Hovedsiden

Liten annonse
  thingnes bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper imponerte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks. – jeg er ganske fornøyd med hva jeg får ut av dagen. jeg har ikke glemt det sisteskuddet ennå, men jeg har det ganske tungt i løypa i dag, sier strømsheim til nrk. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.

  Thingnes Bø skjøt seg bort fra seier – rekruttløper gjorde karrierebeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.46)
  det var nærmest vindstille da de mannlige skiskytterne skøytet ut på normaldistansen i östersund søndag. likevel startet flere stjerner med bom på første skyting. blant dem quentin fillon maillet, sturla holm lægreid og johannes thingnes bø. – ganske røft for de norske i starten her nå, sa nrks kommentator torgeir bjørn. ett minutt ble lagt til tiden per bom. – johannes thingnes bø er kanskje en av dem som kan tåle en bom, sa nrks kommentator jann post. på andre og tredje skyting fylte thingnes bø alle blinkene. han var på skuddhold til seier på siste skyting, men der ble det nok en bom. thingnes bø klarte ikke å ta innpå tyske justus strelow på siste runden, og på oppløpet brakk han staven. rekruttløper endre strømsheim imponerte derimot stort og skjøt feilfritt på standplass fram til den siste blinken gjensto. da kom bommen. strømsheim holdt tempoet oppe i løypa og jaktet thingnes bø, men det ble for langt opp. han endte til slutt opp som nummer seks i karrierens beste løp. sterlow ledet lenge, men landsmannen roman rees slo han til slutt og det ble dobbelt tysk på 20-kilometeren. thingnes bø endte på tredjeplass.

  stortalent imponerte igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:14.41)
  Iver Tildheim Andersen knuste alle konkurrentene på 10 kilometer fristil etter sekundstrid på Beitstølen i dag. 23-åringen vant foran franske Hugo Lapalus. Jan Thomas Jenssen endte på en tredjeplass. – Det var utrolig gøy. Det var hardt, men deilig å få til. Jeg klarer å pushe selv om man har lyst til å gå i mål etter en runde, sier Tildheim Andersen til NRK. Stortalentet hadde sitt store gjennombrudd under verdenscupen på Lillehammer i fjor. Nå mener ekspertene at han er klar for verdenscupåpningen i Ruka Neste helg. – Det var en meget solid søknad som jeg skal ta med meg videre, sier landslagstrener Eirik Myhr Nossum til NRK. – Uten at jeg skal ta ut noen tropp nå, så tipper jeg han er aktuell for noen skøyterenn etter hvert, sier Nossum videre.
  Kvinnenes utforrenn er avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:11.46)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervina er avlyst grunnet sterk vind. mye vind gjør at alpineliten må vente med å kaste seg ut i utforløypa i zermatt. rennet ble først utsatt til 12.30.det opplyser arrangøren i en melding søndag formiddag. ragnhild mowinckel, kajsa vickhoff lie og inni holm wembstad er norske deltakere i rennet. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. rennet skulle ha start 11.45. arrangøren skriver at en ny avgjørelse er ventet klokken 11.30 og at rennet uansett ikke starter før 12.30. lørdagens utforrenn ble også avlyst som følge av sterk vind i anlegget. det førte til at heisene ikke kunne gå. sist helg ble begge herrerennene avlyst som følge av mye snø og vind. arrangøren har slitt stort med å gjennomføre treningspassene. (ntb/nrk)


  Utforrennet i Zermatt avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.23)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervinia er avlyst på grunn av sterk vind. arrangørene har måttet avlyse flere treninger denne uken. det skriver det internasjonale skiforbundet (fis) i en pressemelding. rennet skulle etter planen starte 11.45, men været har gjort at heisene ikke har fungert på morgenkvisten. ragnhild mowinckel (3), kajsa vickhoff lie (16) og inni holm wembstad (32) skulle kjørt for norge. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. (ntb)

  Utforrennet i Zermatt utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:09.23)
  kvinnenes utforrenn i zermatt-cervinia er foreløpig utsatt med tre kvarter på grunn av sterk vind. arrangørene har måttet avlyse flere treninger denne uken. det skriver det internasjonale skiforbundet (fis) i en pressemelding. rennet skulle etter planen starte 11.45, men været har gjort at heisene ikke har fungert på morgenkvisten. ragnhild mowinckel (3), kajsa vickhoff lie (16) og inni holm wembstad (32) er de norske på start. vickhoff lie imponerte med en sterk tid på torsdagens trening. utfortraseen i zermatt-cervinia har start i sveits og målgang i italia. (ntb)

  Forhåndsfavoritt Valnes tok hårfin sprintseier - Evensen «leverte en god søknad» til Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. northug så ut til å ha friske bein. det hadde også evensen. men i motbakken kom valnes først opp. på oppløpet kom evensen derimot sterkt tilbake. det ble nesten photo-finish, men valnes var sterkest. northug sikret tredjeplassen. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – men jeg ble veldig stiv på slutten. andreplassen imponerte stort, og har etter all sannsynlighet sikret seg en plass i finland neste helg. – jeg håper norge sender meg til ruka nå, sier andreplassen evensen til nrk. det tror nrks kommentatorer at han kommer til å bli. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sa kommentator torgeir bjørn. landslagstrener arild monsen sier til nrk at «han leverte en god søknad i dag».

  Sundling med svensk åpningsseier: – Verdensklasse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:13.00)
  jonna sundling (28) viste at formen er på plass da hun vant sprintrennet i den svenske langrennspremieren. i finalen var hun først over mål foran emma ribom og maja dahlqvist. – verdensklasse hele veien, mente svts langrennsekspert anders blomquist. sundling imponerte stort allerede i fredagens prolog i gällivare. hun er regjerende ol-mester i sprint og tok to vm-gull i planica sist sesong. verdenscupen starter med klassisk sprint i finske ruka 24. november. (ntb)

  Ukjent 23-åring knuste Skistad: – Kan den tiden stemme?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:11.54)
  kristine stavås skistad vant alle de fire verdenscuprennene i sprint etter vm, men i den nasjonale åpningen på beitostølen måtte hun se seg slått i sprintkvalifiseringen. med startnummer én gikk skistad naturligvis også først over målstreken, men bak kom flere i høyt tempo. aller raskest var ingrid andréa gulbrandsen, som var i en egen klasse. i mål var hun 5,4 sekunder foran anne svendsen, 6,1 sekunder foran maria hartz melling og hele syv sekunder foran skistad. – dette er jo et lite sjokk. dette var sensasjonelt bra, sa nrk-kommentator jann post. – kan denne tiden stemme da, spurte ekspertkommentator torgeir bjørn. og tiden den stemte, og gulbrandsen tok med det en klar seier i kvalifiseringen. – jeg må si at ingrid andréa gulbrandsen imponerte meg med den tiden hun har, sa nrks langrennsekspert therese johaug. – det er jo en total utklassing, sa bjørn videre. på spørsmål fra nrk om hun selv ble sjokkert, svarer gulbrandsen. – det kjentes jo bra ut, men ikke at det var så bra, nei. 23 år gamle gulbrandsen ble forrige uke nummer tre i sprinten i finske muonio, og hun har fått sjansen i verdenscupen i drammen de to siste årene, med en 20. plass fra forrige sesong.  Langrenn: Tysker knuste konkurrentene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:10.46)
  anna svendsen ble beste norske da hun gikk inn til 6.-plass på 10 kilometer klassisk i sesongåpningen i muonio, finland. tyske katharina hennig slo imidlertid knockout på konkurrentene og vant med 41,3 sekunder ned til lagvenninne laura gimmler på 2.-plass. italienske caterina ganz ble nummer tre. emma mørk tok en sterk 7.-plass, mens ingrid gulbrandsen også imponerte på plassen bak. kari øyre slind karret seg akkurat innenfor topp ti, skriver ntb.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »