Hovedsiden

Liten annonse
  Pogacar tok sin femte etappeseier i årets Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. juli 2024 KL:18.10)
  det var tadej pogacars femte etappeseier i årets tour de france. han har vært overlegen i årets etapperitt og leder sammenlagt med over fem minutter. pogacar (25) har nå vunnet 16 etapper i sin korte karriere. det var bare jonas vingegaard som fulgte pogacar til bakketoppavslutningen. tobias halland johannessen støtet seg opp til brudd og var lenge med i kampen om seieren. han ble hentet inn av favorittgruppen med fem kilometer igjen av etappen. han kom til slutt i mål på 11. plass, 2.43 minutter bak pogacar. med fire knalltøffe stigninger fordelt på 133 kilometer ble det satt et høyt tempo allerede i det første fjellet. hovedfeltet smuldret opp på få minutter og en gruppe på tre ryttere fikk en liten luke ned til favorittgruppen. halland johannesen kom seg opp til favorittgruppen igjen og støtet seg fra sammen med to andre ryttere. de jaktet det store bruddet som hadde dannet seg i front. da de tok igjen bruddet var bruddet på 10 ryttere. i det siste fjellet falt en etter en rytter av, med favorittgruppen på skuddhold. det er bare noen dager siden at halland johannessen gikk i bakken, og det var nære også på den 20. etappen. halland johannessen hjul var borti hjulet foran, med det mistet han balansen. like bak kom en motorsykkel som var nære å kjøre på den norske klatreren.

  Ny maktdemonstrasjon av Pogačar – leder stort i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:16.34)
  tadej pogačar tok fredag sin fjerde etappeseier i årets tour de france og sin 15. totalt. etter nok en maktdemonstrasjonen leder pogačar med fem minutter og tre sekunder ned til danske jonas vingegaard sammenlagt. fredagens kongeetappe var en skikkelig prøvelse for rytterne med 4400 høydemeter på 144,6 kilometer. med elleve kilometer til det høyeste punktet i årets tour – cime de la bonette 2802 moh. – kjørte hjelperytterne til pogačar på, og en etter en av hjelperne til vingegaard falt av. dermed satt dansken uten lagkamerater i hovedfeltet. med snaue åtte kilometer til mål rykket pogačar fra vingegaard og resten av hovedfeltet for å ta igjen bruddet. på under en kilometer tok han over 30 sekunder på matteo jorgenson i tet. sloveneren lyktes med forsøket, hentet jorgenson, vant etappen og økte ledelsen i sammendraget til over fem minutter før de to siste etappene i årets tour de france. jonas abrahamsen var med i et brudd fra start og tok 13 poeng ved den innlagte spurten. da klatringen startet klarte ikke nordmannen å holde følge med resten av bruddet. johannes kulset, yngstemann i feltet, ble beste nordmann på etappen på 38. plass, 24 minutter bak pogacar.

  Ny maktdemonstrasjon av Pogacar – leder stort i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:16.34)
  tadej pogacar tok sin fjerde etappeseier i årets tour de france fredag. maktdemonstrasjonen gjør at pogacar nå leder med snaue fem minutter ned til danske jonas vingegaard om sammenlagtseieren. fredagens kongeetappe var en skikkelig prøvelse for rytterne med 4400 høydemeter på 144,6 kilometer. sammenlagtleder pogacar lå i hovedfeltet sammen med nummer to i sammendraget vingegaard nesten hele rittet. med 11 kilometer til det høyeste punkt i årets tour kjørte hjelperytterne til pogacar på, og en etter en av hjelperne til danske vingegaard falt av. dermed satt dansken alene i hovedfeltet. med snaue åtte kilometer til mål gikk pogacar ifra vingegaard og resten av hovedfeltet for å ta igjen bruddet. på under en kilometer tok han over 30 sekunder på matteo jorgenson i tet. sloveneren lyktes med forsøket å økte ledelsen i sammendraget enda mer før de to siste etappene i årets tour de france. jonas abrahamsen var med i et brudd fra start og tok 13 poeng ved den innlagte spurten. da klatringen startet klarte ikke nordmannen å holde følge med resten av bruddet. ingen nordmenn er i mål enda.

  Carapaz tok Ecuadors første etappeseier i Tour de France – Evenepoel tok innpå Pogacar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:16.51)
  rundt åtte minutter foran sammenlagtfavorittene syklet richard carapaz i ensom majestet inn til sin første etappeseier i tour de france. like før toppen i det nest siste fjellet støtet tadej pogacar seg fra favorittgruppen, og fikk luke ned til jacob vingegaard og remco evenepoel. men i utforkjøringen ble han hentet inn igjen. i den siste bakken var det evenepoel som var sterkest av sammenlagtrytterne. han tok inn 10 sekunder på pogacar og 12 sekunder på vingegaard. like før mål spurtet pogacar fra vingegaard og økte ledelsen i sammendraget med 2 små sekunder. det var på forhånd ventet at det ville bli en bruddetappe og det ble en ellevill bruddkamp i flere mil. lagsjef i uno-x, thor hushovd, hadde varslet at det norske laget skulle prøve å få tobias halland johannessen i brudd, men det lyktes ikke for den norske 24-åringen, til tross for flere forsøk. istedenfor hadde uno-x magnus cort i et firemannsbrudd, mens jonas abrahamsen, odd christian eiking og johannes kulset alle kom seg med i en bruddgruppe på over 40 ryttere som kom seg av gårde fra hovedfeltet med fem-seks mil igjen. med 17 kilometer igjen støtet simon yates fra den utvidede utbrytergruppen. richard carapaz hentet etter hvert inn yates fire kilometer fra toppen av den nest siste stigningen. i det bratteste partiet støtet carapaz fra yates og kjørte inn til etappeseier. uno-x mobility-rytter magnus cort kom på 7. plass etter en lang dag i brudd. johannes kulset ble beste norske rytter med sin 19. plass.

  Uno-X-rytter Kulset straffet med bot etter ulovlig manøver – Vismas sportsdirektør må også punge ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:07.32)
  johannes kulset må ut med om lag 2400 kroner for å ha ligget bak en visma-bil etter at han gikk i asfalten mot slutten av den 16. tour de france-etappen. det skriver tv 2. med rett i underkant av tre mil igjen på tirsdagens spurtetappe veltet kulset i en venstresving. på vei opp igjen til hovedfeltet satt nordmannen i dragsuget bak en av bilene til visma-laget. den manøveren kostet 20-åringen 200 sveitserfranc (2400 kroner), 15 uci-poeng, ti spurtpoeng og 30 sekunder i sammendraget. straffet er også vismas sportsdirektør frans maassen. han må på sin side ut med cirka 6000 kroner for å ha hjulpet kulset. uno-x havnet også i trøbbel da en av lagets biler kjørte i feil retning i en rundkjøring. det fikk imidlertid ingen konsekvenser, ifølge tv 2. (ntb)

  Kristoff nær seier i dramatisk massespurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:17.45)
  det var nesten for alexander kristoff, men det holdt ikke i spurten. han var nemlig balnt dem som kjempet om etappeseieren på oppløpet, men det var spurtkanonen jasper philipsen som var sterkest. uno-x-veteranen ble til slutt nummer tre. – alt i alt gjorde rasmus (tiller) og søren (wærenskjold) en god jobb for å holde meg foran. jeg fikk en fin reise inn og følte jeg hadde noe å kjempe med, sier kristoff til tv 2 etter etappen. det ble etter hvert dramatisk for et par uno-x-ryttere. først punkterte søren wærenskjold med drøye 30 kilometer igjen. kort tid etter fikk johannes kulset også trøbbel da han mistet kontrollen og veltet. da han var på sykkelen igjen var wærenskjold nære på å kjøre ned sin lagkamerat. problemene stoppet ikke der. for da uno-x-bilen som bistod kulset skulle kjøre gjennom en rundkjøring, gikk det nesten galt. bilen kjørte feil og var svært nære på å kollidere med en annen uno-x-bil som faktisk kjørte riktig. – jeg har aldri sett det før, sa sykkelekspert mads kaggestad om nestenulykken. – er det mulig? hva er det for noe? det var faktisk veldig skummelt, kommenterte tv 2s dag otto lauritzen. wærenskjold hadde få problemer med å hente inn hovedfeltet etter punkteringen. det samme gjaldt kulset. det var duket for en siste flate etappe i tour de france, der nettopp kristoff var pekt ut som uno-x sin utvalgte for den 16. etappen. forrige gang han vant i nimes var for ti år siden. fremover vil det være kupert eller fjelletapper og dermed er det på papiret ingen muligheter for etappeseire for spurterne igjen.

  Pogacar med maktdemonstrasjon - parkerte Vingegaard igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:17.21)
  alt tyder på at tadej pogacar vil vinne tour de france for tredje gang, etter at vingegaard vant tour de france i både 2022 og 2023. søndag parkerte han danske vingegaard mot slutten av den 15. etappen og vant i ensom majestet, ett minutt og åtte sekunder foran dansken. dermed leder han med over tre minutter til vingegaard før de siste seks etappene. også tobias halland johannessen fikk vist seg frem på den 15. etappen i tour de france. med god hjelp av lagkamerat magnus cort kom han seg med i bruddet på den brutale fjelletappen fra loudenvielle til plateau de beille. bruddet splittet seg i bunn av col d`agnes, hvor johannessen havnet på feil side. nordmannen var på det meste over minuttet bak, men klarte på imponerende vis å kjøre seg opp til tetgruppen på fire ryttere, som bestod av jai hindley, enric mas, richard carapaz og laurens de plus. inn i den 15,8 kilometer lange stigningen opp til plateau de beille hadde kvintetten snaut tre minutter ned til hovedfeltet, hvor det tidlig ble satt fart. jonas vingegaard angrep med elleve kilometer igjen og kjørte fra alle - bortsett fra tadej pogacar. sammen kjørte de inn bruddrytterne én etter én og det endte med en ny stjerneduell. med fem kilometer igjen angrep pogacar og fikk raskt ti sekunder, en luke som bare økte gradvis inn mot mål. johannessen kjørte bra like bak de største stjernene og kjemper om en etappeplassering blant de ti beste. tour de france avsluttes søndag 21. juli.

  Ny Philipsen-seier etter dramatisk avslutning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:17.13)
  en intens avslutning på den 13. etappen av tour de france endte med en stor krasj like før mål og deretter spurtet jasper philipsen til sin andre seier i årets ritt - like foran landsmann wout van aert. søren wærenskjold ble beste nordmann på en 10.-plass. – jeg blir bedre og bedre for hver dag, for noen dager siden hadde jeg ikke hengt med, så det er bra, sier han til tv 2. det var en svært begivenhetsrik etappe fra agen til pau – der uno-x nok en gang markerte seg. igjen kom jonas abrahamsen seg av sted i et brudd, men sammenlagtkanonene tok raskt opp jakten på de 33 rytterne. med hjelp av vinden ble det flere grupper. – det er galskap. jeg må ha smertestillende for å fullføre denne etappen, nærmest ropte nrks radiokommentator ole kristian stoltenberg. – det er en vanvittig utvikling, sa nrk-ekspert sondre sørtveit. hovedfeltet lot aldri utbryterne få for stort forsprang, men etter rundt 70 kilometer rykket uno-x-rytter magnus cort til og fikk en luke sammen med tre andre. da flere sterke ryttere tok opp kampen i vinden, ble de tatt igjen og feltet sprakk i flere deler. uno-x var likevel ikke ferdige med å vise seg frem, for tobias halland johannessen rykket til rundt 35 kilometer før mål. sammen med richard carapas fikk nordmannen en luke på et halvt minutt. – det står fortsatt og vipper, kommenterte stoltenberg. duoen ble også tatt igjen, og dermed var det helt åpent med under 20 kilometer igjen. uno-x hadde flere ryttere i god posisjon, men rasmus tiller punkterte med under sju kilometer igjen. – jeg tror uno-x hadde en plan for en spurt for ham, poengterte sørtveit. tre kilometer før mål støtet abrahamsen til. – han er jo helt utrolig, sa tv2s dag otto lauritzen. men også mannen i klatretrøya var sjanseløs. i stedet ble det en krasj i tetfeltet like før mål. med flere hektet av, så tok philipsen seieren.

  Kristoff sjanseløs i det som ble en tett massespurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:17.45)
  det ble en massespurt om seieren på den 10. etappen i tour de france på tirsdag. seierherren ble jasper philipsen fra belgia. endelig skulle det sitte for 26-åringen i det som ble et tett spurtoppgjør. beste nordmann ble alexander kristoff på en 16. plass. 37-åringen fra uno-x mobility så lenge bra ut, men det holdt ikke helt inn. – vi klarte ikke å holde meg foran dessverre. vi satt fint med da det gjenstod 2 km igjen, men på den siste kilometeren før kilometersmerket mistet vi wærenskjold og jeg fikk en dårlig sving og havnet for langt bak, sa alexander kristoff til tv 2, kort tid etter målgang. det var lenge rolig på den flate etappen som fant sted på de franske veiene fra orléans til saint-amand-montrond. uno-x-rytterne lå godt plassert i hovedfeltet da innspurten nærmet seg, men hang ikke med da målstreken for alvor nærmet seg.

  Etterlengtet belgisk seier i tett spurtoppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:17.45)
  det ble en massespurt om seieren på den 10. etappen i tour de france på tirsdag. seierherren ble jasper philipsen, og endelig skulle det sitte for 26-åringen fra belgia, i det som ble et tett spurtoppgjør. det var en rolig start på den flate etappen som fant sted på de franske veiene fra orléans til saint-amand-montrond. uno-x-rytterne lå godt plassert i hovedfeltet da innspurten nærmet seg, men hang ikke med da målstreken for alvor nærmet seg. beste nordmann ble alexander kristoff på en 16. plass. 37-åringen fra uno-x mobility så lenge bra ut, men det holdt ikke helt inn.

  Abrahamsen satt 13 mil i solobrudd – plukket alt av klatrepoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:17.30)
  den norske uno x-rytteren jonas abrahamsen vant alt av innlagte spurter på dagens etappe i tour de france og festet grepet om klatretrøya. den 8. etappen endte med massespurt og biniam girmay fra eritrea vant sin andre etappe i årets tour. alexander kristoff (uno-x) ble beste nordmann på 12. plass. på starten av dagens etappe gikk abrahamsen i brudd sammen med stefan bissegger (ef) og neilson powless (ef). de to sistnevnte slapp seg imidlertid ned til hovedfeltet etter tre mil. dermed ble abrahamsen alene i brudd og hadde på det meste en ledelse på over 6 minutter. han ble hentet igjen av hovedfeltet med 15 kilometer igjen av den 183 kilometerlange etappen. abrahamsen tok alle 7 klatrepengene på dagens etappe og økte til 11 poengs ledelse i klatrekonkurransen. etter at han ble hentet inn satte hovedfeltet tempoet ned, og posisjonerte seg for massespurt. abrahamsen har ledet klatrekonkurransen siden etappe to.

  Cavendish bøtelagt og fratrukket spurtpoeng etter ulovlig manøver – skylder på TV-motorsykkel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:08.35)
  dagen etter den historiske etappeseieren i tour de france gikk ikke alt på skinner for mark cavendish. nå er han straffet etter å ha ligget bak en følgebil for lenge. det opplyser det internasjonale sykkelforbundet (uci), ifølge tv 2. cavendish er trukket 15 poeng på uci-rankingen, ti poeng i poengkonkurransen og 40 sekunder i sammendraget. i tillegg må briten ut med 2300 kroner. med drøye sju mil igjen til mål på den 6. etappen i tour de france var cavendish tydelig misfornøyd med en av rittdommerne da han forsøkte å ta seg opp igjen til hovedfeltet etter et mekanisk problem. senere oppsøkte han også rittdirektør christian prudhomme. – det er noe han ikke er fornøyd med, sa tv 2s kommentator christian paasche. selv hevder cavendish at en tv-motorsyklist hindret ham i jakten på å komme tilbake til hovedfeltet. – jeg fikk litt panikk da motorsykkelen, for andre gang, la seg i midten av veien og hindret oss. et tv-kamera er der for å produsere bilder, ikke for å påvirke løpet. du får panikk når en ekstern aktør gjør nettopp det. det kan du ikke forberede deg på. cavendish tok onsdag sin 35. etappeseier i tour de france, flest av samtlige gjennom tidene. torsdag var han sjanseløs da dylan groenewegen vant etappen til dijon. (ntb)

  Kristoff sjanseløs i spurten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:17.26)
  dylan groenewegen var raskest i massespurten og gikk til topps på den sjette etappen av tour de france. alexander kristoff ble nummer ni. – jeg er veldig glad, følelsen er fantastisk, sa nederlenderen. med snaut fem mil igjen gikk det en velt, og flere uno-x-ryttere ble hindret. blant dem var jonas abrahamsen, men han fikk hjelp av johannes kulset med å komme seg tilbake i hovedfeltet. abrahamsen er en viktig hjelper for alexander kristoff i sluttfasen, men heller ikke torsdag ble det full klaff i spurten for det norsk-danske laget til tross for at de satt helt fremst med 1,5 kilometer igjen. kristoff ble onsdag nummer tre da mark cavendish tok sin 35. etappeseier i rittet. briten slo da eddy merckx` rekord. abrahamsen rykket fra og tok det eneste klatrepoenget på torsdagens etappe etter 7,5 kilometer. over toppen fikk han og axel zingle en luke på et halvminutt og forsøkte å gå i et skikkelig brudd, men dessverre for duoen fikk de aldri noe mer enn rett under ett minutts ledelse. abrahamsen har seks ned til tadej pogacar i klatrekonkurransen. uno-x-rytteren er sikret å bære den rødprikkede trøya fram til lørdagens kuperte etappe. der er det sju klatrepoeng å kjempe om. fredag skal feltet gjennom en 25,3 kilometer lang tempoetappe fra nuits-saint-georges til gevrey-chambertin. (ntb)

  Cavendish vant og ble historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:17.39)
  mark cavendish vant femte etappe i tour de france. det er hans 35 seier og dermed er han tidenes mestvinnende rytter i tour de france. alexander kristoff kom på tredjeplass til tross for et fall cirka tre mil før mål. – det er ikke optimalt, men beina var bra, sier kristoff til tv 2 kristoff er imponert over bragden til 39 år gamle cavendish. – det er imponerende av den gamle karen, så det viser at det er mulig for meg også, sier 36-åringen fra stavanger. et tomannsbrudd bestående av clament russo (groupama-fdj) og matteo vercher (totalenergies) dro fra hovedfeltet tidlig på etappen, men var aldri en reel trussel for de lagene som ønsket massespurt på dagens etappe. jonas abrahamsen økte ledelsen i kampen om klatretrøya, etter å sikret seg ett poeng på dagens etappe.

  Kristoff veltet med under 30 kilometer igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:17.13)
  alexander kristoff gikk i bakken med omtrent 30 kilometer til mål. spurteren fikk skrapet opp deler av sykkelshortsen, men kom seg fort på sykkelen igjen. tobias halland johannesen sto i veikanten sammen med han og hjalp til med å trekke kristoff opp til hovedfeltet igjen.  Suverent NM-gull til Ottestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:11.54)
  uno-x-rytter mie bjørndal ottestad parkerte resten av feltet og syklet inn til et suverent nm-gull på fellesstarten i nordland søndag. det var 26-åringens andre nm-gull på fellesstart i karrieren. i fjor tok hun bronsemedalje bak susanne andersen og katrine aalerud, men da vant hun til gjengjeld nm-tempoen. ottestad rykket fra hovedfeltet snaut 50 kilometer før mål i den 116,2 kilometer lange løypa med start og målgang på tverlandet utenfor bodø. hun fikk derfra en ensom vei mot mål i regnværet. uno-x-rytteren skaffet seg relativt raskt et forsprang på over minuttet. 30 kilometer fra mål ledet hun med to minutter på hovedfeltet, og avstanden var økt til hele fire minutter med 18 kilometer igjen å sykle. senere fortsatte hun bare å styrke sin ledelse, og gruppen bak henne hadde innsett at de måtte gjøre opp om de øvrige medaljene. det ble en durabelig kamp i feltet bak, som kom inn mot mål om lag sju minutter bak ottestad. emma dyrhovden fra åsane var aller raskest i spurten, mens ottestads uno-x-kollega aalerud tok bronsemedaljen. (©ntb)

  Kristoff nummer to i Slovenia etter bruddforsøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:14.45)
  alexander kristoff og uno-x ga det et realt forsøk, men måtte se ben healy rykke til soloseier på siste etappe av tour of slovenia. kristoff satt om lag hele etappen i brudd før feltet samlet seg med 15 kilometer igjen. på siste stigning knallet healy til og skaffet seg etter hvert luken som ga seier. seks sekunder bak ham spurtet kristoff inn til annenplassen, mens orluis alberto aular sanabria endte som nummer tre. tobias halland johannessen tok åttendeplassen og ble topp ti i sammendraget. kristoffs første bruddforsøk resulterte ikke i noe, men han ga seg ikke der. etter om lag seks mil skaffet kristoff og polske szymon sajnok seg en luke på 1.40 minutter ned til hovedfeltet. etter hvert kom flere ryttere til, blant dem vegard stake laengen, og med åtte mil igjen skilte det om lag tre minutter ned til hovedfeltet. den luken beholdt de en god stund, men med 15 kilometer igjen var forspranget på under minuttet. etterpå skulle healy avgjøre. kristoff vant sist under et ritt i belgia 1. juni. han står med fire triumfer denne sesongen. (ntb)

  Torstein Træen med prestisjeseier: Første norske seier på øverste nivå på to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 12. juni 2024 KL:16.49)
  torstein træen har hatt en rekke utfordringer det siste året. nordmannen krasjet på den første etappen i tour de france-debuten i fjor og fikk et brudd i albuen. til tross for bruddet kom han seg gjennom rittet, men var ute i flere uker i etterkant. før sesongen byttet han ut det norske laget uno-x med verdenstourlaget bahrain victorious, men i debuten i tour down under i australia i januar gikk han igjen i bakken og måtte etter hvert bryte. etter det jobbet han seg inn mot giro d`italia, hvor han igjen veltet på den første etappen. træen brøt da etter tre etapper og har startet rolig i ukens sveits rundt. men på onsdagens etappe utnyttet han sjansen: han kom seg med i et åttemannsbrudd på den fjerde etappen og viste seg der som den klart sterkeste i bruddet opp mot toppen av sankt gotthard-passet. adam yates forsøkte å kjøre seg opp til træen fra hovedfeltet, men nordmannen holdt unna og kunne dermed juble for karrierens første og største seier på proffnivå. seieren kom som en overraskelse for træen, som seneste i går bemerket at han ikke hadde de beste beina, sier han i et intervju vist på discovery+. samtidig var det også en spesiell seier for træen og bahrain victorious. i fjor døde lagets rytter gino mäder etter en velt på den femte etappen. tilbake i 2021 vant han etappen til andermatt, med målgang etter en kort utforkjøring ned fra sankt gotthard-passet. – det er for gino. det er på ginos fjell, sier træen. seieren er den første norske seieren på verdenstouren på to år. den forrige seieren på øverste nivå kom da andreas leknessund vant den andre etappen i sveits rundt i 2022. seieren til træen kommer også rett i overkant av to år etter at han fikk påvist testikkelkreft.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »