Hovedsiden

Liten annonse
  Uno-X-stjerne jublet for tidlig - bommet på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var fredag ettermiddag. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. – jeg bare spurtet hele veien til målstreken. jeg er veldig overrasket, sier martinez til arrangøren etter seieren. dermed ble halland johannessen henvist til andreplass, mens romain bardet ble nummer tre.

  Uno-X-stjerne rotet bort seier på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. dermed ble halland johannessen nummer to. romain bardet ble nummer tre.
  Norsk kombinertstjerne disket: – Prøver å holde oss innenfor reglene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:12.26)
  nyheten avslørte mari leinan lund selv hos nrks reporter. – jeg ble disket inne på kontrollen her. men kroppen er grei, sa hun etter et hopp på 108,5 meter, hvor hun var nedpå med hendene. – vi prøver å holde oss innenfor reglene. vi prøver så godt vi kan, men det er vanskelig noen ganger, sier hun til nrk. leinan lund lå i utgangspunktet på tredjeplass etter hopprennet, tett bak lagvenninnene gyda westvold hansen og ida marie hagen. – dressen var litt stor på hofta, sier leinan lund om diskvalifikasjonen. – vi skal jo være innafor, men vi skal også være helt på grensa. det er alltid en balansegang det. det lever vi med og det må vi tåle, sier sportssjef ivar stuan. hun vant to av verdenscuprennene i januar og har vært i strålende form den siste tiden. for westvold hansen ble hopprennet en opptur, etter at hun har hatt en uvant «seierstørke» de siste ukene. hun går ut seks sekunder før hagen i langrennet som starter 15.05.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »