedkommende får komme tilbake på stadion. norsk toppfotball reagerer personene bak podkasten har i en uttalelse beklaget hendelsen. – vi beklager at vi i siste episode brukte en referanse som kunne oppfattes som støtende for fkhs trener sancheev manoharan. dette var selvsagt ikke vår intensjon, står det i en uttalelse sendt til tv 2. episoden er senere blitt slettet. også norsk toppfotball reagerer sterkt. – rasisme hører ikke hjemme i fotballen, uansett om du befinner deg på tribunen, på banen eller i et podkaststudio. at fk haugesund reagerer sterkt når en av deres ansatte blir omtalt på denne måten, har vi full forståelse for, sier ntfs administrerende direktør jens haugland. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »