Hovedsiden

Liten annonse
  start-oppdatering etter torkildsens hodesmell: – kraftig hjernerystelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:12.06)
  Starts sisteskanse Jasper Silva Torkildsen (20) pådro seg en «kraftig hjernerystelse» under bortekampen mot Mjøndalen mandag. Han er tilbake i Kristiansand nå. Det skriver 1.-divisjonsklubben Start på sine nettsider. Etter kampen ble han fraktet til Drammen sykehus hvor han ble holdt over natten for observasjon. «Jasper har det etter forholdene bra. Tirsdag formiddag ble han skrevet ut av sykehuset i Drammen og dro hjem til Kristiansand, hvor han vil bli videre fulgt opp av klubbens medisinske personell», skriver Start. (NTB)
  brann-spiller fraktet til sykehus etter hodesmell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:17.39)
  på overtid i søndagens kamp mellom viking og brann fikk ulrik mathisen en kraftig hodesmell etter en duell med vikings sondre langås. spillet ble stoppet umiddelbart og mathisen fikk raskt tilsyn, før han til applaus gikk av banen for egen maskin. vikings lege, øystein dale, sier til bt at mathisen etter kampen ble fraktet til sykehuset i stavanger. – han var ikke helt klar og husket ikke alt som hadde skjedd. sykehuset gjør en vurdering på hvor lenge han blir værende der, sier legen til bt. selve kampen endte 1-1.

  thoresen fikk to kampers karantene – wold usikker etter hodesmellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.44)
  Storhamar-veteran Patrick Thoresen er satt på sidelinjen i to kamper etter en hard takling mot hodet til Eskil Wold i ishockeysluttspillet mot Frisk Asker. Thoresen fikk matchstraff for taklingen i første periode i mandagens oppgjør. Storhamar mente i sitt tilsvar at «farten ikke var spesielt høy», og at Frisk-spilleren er «taklingsbar og velger å ta imot taklingen ved å gjøre seg mindre og lavere inn mot vantet». Det har ikke Norges ishockeyforbunds disiplinærutvalg lyttet til. «Thoresen – som taklende spiller – må bære det fulle ansvaret i denne situasjonen. Taklinger mot hode/nakke utsetter motspiller for stor skaderisiko og er uønsket i ishockey», skriver disiplinærutvalget. Wold trente ikke med Frisk tirsdag og har vært gjennom undersøkelser for en potensiell hjernerystelse, opplyser far og Frisk Askers sportssjef Vidar Wold til NTB. – Symptomene nå er at smertene er en smell og forhåpentlig ikke en hjernerystelse. Det er usikkert om han blir klar til spill i morgen, sier Wold. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »