Hovedsiden

Liten annonse


  Hovland kritiserer baneendringer: – Til tider idiotisk urettferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:08.35)
  viktor hovland liker ikke endringene golflegenden jack nicklaus har gjort på sin bane foran memorial tournament på pga-touren denne uken. hull 16 og 17 har blitt gjort mye vanskeligere foran årets utgave av turneringen, som har fått flere spillere til å reagere. banen i columbus er det legenden nicklaus som står bak. – jeg har aldri vært fan av den banen her. jeg tror jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider. jeg tror rett og slett det er bakgrunnen. det er en utrolig eiendom, men mange av hullene er ikke gode golfhull, sier hovland til discovery foran turneringsstart torsdag. han er spesielt misfornøyd med at man kan bli straffet for gode slag. det synes ikke verdens sjuende beste golfer noe om. – til tider blir det litt idiotisk urettferdig. det er likt for alle sammen, men det er litt for små marginer til at man kan slå et perfekt slag og plutselig ende opp med dobbeltbogey. slikt er jeg ikke fan av. tittelforsvarer billy horschel er enig. – jeg skjønner ikke hvorfor de har gjort det, sier horschel til discovery. hovland slår ut klokken 13.53 sammen med verdensener scottie scheffler og emiliano grillo. (ntb)


  Storturnering ber om unnskyldning
  hvorfor | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: kanal i venezia ble grønn over natten – ingen vet hvorfor | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:14.37)
  sjefen for tennisturneringen madrid open ber om unnskyldning etter at de kvinnelige vinnerne av parturneringen ikke fikk holde seierstale. – vi beklager til alle spillere og fans som forventer mer av madrid open, sier turneringssjef gerard tsobanian i en uttalelse. – å ikke gi finalistene i kvinnenes parfinale muligheten til å snakke til fansen etter kampen var uakseptabelt og vi har bedt om unnskylding direkte til victoria, beattriz, coco og jessica. victoria azarenka og beatriz haddad maia vant over jessica pegula og coco gauff i finalen, men fikk ikke si noe etter kampen. det er vanlig at utøverne i finalen får holde en liten tale etter kampen. azarenka uttrykket sin skuffelse på twitter. – det er vanskelig å forklare for leo (hennes seks år gamle sønn) hvorfor mamma ikke fikk sagt hei under premieutdelingen, skriver hun. vinnerne i herreklassen fikk holde seierstale.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »