Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard-assist på overtid sikret Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.15)
  etter en spinnvill fotballkamp endte det 4-3 til arsenal borte mot luton. på overtid av overtiden sto det fremdeles 3-3, men så hentet martin ødegaard frem silkefoten. nordmannen prikket hodet til declan rice i feltet, og storsigneringen headet inn seiersmålet. premier league-kampen på kenilworth road ble en ordentlig målfest. gabriel martinelli åpnet ballet etter 20 minutter, før navnebror gabriel osho utlignet fem minutter senere. arsenal ledet omtrent like lenge – om man ser bort fra kvarteret med pause – fra gabriel jesus’ 2-1-scoring i 45. minutt og frem til elijah adebayos 2-2-mål i 49. minutt. lagene fortsatte å følge hverandre i det timen var spilt, men denne gangen tok luton ledelsen. ross barkley banket ballen i mål, kun for å se at kai havertz satte inn 3-3 tre minutter senere. etter rice sin 4-3-scoring var det ingen tid til å slå tilbake. arsenal tok de tre poengene, som sørger for at de beholder tabelltoppen i premier league gjennom runden som fullføres onsdag og torsdag.  Bayern München forlenger med keeperduo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:18.23)
  bayern münchen fortsetter med bred målvaktsrutine også i årene som kommer. manuel neuer (37) og sven ulreich (35) har begge fått nye kontrakter. neuer har vært bayerns soleklar førstekeeper siden han ble hentet til klubben i 2011. nylig kom han tilbake fra et langvarig skadeavbrekk. – jeg er glad for å bli værende i bayern. jeg er tilbake i full sving, og det er utrolig artig å være på banen med dette laget, sier neuer i en uttalelse. han har vunnet mesterligaen to ganger og vært med på å vinne elleve bundesliga-titler med bayern. i 2014 var han en del av det tyske landslaget som tok vm-gull. ulreich fortsetter som reservekeeper også kommende sesong. – manuel neuer og sven ulreich er helt enkelt et drømmelag. det er en nytelse å se jobben de legger ned hver dag. de støtter og motiverer hverandre, sier bayern münchens klubbdirektør jan-christian dreesen. (ntb)  Syv norske videre til semifinale - Golberg slått ut i kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.30)
  de to storfavorittene johannes høstflot klæbo og erik valnes møtte hverandre i heat én i kvartfinalen. begge beholdt roen. selv om de ble utfordret av franske jules chappaz, gikk klæbo etterfulgt av valnes først i mål. – de har selvtilliten i godt behold, både klæbo og ikke minst valnes, sa nrks ekspertkommentator fredrik aukland. utfordrer marcus grate, som var best i prologen, ble slått ut etter fall i kvartfinalen. i samme heat gravde even northug dypt og tok seg videre. – jeg vet ikke helt hva som skjedde. jeg har sjelden ramlet i sprint, så det var kanskje min tur nå, sa svensken etter fallet. ansgar evensen klarte seg, mens pål golberg måtte se seg slått. golberg manglet noen tusendeler for å komme videre som «lucky loser.» det gjorde derimot harald østberg amundsen som kom seg videre på tid. matz william jenssen og håvard solås taugbøl hadde full kontroll og kom videre fra siste heat.
  Klæbo får svensk skismører

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:16.29)
  svenske mikael book blir johannes høsflot klæbos nye faste hjelper i den norske smørebussen. det bekrefter smøresjef tord hegdahl overfor adresseavisen mandag. – mikael har vært i teamet så lenge johannes har gått verdenscup, og de kjenner hverandre fra før av, sier hegdahl til avisen. de to møttes blant annet i östersund på sensommeren for å teste ski. klæbo har de siste sesongene hatt frode pedersen som smører. tidligere i år ble det imidlertid klart at pedersen slutter i norges skiforbund. klæbo har slitt med sykdom den siste tiden, men skal være klar til rennene i ruka kommende helg.


  Marerittskade for Gavi – kan miste sommerens fotball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.40)
  barcelona-juvelen gavi hinket av banen i tårer mot georgia søndag. et halvt døgn senere kom skadedommen som antyder at han kan gå glipp av neste års em. det skriver barcelona i en oppdatering på sin nettside. – en test utført mandag morgen har vist at han har en fullstendig avrivning av det fremre korsbåndet i høyre kne og en tilhørende skade i sidemenisken, heter det i pressemeldingen. klubben informerer også om at gavi skal opereres i løpet av de neste dagene. gavi fikk seg en hard smell på siden av høyre kne da han og en georgia-spiller kolliderte med hverandre. han fortsatte å spille og så ut til å skade det samme beinet mens han prøvde å kontrollere en ball. etter det signaliserte gavi umiddelbart at han ikke kunne fortsette. byttet ble gjort etter 26 minutters spill. (ntb)


  Knepent Elverum-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:20.30)
  elverum presset storklubben flensburg-handewitt knallhardt og var nær både ett og to poeng, men tapte 32-33 i europaligaens gruppespill. elverum ledet 31-30 drøyt to minutter før slutt, men gjestene fra tyskland avsluttet best og fikk vinnermålet ved kay smits. det var bittert for elverum, som likevel viste styrke mot et lag som vant sine kamper mot gruppas to øvrige lag med henholdsvis 14 og 16 måls margin. det bør gi tro om at den norske klubben kankjempe om 2.-plassen som gir avansement til hovedrunden. lagene fulgte hverandre tett gjennom den første omgangen, og det sto 13-13 til pause. fra 17-17 rykket flensburg til seg tre måls ledelse, men elverum lot seg ikke hekte av og sørget for en svært dramatisk avslutning. (©ntb)
  Arsenal sikret seier uten Ødegaard – troner øverst i gruppe B

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:22.54)
  i fjerde runde av mesterligaen tok arsenal tre nye poeng da de slo sevilla 2–0 på hjemmebane. leandro trossard satte kampens første mål etter et lekent arsenal-angrep da halvtimen var spilt. i andre omgang økte bukayo saka, som hadde målgivende i første omgang, ledelsen med en lekker skuddfinte som satte pedrosa ut av spill. hjemmelaget styrte kampen, hvor sevilla hadde null avslutninger på mål. kampen endte 2–0. arsenal leder mesterligaens gruppe b med ni poeng. sevilla ligger nederst med to. de to andre lagene i gruppen møtte hverandre i kveld, der vant nederlandske psv eindhoven 1-0 over franske lens.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »