Hovedsiden

Liten annonse


  City knuste Newcastle – har solid fordel i tittelkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:19.27)
  manchester city innfridde med 5-0-seier mot newcastle og har med det en luke på tre poeng ned til tabelltoer liverpool i kampen om tittelen i premier league. raheem sterling (2), aymeric laporte, rodri og phil foden scoret målene som ga city-jubel mot newcastle. liverpool spilte uavgjort mot tottenham lørdag, hvilket betyr at city med seier kunne skaffe seg en luke på tre poeng. luken har tidligere vært på kun ett poeng, men city har nå råd til å avgi poeng i en av sine siste tre kamper, og til og med tape en av dem så lenge de beholder forspranget i målforskjell. skulle det ende likt på poeng, er det målforskjellen som teller. – det endrer ingenting for oss. vi må fortsatt vinne kampene våre, sa city-manager pep guardiola til sky sports før kampen. (ntb)

  Test av Maxus Euniq 6 SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:10.34)
  maxus euniq 6 suv er en svært romslig 5-seter. en elbil med framhjulsdrift og en bemerkelsesverdig lav pris. merker man hvor maxus har spart på pengene i løpet av en kort helg med bilen? la oss like greit starte med en av de store fordelene til denne bilen, prisen, for hos hvilket annet bilmerke får […] innlegget test av maxus euniq 6 suv dukket først opp på bil24.no.


  Ødegaard kaptein i storkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. april 2022 KL:12.40)
  martin ødegaard er kaptein i tredje kamp for rad for arsenal, som klokken 13:30 møter manchester united i kampen som langt på vei kan avgjøre hvilket av lagene som får en mesterliga-plass til neste sesong. 23-åringen har den siste tiden storspilt i arsenal-drakten, og siden november har ingen premier league-spillere skapt flere sjanser enn ødegaard, ifølge sky sports. christiano ronaldo er også tilbake på laget etter bortgangen av sin nyfødte sønn. han sto over kampen mot liverpool på anfield og erstatter marcus rashford i manchester uniteds startoppstilling.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »