Hovedsiden

Liten annonse
  Liverpool ble rystet av Luton – så snudde de kampen på to minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.25)
  ligaleder liverpool måtte klare seg uten en rekke av deres største stjerner, som blant andre mohamed salah og darwin núñez, i kampen mot luton onsdag kveld. da luton så tok ledelsen i kampens tolvte minutt, så det ut til at det kunne bli en utfordrende kveld for liverpool. hjemmelaget fikk det ikke til å stemme foran mål og til pause ledet nyopprykkede luton stadig 1–0. i den andre omgangen slo liverpool fryktelig tilbake. etter et vedvarende press, headet kaptein virgil van dijk inn utligningen etter et hjørnespark, idet kampuret bikket 55 minutter og 51 sekunder. to minutter og fire sekunder senere lå ballen igjen i nettet, denne gangen etter en heading fra cody gakpo. luton jaktet sin første seier borte mot liverpool i historien, men etter de to raske målene, ble det raskt klart at den ikke kom onsdag. istedenfor scoret både luis díaz og harvey elliott mot slutten av omgangen. dermed ble det en til slutt komfortabel 4-1-seier for liverpool, som har henholdsvis fire og fem poeng ned til manchester city og arsenal med én kamp mer spilt. luton ligger på 18. plass, på dårligere målforskjell enn everton på den sikre 17.-plassen.

  Belgisk seier på åpningsetappen i UAE Tour

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:13.49)
  det ble en dramatisk sluttspurt i første etappe av årets uae tour. tim merlier spurtet inn seieren for soudal quick step. mandag gikk den 141 kilometer lange førsteetappen av årets uae tour av stabelen i de forente arabiske emirater hvor det var tre norske ryttere på startlisten. vegard stake laengen representerte uae team emirates, mens torstein træen og tobias foss syklet for henholdsvis bahrain-victorious og ineos grenadiers. med omtrent 200 meter igjen var det en stygg massevelt i feltet. dermed åpnet det seg for belgiske tim merlier fra quick step som kunne ta sin tredje seier for sesongen. det er ikke kommet meldinger om at nordmennene var involvert i velten. – merlier ser sylskarp ut denne sesongen, sa eurosport-kommentator theis magelssen. nederlandske arvid de kleijn tok andreplassen for tudor, mens italienske jakub mareczko tok tredjeplassen for team corratec. (ntb)

  Mowinckel og Vickhoff Lie topp ti i Sveits

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:11.35)
  det går mot italiensk dobbeltseier i kvinnenes utfor i crans montana lørdag. med startnummer tre kjørte marta bassino ned til en overlegen ledelse. lenge så det ut til at hun skulle vinne med over ett sekunds margin, men på startnummer 13 kom en annen italiener, federica brignone. hun kjørte inn til en klar annenplass, 54 hundredeler bak bassino. dermed går det mot italiensk seier når de antatt beste løperne har kommet i mål. lara gut-behrami er nummer tre, mens de to norske håpene, ragnhild mowinckel begge var med i kampen om en pallplass. for øyeblikket ligger de på en syvende- og åttendeplass, henholdsvis 1,47 og 1,76 bak bassino. (ntb)

  Solberg oppgitt over snøkaos i svensk VM-rally – to stjerner havnet i snøfonner og brøt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.54)
  store snømengder gjør det vanskelig for deltakerne i rally sweden. to av de største favorittene måtte bryte fredag. oliver solberg var oppgitt. både for verdensmester kalle rovanperä og tidligere mester ott tänak tok rallyet slutt allerede på den fjerde fartsprøven. de var henholdsvis nummer en og tre før den prøven. i tillegg til masse snø var det tåke i området. rovanperä, havnet i en snøfonn med sin toyota og kunne ikke fortsette på grunn av skader på bilen. for fjorårsvinner tänak gikk det like ille. han prøvde å fortsette etter sin kollisjon med en snøhaug, men måtte bryte etter hendelsen. takamoto katsuta fra japan leder rallyet etter formiddagsprøvene. oliver solberg har koblet grepet i wrc2-klassen og er på sjetteplass totalt, men han var likevel ikke i kjempehumør. – jeg kjører med en forferdelig følelse. det er snø overalt, og det var flere skumle situasjoner. tidene får jeg være fornøyd med, sa han til tv4 play. bortsett fra norsksvenske solberg, som kjører med svensk lisens, er det ingen norske deltakere i rallyet. (ntb)

  Bondeprotester stanset sykkelritt – fem etapper ble til totalt 4,9 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.45)
  sykkelproffen carl fredrik hagen og rivalene i vuelta a andalucia måtte fredag innse at rittet nesten i sin helhet ble avlyst som følge av politimangel. de spanske arrangørene ble tvunget til å avlyse både onsdagens og torsdagens planlagte etapper som følge av at politiressursene i området måtte prioriteres i brukt i forbindelse med bondedemonstrasjoner. fredag ble det også besluttet at lørdagens og søndagens to avsluttende etapper må avlyses av samme grunn. dermed blir sammenlagtkampen i det opprinnelig fem etapper lange rittet avgjort på fredagens 4,9 kilometer lange tempoeetappe. den går som planlagt. det er andre gang på kort tid at et sykkelritt får trøbbel som følge av demonstrasjoner. det samme skjedde under etoile de bessèges nylig. amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen var norske representanter i vuelta a andalucia. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (ntb)

  Åpningsetappen i spansk sykkelritt avlyst etter bondedemonstrasjoner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.48)
  åpningsetappen i sykkelrittet vuelta a andalucia er avlyst etter at det spanske politiet uttrykte bekymring for sikkerheten rundt arrangementet. det melder arrangøren på x/twitter. årsaken er protester og demonstrasjoner fra bønder i området. det er den andre åpningsetappen på kort tid som må avlyses som følge av demonstrasjoner fra bøndene. det samme skjedde i det franske rittet etoile de bessèges i slutten av januar. rittet i sør-spania skulle vare til søndag, men inntil videre er det usikkerhet rundt gjennomføringen av arrangementet. arrangørene skal møtes snart og bestemme veien videre. de norske rytterne amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen skal delta i rittet. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. protestaksjonene dreier seg om eus bærekraftspraksis. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (©ntb)

  Værpreget slalåmkonkurranse avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:10.15)
  timon haugan og henrik kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i bulgaria i dag. for det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget bansko, søndag. nå er rennet kansellert. haugan og kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass. 0.27 og 0.38 bak franske noël clément, som hadde startnummer to. franskmannen så ut til å hekte i en port, men ble ikke disket. – det var en stor, stor fordel å starte først. jeg følte ikke jeg hadde et kjemperun og jeg var litt på den sikre siden, sa haugan til viaplay. – i dag var det fordel å være nummer én og nummer to. jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa kristoffersen til viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten. men det som kunne blitt en norsk seiers-duell, ble ingenting av. før første omgang var ferdigkjørt, ble slalåmkonkurransen nemlig avlyst grunnet dårlige værforhold. alexander steen olsen og atle lie mcgrath var blant dem som fikk tøffere forhold. de la seg henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten. mcgrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd. – de siste 12 timene har vært så latterlig vonde. jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til viaplay før første omgang. sebastian foss solevåg lå på en foreløpig 25.-plass.

  Værpreget slalåmkonkurranse kansellert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:10.15)
  timon haugan og henrik kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i bulgaria i dag. for det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget bansko, søndag. nå er rennet kansellert. haugan og kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass etter første omgang. 0.27 og 0.38 bak franske noël clément, som hadde startnummer to. franskmannen så ut til å hekte i en port, men er ikke disket. – i dag var det fordel å være nummer én og nummer to. jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa kristoffersen til viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten. – det blir fort en kamp mellom haugan og kristoffersen, for det er ingen som kommer nærme nok til å ha en sjans, mener viaplays alpinekspert kjetil andré aamodt. alexander steen olsen og atle lie mcgrath fikk tøffere forhold, og ligger henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten. mcgrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd. – de siste 12 timene har vært så latterlig vonde. jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til viaplay før første omgang. sebastian foss solevåg ligger på en foreløpig 25.-plass. omgangen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt.

  Norsk duell i værpreget slalåmkonkurranse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:10.15)
  timon haugan og henrik kristoffersen dro god nytte av tidlige startnumre i slalåmen i bulgaria i dag. for det ble dårligere og dårligere sikt i et nedbørstynget bansko, søndag. haugan og kristoffersen lå på en andre- og tredjeplass etter første omgang. 0.27 og 0.38 bak franske noël clément, som hadde startnummer to. franskmannen så ut til å hekte i en port, men er ikke disket i skrivende stund. – i dag var det fordel å være nummer én og nummer to. jeg er den eneste som har klart å henge med, så jeg tror jeg kjørte bra, sa kristoffersen til viaplay, som var fjerdemann ut fra startporten. – det blir fort en kamp mellom haugan og kristoffersen, for det er ingen som kommer nærme nok til å ha en sjans, mener viaplays alpinekspert kjetil andré aamodt. alexander steen olsen og atle lie mcgrath fikk tøffere forhold, og ligger henholdsvis 1.50 og 2.24 sekunder bak teten. mcgrath falt i gårsdagens finaleomgang og holdt seg til armen etter at han kom seg på beina. det så dårlig ut med tanke på dagens slalåmkonkurranse, men heldigvis var det ingen brudd. – de siste 12 timene har vært så latterlig vonde. jeg har brannsår og har spytta blod, sa han til viaplay før første omgang. sebastian foss solevåg ligger på en foreløpig 25.-plass. omgangen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt.

  Norsk gull på lagsprint i junior-VM skøyter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:09.40)
  finn elias haneberg, miika johan klevstuen og didrik eng strand gikk norge inn til seier på lagsprinten i junior-vm skøyter i japan. det norske laget slo canada med 43 hundredeler og polen med 48 i kampen om plassen øverst på pallen. dermed slo de tilbake etter at canada vant lagtempoen tidligere på dagen. da endte norge som nummer to. det norske kvinnelaget med aurora grinden løvås, martine solem og ingrid håkegård eichler endte nest sist på niendeplass i lagtempoen. på sprinten gikk løvås og solem sammen med ina nakken. der ble det sjuendeplass. mesterskapet ble avsluttet med fellesstart der sigurd henriksen og haneberg endte på henholdsvis 8.- og 12.-plass. lørdag sikret strand allround-tittelen i japan. han ble fredag verdensmester på 1500 meter. haneberg ble nummer tre sammenlagt. løvås gikk lørdag inn til gull på 3000 meter. dermed tok hun også sølv i allround. (©ntb)

  Lillebergs Lightning slo tilbake – vant over Blue Jackets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:08.57)
  etter to strake tap sørget blant andre brandon hagel for at tampa bay lightning slo columbus blue jackets 4–2 i nhl lørdag. emil lilleberg spilte sin 13. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. sarpsborg-gutten ble hentet opp til nhl da laget slet stort med skader. 23-åringen spilte litt over 13 minutter i lørdagens bortekamp i columbus. der ble hagel avgjørende med ett mål og to assists, mens også nicholas paul, anthony cirelli og kaptein steven stamkos scoret. for hjemmelaget sto boone jenner for begge nettkjenninger. lightning hadde tapt de to foregående kampene mot henholdsvis new york rangers og new york islanders. med lørdagens seier er lightning plassert som nummer tre i sin divisjon. opp til florida panthers og sikker sluttspillplass skiller det ni poeng. det gjenstår om lag 30 kamper i årets grunnsesong i nhl. nylig skadet backstjernen mikhail sergachev seg igjen stygt, noe som kan bety mer spilletid for lilleberg utover i sesongen. neste kamp for lilleberg og co. er borte mot topplaget boston bruins tirsdag. (©ntb)

  Verdenscuplederen seiret igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:15.45)
  verdenscupleder ida marie hagen tok nok en seier i kvinnenes kombinert i estlandske otepää lørdag etter et fantastisk langrenn. det var hagens femte verdenscupseier denne sesongen, og i karrieren totalt. japanske haruka kasai vant overraskende hoppdelen og gikk først ut i lørdagens langrenn. verdenscupleder hagen startet 31 sekunder bak lederen, mens hagens langrennsfart er såpass god at det ikke var noen overraskelse da hun raskt blandet seg inn i tetkampen. midtveis i løpet gikk hagen ifra, men kasai holdt inn til 2. plass. lørdag var dermed første gang denne sesongen hvor det norske laget ikke tok de to øverste plassene på pallen. gyda westvold hansen startet hele 41 sekunder bak kasai, etter å ha trøblet i hoppbakken, men endte på 3. plass. mari leinan lund gikk i mål som nummer fem, 37,4 sekunder bak hagen. marte leinan lund og hanna midtsundstad hadde langt opp til teten før langrennet og endte et stykke bak teten i mål, på henholdsvis 14.- og 21. plass.

  Kristoff på tredjeplass i Oman

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:13.12)
  alexander kristoff nådde ikke helt fram i spurten og endte på 3.-plass på første etappe av sykkelrittet oman rundt. caleb ewan vant. australske ewan fra jayco alula-laget vant den 181,5 kilometer lange etappen foran den franske cofidis-rytteren bryan coquard og kristoff. uno-x mønstrer et sterkt lag i etapperittet som varer til onsdag. johannes kulset, idar andersen og tord gudmestad var med i opptrekket for kristoff. de endte på henholdsvis 19.-, 43.- og 48.-plass. (©ntb)

  Steen Olsen puster Odermatt i nakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:10.23)
  22-årige alexander steen olsen klinket til med et kjemperenn i første omgang av storslalåmen i bulgarske bansko, lørdag. steen olsen beholdt roen, og i mål var han nummer to, kun 0,35 sekunder bak verdenscupleder marco odermatt. – det er en kjempegod tid. det er dette vi har ventet på fra stortalentet, sa en fornøyd kjetil andré aamodt på viaplay. steen olsen har aldri vært på pallen i storslalåm, men i dag ligger alt til rette for at det kan skje. – jeg kjente fra start at det var godt feste i snøen, da kunne jeg gi skikkelig på. jeg var litt konservativ ned henget, men gasset på igjen etterpå, sa en analytisk og fornøyd 22-åring til viaplay. ingen kunne gjøre noe med den nærmest uslåelige odermatt. sveitseren har vunnet åtte verdenscuprenn på rad, og i dag kan han ta sin niende. han så til og med ut til å holde litt igjen i første omgang. før start uttrykte henrik kristoffersen at han ikke var fornøyd med at fis hadde vannet snøen under henget. – de fra fis bør kanskje finne seg en ny jobb for etter henget er det isglatt, før det blir tørt igjen, sa kristoffersen til viaplay. kanskje var det frykten for henget som gjorde at kristoffersen ikke fikk de til å stemme i førsteomgang. for nordmannen havnet hele 1,35 sekunder bak odermatt og ligger på en tiendeplass. – det ville ikke flyte på toppen, jeg vet ikke hva som skjedde, sa kristoffersen etter omgangen. rasmus windingstad og atle lie mcgrath fikk det heller ikke til å stemme, og ligger på henholdsvis 13.- og 17.-plass. timon haugan fikk det også vanskelig og er foreløpig nummer 18. fredrik møller klarte ikke å kvalifisere seg til andre omgang. omgangen pågår fortsatt, men de antatt beste har kjørt.

  Helnorsk pall i Otepää - Westvold Hansen tilbake på topp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:16.40)
  gyda westvold hansen, som har slitt etter koronasykdom, hadde nest beste langrennstid i otepää fredag. i hoppbakken klinket hun til med et hopp på 92.5 meter. dermed hoppet hun seg tilbake på topp. det er hennes første seier siden 15. desember. – det viktigste for meg var å kjenne at kroppen fungerer igjen, sa hansen etter seieren til arrangøren. verdenscupleder ida marie hagen var best av alle kombinertkvinnene på 10-kilometeren. i hoppbakken var hun nest best med et hopp på 92 meter og sikret andreplassen. mari leinan lund og hanna midtsundstad lå på en henholdsvis 12.- og 14.-plass etter langrennsdelen. sistnevnte fikk det ikke til stemme i bakken og hoppet kun 59,5 meter og endte på en nest sisteplass. mens lund hoppet seg opp til en imponerende tredjeplass med 92 meter og 110 poeng. det ble derfor trippel norsk i estland. på herresiden tok jarl magnus riiber nok en seier.

  Nordstad Moen med beste halvmaraton siden 2017

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:08.29)
  sondre nordstad moen løp inn til tiden 1.00.11 på halvmaraton i japanske marugame søndag. nordmannen lå tidsmessig en stund an til en tid under én time, men det var i de siste kilometerne av løypa at de fleste motbakkene var. moen passerte sammen med teten etter ti kilometer, men måtte slippe litt frem til 15 kilometer. i tet vant kenyanske etir etir med tiden 59.32, mens moen ble nummer fire. for moen er det hans beste halvmaraton siden valencia i oktober 2017. da løp han på 59.48, som er den norske rekorden. søndagens løp er den fjerde raskeste halvmaratonen av en nordmann i historien, bak hans egne norske rekord og zerei kbrom mezngis to halvmaratoner fra københavn i 2021 og 2022 på henholdsvis 1.00.07 og 1.00.01.

  Nora Sanness vant i norgescupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. februar 2024 KL:11.28)
  det ble dobbelt kjelsås på kvinnenes 10 kilometer i fristil i norgescupen på nes lørdag. nora sanness vant rennet i suveren stil, et halvt minutt foran lagvenninnen sofie nordsveen hustad. på forhånd var det ventet at helene marie fossesholm skulle gjøre comeback i rennet, men fredag kveld kom beskjeden om at comebacket hennes ble utsatt til søndagens 20 kilometer i klassisk stil. landslagsløperne julie myhre (som vant fredagens sprint) og marte skaanes ble henholdsvis nummer seks og ni i lørdagens renn.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »