Hovedsiden

Liten annonse
  KFUM sjokkerte Molde – utrolig rekke fortsatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. juli 2024 KL:22.11)
  kfum oslo tok en svært overraskende 3-2-seier borte mot molde lørdag kveld. – nå håper jeg virkelig folk har fått øynene opp for spillerne vi har på ekeberg, sier kfum-trener johannes moesgaard til tv 2, og legger til at dette er det beste resultatet i kfums historie. matchvinner johannes nunez er i fyr og flamme om dagen, og scoret enda en gang på bortebane. men det var molde som tok ledelsen ved mathias fjørtoft løvik etter 20 minutter. kun to minutter senere svarte kfum. håkon hoseth avsluttet fra skrått hold, via rumpa til petter nosa dahl og i mål. og kfum ga seg ikke med det. ayoub aleesami steg til værs på en corner fra robin rasch og headet bortelaget i ledelsen. oslo-laget var nære på å øke ledelsen flere ganger tidlig i andreomgang, blant annet da simen hestnes skjøt via en molde-spiller og i stolpen etter 63 minutter. men i stedet for at oslo-laget skulle doble ledelsen, utlignet magnus wolff eikrem for molde bare sekunder senere. dermed stod det 2-2. hjemmelaget hadde flere sjanser til å ta tilbake ledelsen sent i omgangen, men igjen var det i andre enden det smalt. kfum kontret på nydelig vis. teodor berg haltvik hadde et nydelig forarbeid, før han spilte frem johannes nunez. spissen gjorde ingen feil alene med keeper og scoret i sin syvende bortekamp på rad. dermed kan kfum gå inn i lørdagskvelden som nummer seks på tabellen. molde er nummer tre, åtte poeng bak serieleder bodø/glimt.


  Nadal slet seg videre i Båstad – 18 servebrudd i historisk lang kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:17.44)
  den spanske tennislegenden rafael nadal (38) måtte virkelig jobbe for å ta seg forbi argentinske mariano navone i kvartfinalen i atp 250-turneringen i båstad. spanjolen sikret semifinalebillettene med sifrene 6-7 (2-7), 7-5, 7-5. kampen varte i fire timer og ett minutt, noe som er den lengste tresettskampen i atp-historien, ifølge tennisjournalisten josé morgado. i semifinalen venter kroatiske duje ajdukovic, som er rangert som nummer 130 i verden. kampen fikk en fartsfylt start, hvor spillerne brøt hverandre totalt seks ganger i det første settet. til slutt sto det 6-6, og det måtte avgjøres i tiebreak. navone var der klart best og vant 7-2. det andre settet fortsatte på samme måte med fem brudd, men denne gangen var nadal i dytten og vant 7-5. dermed måtte avansementet avgjøres i et tredje sett, hvor det også ble sju brudd. nadal viste rutine og servet til slutt inn seieren til 7-5. tidligere hadde nadal og navone aldri møttes før. nadal er rangert som nummer 261 i verden, mens navone er helt oppe på 36.-plass på verdensrangeringen. (ntb)  Brasiliansk 20-åring blir lagkamerat med Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:19.31)
  den brasilianske kantspilleren savinho (20) har signert en femårskontrakt med premier league-mesterne manchester city. det bekrefter klubben på sine nettsider. savinho kommer fra franske troyes, som også er en del av city football group, som administrerer de lyseblå fra manchester. – jeg er glad for å få sjansen til å jobbe under pep guardiola, en av de beste trenerne i historien, sa savinho. brasilianeren var forrige sesong på lån i spanske girona, hvor han storspilte og noterte seg for elleve mål og ti målgivende på 41 kamper. nå skal han altså servere erling braut haaland. (ntb)

  Norge sløste med sjansene i U19-EM – klarte bare 0-0 mot Ukraina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:18.23)
  de norske u19-gutta klarte ikke å få ballen i mål mot ukraina og måtte dermed se seg fornøyd med 0-0 i den andre gruppespillskampen i em. landslagssjef luis pimentas menn er dermed avhengig av å vinne den siste gruppespillskampen mot nord-irland, samtidig som ukraina må avgi poeng mot italia for å ta seg videre i mesterskapet. norge startet kampen friskt og kom seg til en rekke sjanser, men måtte likevel gå målløse til pause etter at sander hestetun kilen satte ballen i stolpen to ganger. nordmennene fortsatte i samme driv i andre omgang, men klarte heller ikke da å få ballen i nettmaskene bak ukriana-keeper vladyslav krapyvtsov. u19-gutta åpnet mesterskapet med å ta ledelsen mot de regjerende mesterne fra italia, men måtte til slutt se seg slått 1-2. den siste gruppespillskampen spilles på søndag. norges 3.-plass fra i fjor er nasjonens beste resultat i u19-mesterskapets historie. (ntb)  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)


  Nicolai Budkov Kjær ble historisk – vant juniorturneringen i Wimbledon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:15.19)
  tennistalentet nicolai budkov kjær (17) vant søndag finalen i wimbledon-turneringen for juniorer. med settsifrene 6-3, 6-3 slo han nederlandske mees rottgering og kunne juble for sin første juniortittel i single i grand slam-sammenheng. med finaleseieren går kjær i fotsporene til noen av de største stjernene i tennishistorien. både roger federer, björn borg og stefan edberg har gått til topps i juniorturneringen i wimbledon. kjær hadde bare tapt ett sett på vei mot finalen. 17-åringen ble søndag den første norske spiller til å vinne grand slam-single på 100 år. kjær vant tidligere i år doubleturneringen for juniorer i roland-garros sammen med joel schwärtzler. (ntb)


  Heltne Nilsen ferdig i Brann – solgt til Aberdeen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:16.04)
  sivert heltne nilsen (32) er historie i brann. midtbanespilleren har signert for den skotske storklubben aberdeen. onsdag bekreftet brann at de hadde godtatt et bud på heltne nilsen og at spilleren bare var en medisinsk test og enighet om personlige betingelser fra en overgang til den skotske klubben. – vi fikk en henvendelse fra aberdeen som ønsket å kjøpe sivert. vi har etter en totalvurdering valgt å akseptere tilbudet, sa sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. i 2021 returnerte han til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. (ntb)  Medier: Celtics-stjerne får tidenes største NBA-avtale – verdt over 3,3 milliarder kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:10.02)
  jayson tatum (26) er enig med nba-mester boston celtics om en kontraktsforlengelse til en verdi av 314 millioner dollar. det melder en rekke amerikanske medier. avtalen på fem år blir den mest lukrative i nbas historie. summen tilsvarer 3,35 milliarder kroner. celtics har ikke bekreftet forlengelsen fram til sommeren 2030, men nyhetsbyrået ap, the athletic og espn er blant dem som erfarer nyheten. kontrakten kommer etter at tatum nylig hjalp boston-klubben til dens 18. tittel i nba. ingen har flere i den nordamerikanske basketballserien. sist sesong noterte tatum i snitt 26,9 poeng per kamp. han har tilbrakt hele sin hittil sjuårige nba-karriere i celtics. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »