Hovedsiden

Liten annonse
  Lauritsen matchvinner for Sparta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:23.21)
  tobias lauritsen ble matchvinner da sparta rotterdam slo utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen. lauritsen og joshua kitolano spilte hele kampen for sparta, som slo utrecht på bortebane for første gang siden 1997. keeper nick olij får mye av æren, men lauritsen var avgjørende ved begge målene. i det 26. minutt ble han holdt av utrecht-stopper ruben kluivert, og etter var-titting ble det straffespark. det satte vito van crooij i mål. i det 39. minutt doblet lauritsen ledelsen med assist fra van crooij. utrecht reduserte i det 70. minutt, men sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (ntb)

  Hamburg knust av Stuttgart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:22.59)
  hamburgs mareritt i 2. bundesliga ser ut til å fortsette. fire dager etter at direkte opprykk røk på overtid ble laget slått 3-0 av stuttgart i kvalifiseringen. returkampen på hjemmebane gjenstår kommende mandag, men et lite mirakel må til for at hsv skal vende torsdagens ydmykelse. konstantinos mavropanos ga stuttgart ledelsen før det var spilt et minutt. på et hjørnespark fikk han gå opp helt alene og nikke i mål. stuttgart-spiss sehrou guirassy misbrukte et straffespark vel midtveis i første omgang. daniel fernandes kastet seg riktig vei og reddet, men tidlig i 2. omgang økte josha vagnoman og guirassy ledelsen hver sin gang med tre minutters mellomrom. (ntb)

  Formel 1-stjerne auksjonerer bort kjøredress til inntekt for flomofre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:10.14)
  ferrari-fører charles leclercs kjøredress fra monacos grand prix skal neste uke auksjoneres bort. inntektene går til ofrene for flommen i nord-italia. flommen i italia gjorde det umulig for arrangøren å gjennomføre emilia romagna grand prix 21. mai, som er ferraris hjemmeløp. laget har sine fasiliteter ikke langt unna imola-banen. foran helgens grand prix-løp i spania opplyser leclerc i en twitter-melding at både hjelm, kjøredress, hansker og sko som stjernen brukte i monaco i helgen, skal auksjoneres bort til inntekt for ofrene. det er det anerkjente auksjonshuset sotheby`s som skal stå for auksjonen som avsluttes 6. juni. – etter de nylige flommene i emila romagna har jeg bestemt meg for å auksjonere bort alt av kjøreutstyr fra monaco-helgen. jeg håper vi kan samle inn så mye penger som mulig for å hjelpe folk som er i denne vanskelige situasjonen, sa leclerc i en video. kjøredressen ble både våt og skitten som følge av regn i monaco, men aksjonærene tror det hjelper med å gjøre den mer autentisk. leclerc ble nummer seks i løpet på hjemmebane. spanias grand prix kjøres i barcelona til helgen. (ntb)


  «Norske» Esbjerg tok første stikk i finale i det danske håndballsluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.07)
  team esbjerg vant den første finalekampen i det danske håndballsluttspillet 27-26 borte mot regjerende mester odense. finaleserien avgjøres når et lag har tre poeng, derfor trenger esbjerg bare uavgjort for å sikre seg tittelen på hjemmebane når de tar imot odense torsdag 8. juni. etter en overbevisende førsteomgang ledet esbjerg 16-11 da lagene gikk til pause. odense var nesten utspilt etter de første 30 minuttene, men kom knallsterkt tilbake og skapte spenning om resultatet i andre omgang. gjestene vant likevel til slutt kampen 27-26. henny reistad ble kampens toppscorer med sine åtte nettkjenninger for esbjerg. maren aardahl fulgte med seks scoringer for odense, mens kristine breistøl noterte seg med fem fulltreffere. esbjerg er blant lagene som konkurrerer med vipers kristiansand om tittelen i mesterligaen til helgen. reistad ble forrige uke kåret til verdens beste håndballspiller av nettstedet handball-planet. mørk ble også tatt ut som høyreback på årets lag. (ntb)

  Kristoff vant siste etappe av Tour of Norway: – Betyr mye

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:15.39)
  alexander kristoff var sterkest i spurten og vant den siste etappen i tour of norway. – det betyr mye å få en seier. det var lenge siden jeg hadde en seier. jeg håper ikke det blir like lenge til neste gang, sier 35-åringen til nrk. til tross for en tøff stigning opp grisabakken få kilometer før målgang, så ble det spurtoppgjør på den 151,2 kilometer lange etappen med start og mål i stavanger, skriver ntb. – å vinne er aldri lett. det er noen raske ryttere her, som jordi meeus. at jeg slår ham, det er et kvalitetstegn, sier seiersherren. seieren var den første uno-x har tatt i rittet på hjemmebane. etter målgang dediserte kristoff seieren til johan kaggestad for det han har gjort for sykkelsporten. – johan, denne seieren er til ære for deg, sa han til tv 2.

  Arsenal-målfest i sesongavslutningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:20.09)
  arsenal fikk en god avslutning på sesongen da de kjørte over wolves og vant 5-0 på hjemmebane i premier leagues siste serierunde søndag kveld. granit xhaka x 2, bukayo saka, gabriel jesus og jakub kiwior scoret målene.


  Straus sikret Bundesliga-tittelen i debutsesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:15.57)
  bayern münchen sikret seriegullet i kvinnenes bundesliga etter å ha slått turbine potsdam 11–1 på hjemmebane søndag ettermiddag. tuva hansen startet kampen, men ble byttet ut etter 58 minutter. emilie bragstad var ikke med i bayern-troppen. bayern trenes av alexander straus, som i sommer forlot brann. han har fått i oppgave å lede de rødkledde til toppen av europeisk fotball, skriver ntb.

  Guardiola vil feire seriegull mot Chelsea: – Vi må gripe muligheten
  hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: grisetaklet glimt-spiller: – måtte få kjenne litt at de møtte mosjøen på hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland og manchester city kan krones til premier league-mestere allerede søndag når chelsea er motstander på hjemmebane. manager pep guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – tennisspillere sier at å serve for å vinne wimbledon er det vanskeligste. søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. vi må gripe muligheten, sa guardiola på fredagens pressekonferanse. city topper premier league-tabellen med fire poeng ned til arsenal på 2.-plass. london-klubben har også spilt én kamp mer. guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa guardiola. på spørsmål om manchester city får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er guardiola kontant i sitt svar: – ja. absolutt. folk vet hvor vanskelig det er. motstandere og trenerne vet det. vi er nære å vinne premier league nå, men det er ikke avgjort.
  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig
  hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: grisetaklet glimt-spiller: – måtte få kjenne litt at de møtte mosjøen på hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i
  hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: grisetaklet glimt-spiller: – måtte få kjenne litt at de møtte mosjøen på hjemmebane | Skrevet av NRK - Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »