Hovedsiden

Liten annonse

  hynne gir opp ol-drømmen: – knuser hjertet mitt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 17. juni 2024 KL:16.09)
  mellomdistanseløper hedda hynne gir opp håpet om å komme seg til ol i paris i sommer. det forteller 34-åringen selv på instagram. «denne kunngjøringen knuser hjertet mitt, men jeg vil ikke bli skadefri i tide til å bli klar for ol i paris. jeg må gi kropp og hode tid til å bli frisk, og så starte forberedelsene til vm i tokyo i 2025», skriver hynne. 800-meterspesialisten har ennå ikke konkurrert denne sesongen. i fjor var hun med i den norske troppen i vm i budapest, men kom seg ikke videre fra forsøket.  hopp for hjertet

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:19.49)
  hopp for hjertet er en hoppetaukonkurranse for elever fra fjerde til sjuende klasse. over 100.000 barn i hele landet har deltatt i konkurransen i begynnelsen tidligere i mai - og i dag ble vinneren trukket ut - og det ble flisnes skole i ålesund.


  Turnstjerne raser mot netthets

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.57)
  den amerikanske turnprofilen simone biles har sett seg lei av all kritikken hun og ektemannen jonathan owens har fått i sosiale medier. kommentarene kommer som følge at av nfl-spiller owens uttalte i en podkast i desember at han ikke viste hvem biles var før de møttes for første gang. – jeg skal adressere dette raskt, spøken var aldri en spøk! dere er veldig respektløse overfor forholdet mitt til mannen min, skrev biles i en instagram-story mandag og fortsatte: – så jeg sier dette bare en gang. med all respekt, dra til helvete. hvis dere fortsetter å kommentere eller tvitre til meg, kommer jeg bare til å blokkere dere. så enkelt er det. biles avsluttet meldingen med å takke alle sine støttespillere. innlegget kom etter at biles vant et turnstevne søndag og la ut et bilde der hun kysset owens og skrev «hjertet mitt. den beste supporteren, jeg kunne ikke bedt om en bedre ektemann». til tross for flere støttende kommentarer, gjorde flere kommentarer narr av kontroversen og owens. (ntb)  Ny Olsson-oppdatering: – Det viktigste er at han får et godt liv

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:09.25)
  det er uvisst om kristoffer olsson (28) kommer til å spille fotball igjen, forteller midtjylland-direktør claus steinlein. – han elsker spillet så mye, og det vil være hans største dag om han igjen kan løpe inn på mch arena. men det viktigste er at han får et godt liv. han er i gang med en hard kamp som alle håper lykkes, sier steinlein i et intervju med jyllands-posten. det er snaut tre måneder siden olsson mistet bevisstheten i sitt hjem. han ble rammet av flere blodpropper i hjernen. for en måned siden opplyste midtjylland at svensken har fått tilbake motorisk funksjon og taleevne. han spiser også selv og trener på å gå. – han er en av våre sterkeste spillere. han er hjertet i laget. vi har savnet ham, forteller midtjylland-keeper jonas lössl. olsson har vært en del av midtjylland siden 2022. han står med 124 kamper for klubben. han har spilt 47 a-landskamper for sverige. (ntb)

  Skadetrøbbel for ung OL-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:09.04)
  den britiske skatestjernen sky brown må stå over helgens ol-kvalifisering på grunn av en kneskade hun pådro seg i april, skriver bbc. 15-åringen håper likevel å bli klar til ol i paris, som starter 26. juli. – hver skade jeg har hatt, har jeg kommet sterkere tilbake fra, sier brown til nbc ifølge bbc. – så dette er bare min tid til virkelig å tenke på hva jeg vil gjøre videre. det setter virkelig fyr på hjertet mitt - det skjer, det er en del av livet. brown tok bronse i skateboard park under ol i tokyo i 2020, og ble dermed storbritannias yngste ol-medaljevinner gjennom tidene som 13-åring.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »