Hovedsiden

Liten annonse

  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Casper Ruud videre i Acapulco

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:06.35)
  casper ruud slo amerikanske christopher eubanks i første runde av atp 500-turneringen i acapulco natt til onsdag. snarøya-gutten har levert gode takter i mexico den siste tiden. han tok seg til finalen av turneringen i los cabos forrige uke, men tapte for australske jordan thompson. eubanks var rangert som nummer 34 på atp-rangeringen før turneringen. ruud var rangert som nummer elleve. nordmannen tok det første settet 6-4, men sett nummer to ble jevnere. det måtte nemlig avgjøres i et tiebreak. eubanks tok tiebreaket 7-5, og utlignet med det til 1-1 i sett. kampen ble avgjort da ruud vant det tredje og avgjørende settet 6-3 etter 40 minutter med spill. han vant dermed med settsifrene 6-4, 6-6 (5-7), 6-3 og er med det klar for åttendedelsfinale. ruud vil forsøke å ta sin første atp-tittel siden april i fjor. den kom i estoril i portugal. ruud møter vinneren av hjemmehåpet rodrigo pacheco mendez og serbiske dusan lajovic i åttedelsfinalen. det er den andre atp-turneringen ruud spiller i år ved siden av australian open, hvor han røk ut i 3. runde mot cameron norrie. siden har han spilt davis cup for norge og uts-turnering på hjemmebane i telenor arena. (ntb)

  Knotten syk - står over verdenscuprenn i Holmenkollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:10.03)
  karoline knotten har fremdeles ikke kommet til hektene etter vm. skiskytteren har kjent på sykdomssymptomer siden fellesstarten på vms avslutningsdag, og står over torsdagens normaldistanse i verdenscupen i holmenkollen, opplyser norges skiskytterforbund. knotten fikk omgangssyke under mesterskapet i nove mesto, og stod over både jaktstarten og normaldistansen, før hun gikk første etappe på stafetten. på vms siste dag ble hun nummer 19 på fellesstarten. heller ikke juni arnekleiv deltar på tirsdagens pressetreff før verdenscupen på hjemmebane. hun gikk showrenn i stockholm i går og rekker ikke frem til oslo i tide.

  Syk Udnes Weng står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:12.07)
  skiforbundet har tatt ut 21 langrennsløpere til verdenscuprennene i lahti kommende helg. der står en syk tiril udnes weng over. – jeg var sliten etter de siste rennene i usa. ble syk i midten av forrige uke og er fortsatt ikke i trening. håper å komme i gang igjen denne uka og bli klar for wc på hjemmebane, sier udnes weng i pressemeldingen. her er den fulle troppen: kvinner: astrid øyre slind, kristine stavås skistad, kristin austgulen fosnæs, lotta udnes weng, heidi weng, astrid øyre slind, anne kjersti kalvå, margrethe bergane, mathilde myhrvold, maria hartz melling, julie myhre. menn: johannes høsflot klæbo, pål golberg, håvard solås taugbøl, even northug, simen hegstad krüger, henrik dønnestad, martin løwstrøm nyenget, pål golberg, erik valnes, harald østberg amundsen, ansgar evensen, matz william jenssen.

  tavatanakit vant på hjemmebane – borge unngikk sisteplassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:21.22)
  patty tavatanakit fra thailand vant lpga-turneringen i golf på hjemmebane søndag og innkasserte 2,67 millioner kroner i seierspremie. hun gikk de fire rundene 21 slag under par etter den jevne serien 67-67-66-67 og seiret ett slag foran sveitsiske albane valenzuela. celine borge hadde en svært tung turnering og var på sisteplass etter både 2. og 3. runde i en turnering uten cut. søndag avsluttet hun med en 72-runde og tok seg forbi kinesiske shi yuting slik at hun slapp å ende aller sist. borges serie 70-77-75-72 ga henne likevel 38.000 kroner i premiepenger. (ntb)

  Kristoffersen tok sesongens første storslalåm-pallplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:22.54)
  ikke siden forrige sesong har henrik kristoffersen vært på pallen i et storslalåmrenn. det endret han på i palisades tahoe i california lørdag kveld. kristoffersen lå på annenplass etter den første omgangen og kjørte en kanonomgang i den andre omgangen. med femte beste tid i den omgangen, sikret han til slutt en annenplass. – er han tilbake til der vi husker han fra glansdagene? kommenterte kjetil andre aamodt på viaplays sending. marco odermatt vant rennet og tok dermed sin tiende verdenscupseier på rad i storslalåm. amerikanske river radamus sikret karrierens første verdenscup-pallplass på hjemmebane og ble nummer tre.

  Østerriksk seier i hoppbakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:15.13)
  østerrikske eva pinkelnig tok sin 13. verdenscup seier på hjemmebane i hinzenbach med 2,9 poeng ned til sin østerrikske lagvenninne jacqueline seifriedsberger. pinkelnig vant i den samme bakken i fjor. tyske katharina schmid tok den siste pallplassen. for din norske ble det en tung dag i hoppbakken. thea minyan bjørseth endte på 15.-plass. bjørseth hoppet 84,5 og 83,5 meter. silje opseth vant det siste verdenscuprennet i tyske willingen tidligere i februar, men fikk det ikke helt til å stemme og ble nummer 26. verdenscupdebutant heidi dyhre tråserud endte på 28.-plass, mens kjersti græsli kom seg til finaleomgangen som siste kvinne med et svev på 80 meter. i finaleomgangen landet hun på 80,5 meter og ble nummer 29.
  Kroos gjør landslagscomeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:15.03)
  toni kroos er klar for mer tyskland-spill etter noen år utenfor landslaget. i sommer blir em på hjemmebane det store målet. real madrid-spilleren bekrefter comebacket på instagram. – jeg skal spille for tyskland igjen i mars. hvorfor? fordi jeg ble spurt av treneren, jeg har lyst og er sikker på at lagets muligheter i em er mye bedre enn de fleste tror for øyeblikket, skriver kroos. neste måned spiller tyskland kamper mot frankrike og nederland. kroos ga seg opprinnelig som landslagsspiller etter em i 2021. der røk tyskerne ut mot england i åttedelsfinalen. (ntb)

  Lionel Messis Inter Miami vant sesongåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:06.07)
  mls-sesongen 2024 startet med 2-0-seier på hjemmebane for inter miami over real salt lake og debut for luis suárez. suárez spilte sammen med messi og co for første gang siden 2020. tidligere brann og trømsø-spiller robert taylor scoret det første målet for miami etter 39 minutter. da det var sju minutter igjen av kampen doblet diego gómez miamis ledelse etter at han fullførte et angrep ledet av messi og suárez. (ntb)

  Kolstad i trøbbel etter å ha fått bank i Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.19)
  kolstad tok imot kroatiske rk zagreb til gruppespillskamp i mesterligaen i trondheim spektrum onsdag kveld. det endte med tap 35-24 for kolstad. bortelaget tok tidlig overtaket og ledet hele 11-5 bare 17. minutter ut i kampen. kolstad slet med å få en rytme i spillet. i tillegg var de ineffektiv, og slet med å hindre rk zagrebs avslutninger fra å gå i mål. lars eggen rismark kom inn i målet de siste minuttene av omgangen og rakk tre redninger på seks skudd. det var like mange som torbjørn bergerud hadde på 17 skudd. tapet kan vise seg å være kostbart for trønderne, da rk zagreb nå ligger på den viktige 6. plass, som er den siste av åtte plasser som sikrer kvalifisering til cupspillet. kolstad må ta seg til cupspillet for at norge skal være garantert en mesterligaplass neste sesong, ellers må man igjen håpe på et wildcard slik klubben ble tildelt denne sesongen. kolstad befinner seg på 7. plass, med tre poeng opp til rk zagreb med to kamper igjen å spille. kolstad må dermed vinne begge sine gjenstående kamper i gruppespillet for å ha en sjanse til å avansere i håndballens gjeveste klubbturnering. samtidig må rk zagreb tape sine kamper. ks vive kelce på bortebane og rk pelister på hjemmebane er de to kampene som står igjen av dette gruppespillet for kolstad.
  Lillebergs Tampa tapte sin andre NHL-kamp på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:05.57)
  tampa bay gikk på sitt andre tap på rad etter at de tapte 4-2 for ottawa senators på hjemmebane mandag kveld. tim stutzle bidro med ett mål og en assist for ottawa, mens mathieu joseph scoret to mål for ottawa senators da de vant 4-2 over tampa bay lightning på amalie arena mandag. norske emil martinsen lilleberg fikk 17 minutter og 31 sekunder på isen i nhl-kampen, men ble uten poeng. brayden point og mitchell chaffee scoret for lightning, som kom fra et 9-2 tap mot florida panthers lørdag. (©ntb)

  Sundling vant sitt første distanserenn i karrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.39)
  svenske jonna sundling knuste alle i amerikanske minneapolis på 10 kilometeren, mens hjemmehåpet jessie diggins kom seg opp på pallen. – jessie diggins redder en plass på pallen. hun ville mer enn hun klarte å få ut teknisk i dag. følelsene tok overhånd, sier nrk-ekspert torgeir bjørn. diggins, som omtalte lørdagens sprint som den mest emosjonelle dagen i karrieren og mente at verdenscup på hjemmebane overgikk ol-gullet fra 2018, klarte dermed ikke å innfri det enorme favorittstempelet på hjemmebane. i mål var diggins 31,8 sekunder bak sundling. frida karlsson sørget for dobbelt svensk, 15,4 sekunder bak seierskvinnen. karlsson startet først av de tre kvinnene som kom på pallen, og med en kjempeavslutning satte hun press på løperne som startet bak henne. til slutt var det bare sundling som kom seg foran. – hun holder unna. jonna sundling går sitt desidert beste distanserenn for sesongen, sier bjørn. dermed tok sundling sin niende verdenscupseier i karrieren. de åtte første hadde kommet på sprint, senest i minneapolis lørdag.
  tårevåt diggins – mener verdenscup på hjemmebane overgikk ol-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:20.59)
  Jeg tror dette var den kuleste og mest emosjonelle dagen i karrieren min. Jeg trodde OL skulle være det kuleste, men jeg tok feil. Dette var helt fantastisk. Hele landet dukket opp. Nå kommer jeg til å gråte igjen, sier Jessica Diggins til Viaplay. Amerikaneren, som vant OL-gull i 2018 i sprintstafett sammen med Kikkan Randall, ble nummer fire i lørdagens sprint i fri teknikk i hjemstaten Minneapolis. – Dette er noe vi har jobbet for så lenge, at sporten skal vokse. I dag viste at folk elsker langrenn her og vi vil ha renn som dette hele tiden. Dette er fantastisk, og jeg er så takknemlig. Dette har vært helt spesielt, fortsetter OL-vinneren. Diggins leder verdenscupen sammenlagt og flere tusen amerikanere møtte opp allerede lenge før lørdagens prolog. OL-vinneren forteller at hun måtte tørke tårer allerede på oppvarmingen. – Jeg har tenkt på dette så lenge. og det klarte likevel å overgå alle mine forventninger. – Jeg tror ikke dette hadde skjedd dersom Diggins og Randall ikke hadde vunnet OL-gull. Diggins sin suksess de siste årene etter OL har bygd en stor følgerskare i Minnesota og USA, sier Nathaniel Herz til NRK. Herz er til stede i Minnesota og er en av få amerikanske journalister som jevnlig dekker langrenn. – Langrennsinteressen startet med OL-gullet i 2018 og har fortsatt med suksessen til landslaget de siste årene. Det er utfordringer med sporten ettersom det koster mye og klimautfordringer, men langrenn er en voksende sport i USA, sier Herz. Svenske Jonna Sundling vant foran Linn Svahn og Kristine Stavås Skistad.

  tottenham-skrell på hjemmebane - passert av aston villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:18.15)
  Dejan Kulusevski sørget for at Tottenham har scoret i 37 Premier League-kamper på rad, men det ble 1-2-tap mot Wolverhampton lørdag. Bare Arsenal kan vise til en bedre rekke med scoringer siden Premier League-oppstarten i 1992. De scoret i 55 kamper på rad mellom mai 2001 og november 2002, skriver statistikktjenesten Opta. João Gomes sendte Wolverhampton i ledelsen før pause. Kulusevski utlignet for hjemmelaget like etter pause, men etter en drøy time ble Gomes tomålsscorer da han avsluttet en flott kontring. Med tapet fortsetter Tottenham sin ujevne sesong etter en svært god start. London-klubben var ubeseiret i sine ti første kamper, men deretter har det gått tyngre. De hvitkledde holder femteplassen, to poeng bak Aston Villa. De slo nemlig Fulham 2-1 på Craven Cottage. (NTB)

  NM-gull til Ingvaldsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:16.20)
  håvard bentdal ingvaldsen løp inn til nm-gull innendørs på 45,97 sekunder på 400 meter i steinkjer lørdag. ingvaldsens moelven-klubbkamerat andreas grimerud tok sølvet på 47,36, mens steinkjer-utøver bastian elnan aurstad tok bronse på hjemmebane på tiden 47,49 seierstiden til ingvaldsen var litt bak egen sesongsbeste som han satte under nordenkampen i bærum forrige helg. da løp han på 45,70.

  51 år gamle Kasai tok verdenscuppoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:09.12)
  for første gang på fire år er 51 år gamle noriaki kasai tilbake i verdenscupen, 35 år siden han først debuterte på øverste nivå. på hjemmebane i sapporo imponerte veteranen nok en gang og hoppet seg videre til andre omgang med et hopp på 117 meter i den første omgangen. – det settes ikke veldig mye fart i det, men retningsmessig og hvordan det ser ut - han hopper jo vakkert på ski. det ser jo klisslikt ut som for ti år siden, sa viaplays hoppekspert anders jacobsen. kasai var nummer 28 etter den første omgangen, blant annet på plassen rett foran norske johann andré forfang. japanske kasai skriver historie omtrent for hver konkurranse han deltar i. han er i seg selv den eldste deltakeren i et verdenscuprenn i hopp og følgelig også den eldste som tar verdenscuppoeng. i den andre omgangen hoppet kasai kun 104 meter og er foreløpig sist av hopperne som har vært utfor. japanske ryoyu kobayashi ledet etter den første omgangen. sindre ulven jørgensen var beste nordmann på en syvendeplass etter første omgang.

  Noriaki Kasai (51) leverte i kvalifiseringen – klar for karrierens 570. verdenscupstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:09.44)
  den japanske hopplegenden noriaki kasai (51) kom seg velberget gjennom kvalifiseringen og er klar for lørdagens verdenscuprenn på hjemmebane i sapporo. i snødrevet i storbakken i sapporo landet kasai på 106 meter i kvalifiseringen. det holdt med relativt god margin til å få hoppe rennet for den evigunge hjemmeyndlingen. lørdagens renn blir kasais 570. i karrieren i verdenscupen. han debuterte så tidlig som i desember i 1988. også det var i sapporo. dermed har han hoppet på toppnivå i hele fem tiår. kasais foreløpig siste start i verdenscupen var nettopp i sapporo 2. februar 2020. nå er han altså tilbake etter mer enn fire års fravær. japaneren har 42 vm-renn og 21 ol-renn på merittlista. tre olympiske medaljer og åtte medaljer fra ulike verdensmesterskap har det blitt. vm-gullet fra skiflygings-vm i 1992 henger høyest. kasai kvalifiserte seg for helgens renn i sapporo gjennom solid hopping på hjemmebane i kontinentalcupen i forrige måned. 51-åringen har vært tydelig på at målet hans er ol i milano og cortina i 2026. han står bokført med 17 verdenscupseirer individuelt. den hittil siste kom i 2015. det er ni år siden. (ntb)

  Thoresen herjet da Storhamar tok sin 23. strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:21.08)
  storhamar fortsatte der laget slapp før landslagspausen og forbedret rekorden til 23 strake seirer da ringerike ble knust 9-0 i eliteserien ishockey. hamarlaget slettet en 23 år gammel rekord med sin 22. seier på rad for halvannen uke siden. torsdag var det målsultne hjemmespillere som gjorde kort prosess med nestjumboen. patrick thoresen scoret ledermålet før det var spilt tre minutter, og etter første periode sto det 5-0. thoresen hadde da to mål og to assist. han overlot målproduksjonen til andre i de to siste periodene, som ga fire nye storhamar-scoringer. laget har tapt bare to av sine 39 seriekamper denne sesongen og topper tabellen overlegent. med 103 poeng er det 16 ned til vålerenga. oslolaget sørget for at avstanden ikke økte ved å hale i land 6-5-seier i en spennende kamp mot lørenskog. gjestene tok ledelsen hele fire ganger, men scoringer av thomas olsen og sander thoresen med 26 sekunders mellomrom omtrent fem minutter før slutt avgjorde kampen. stjernen vant også på hjemmebane da lillehammer ble slått 3-2. grant mismash ble matchvinner i siste periode. (©ntb)

  Diaz-magi begeistret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:22.58)
  real madrid slo rb leipzig 1-0 i første kamp av åttedelsfinalen i mesterligaen i fotball. mye av æren for det må brahim díaz få. den 24 år gamle spanjolen mottok ballen ute på kanten etter 49 minutter. deretter driblet han av flere leipzig-spillere før han på vakkert vis bøyde ballen i lengste hjørne. med seieren har real madrid et solid utgangspunkt før returkampen på hjemmebane. den spilles 6. mars. (ntb)

  Bronsen glapp for Marvik i bryte-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:19.58)
  oskar «tåsenplogen» marvik (28) kom godt i gang, men måtte se at bronsemedaljen i bryte-em gikk til beke kandelaki fra aserbajdsjan. marvik gikk med det glipp av sin andre mesterskapsmedalje i karrieren etter 2-2 i rumenske bucuresti. marvik jobbet hardt for å styre sentrum av matta og for å slite ut kandelaki. det klarte han fint og tok de to første poengene, men så måtte marvik ned i parterre. kandelaki fikk sving på nordmannen og utlignet poengene. siden aserbajdsjaneren tok de siste poengene i kampen, ble han vinneren da tiden var ute. marvik fikk mulighet til å bryte videre i em ettersom hans overmann i åttedelsfinalen, tyrkeren riza kayaalp, tok seg til finalen. marvik møtte david ovasapyan fra armenia i den første kampen i rekvalifiseringen. der ble det 3-2 til nordmannen. 28-åringen vant bronsemedalje i 130-kilosklassen under vm på hjemmebane for tre år siden. (ntb)


  To verdenscupdebutanter til Kvitfjell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:08.55)
  alpinistene aksel hammer og simen sellæg får sine verdenscupdebuter når alpinsirkuset flytter seg til kvitfjell denne uken. det opplyser norges skiforbund i en pressemelding tirsdag formiddag. 19 år gamle hammer og 20-åringen sellæg deltok begge nylig i junior-vm der de leverte gode resultater, og har blitt belønnet med verdenscupdebut på hjemmebane i kvitfjell. totalt fem nordmenn deltar på kvitfjell, der det lørdag kjøres utfr, mens det søndag er super-g. adrian smiseth sejersted, markus nordgård fossland og fredrik møller er de andre som representerer norge på hjemmebane.

  Juventus snublet i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:06.10)
  juventus tapte 0-1 for udinese på hjemmebane i serie a mandag kveld. dermed begynner gullhåpet å svinne hen for torino-klubben. luken opp til inter på tabelltopp er nå sju poeng. juventus har i tillegg én kamp mer spilt. lautaro gianetti ble matchvinneren da han satte inn 1-0-målet etter 25 minutter. etter en snau times spill trodde imidlertid arkadiusz milik at han hadde utlignet for juventus, men målet ble avblåst da det viste seg at ballen hadde vært ute av spill før scoringen. juventus står dermed med to strake tap og tre kamper uten seier. lørdag gjester de hellas verona. inter står på sin side med fem strake seire og må helt tilbake til 27. september for å finne siste tap (ntb)

  Håndball: Storhamar vant thriller i europaligaen – klare for kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:18.43)
  det norske håndballaget storhamar sikret avansement til kvartfinale i europaligaen etter en knepen 27-26-seier hjemme mot danske nykøbing falster søndag. anniken obaidli scoret det avgjørende målet helt på tampen, og gultrøyene kunne dermed juble for billett til cupspillet i turneringen. etter en jevnspilt førsteomgang sto det 15-15 på resultattavla. med én kamp igjen av gruppespillet leder storhamar puljen med fem poeng ned til 3.-plassen. hjemme i eliteserien er gultrøyene nummer to på tabellen bak vipers. det skiller to poeng opp til serielederen. neste kamp for storhamar er hjemme mot byåsen på hjemmebane. deretter venter praktiker-vác i den siste puljerunden i europaligaen. (©ntb)

  Vipers slo tilbake etter treg start – vant klart mot ungarsk storlag i Champions League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.29)
  den norske håndballstormakten vipers kristiansand slo på sjarmen og vant 35-27 borte mot det ungarske hovedstadslaget ftc hungaria i champions league lørdag. etter et jevn åpning på kampen grep vertene til seg et lite forsprang tre strake nettkjenninger fra 4-4 til 7-4. da skrudde vipers på den berømte bryteren og orkestrerte en glitrende periode. i løpet av ti minutter gikk gjestene fra tre mål bak til fire mål foran. til pause ledet vipers 17-13. det norske laget bevarte ledelsen etter sidebyttet og glitret til slutt inn til en overbevisende 35-27-seier. russiske anna vyakhireva storspilte for gjestene med ni mål. vipers sikret seg billett til utslagsrundene da de slo polske zaglebie lubin i starten av måneden. i mars skal sørlandsklubben ut i en dobbeltkamp i jakten på kvartfinalebillett. i siste gruppespillsrunde skal vipers opp mot danske ikast på hjemmebane. årets sesong har ikke vært en dans på roser for den tredoble champions league-vinneren fra kristiansand. for kort tid tilbake ble det gjort kjent at den norske storklubben hadde store økonomiske problemer. (ntb)

  Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:08.40)
  mats zuccarello og minnesota wild tok sin andre strake seier i nhl da pittsburgh penguins ble slått 3-2 på hjemmebane. mats zuccarello noterte seg ikke for målpoeng, men kunne likevel glede seg over nok en minnesota wild-seier i nhl fredag. matt boldy sørget for at vertene gikk til første pause med 1-0-ledelse, men pittsburgh utlignet tidlig i midtperioden ved reilly smith. hjemmelaget gikk på ny gikk til pause med ledelse etter scoring av jonas brodin. i tredje periode utlignet pittsburgh penguins igjen, denne gang ved sidney crosby – men kirill kaprizov ordnet minnesota wild-seier da han satte inn 3-2. matchvinnerscoringen kom 9.32 inn i perioden. mats zuccarello fikk 19 minutter og 9 sekunder på isen i oppgjøret mot pittsburgh penguins. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »