Hovedsiden

Liten annonse
  uno-x imponerte i storritt: – hva skjer?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:16.18)
  Regn, snø og kulde gjorde at mennenes utgave av La Flèche Wallonne ble av det uvanlige slaget onsdag. Det tradisjonsrike rittet er kjent for den stupbratte avslutningen opp Mur de Huy, men grunnet været ble gruppen kraftig skallet av før avslutningen. I feltet satt de norske rytterne meget godt representert. Inn på de siste kilometerne satt Uno-X med fem ryttere godt plassert i en gruppe på rundt 30 ryttere, hvor også Visma-Lease a Bikes norske Johannes Staune-Mittet var med i front. – Hva skjer med Uno-X? Massivt overrepresentert med under 15 kilometer til mål. Imponerende!, skrev mangeårig sykkelkommentator for dansk TV 2, Dennis Ritter på X. – Hva enn Uno-X-rytterne hadde til frokost, så skal jeg ha det før mitt neste ritt, skrev sykkelprofilen Thomas De Gendt på X. Opp til mål var Tobias Halland Johannessen det antatt sterkeste norske kortet. 24-åringen var lenge med i kampen om en pallplass, men klarte ikke å svare da Stephen Williams gikk til med et par hundre meter til mål. Johannessen kjørte inn til en sterk sjetteplass i rittet og alle de syv Uno-X-rytterne endte blant de 42 beste. Staune-Mittet ble nummer 27.

  foss imponerte, men mistet ledelsen i tour of the alps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:14.37)
  Tobias Foss ledet sammenlagt i Tour of the Alps i forkant av den tredje etappen onsdag, takket være seieren hans på åpningsetappen mandag. Onsdagens etappe ble preget av regnvær og et knippe med bratte stigninger mot slutten. Foss ble tidlig satt under press og måtte holde oppe farten i hovedfeltet i store deler av de siste 15 kilometerne. Nordmannen jaktet på duoen Juan Pedro López og Guilio Pellizzari, som lenge hadde et forsprang på rundt 40 sekunder. I siste stigning gikk López solo og holdt unna til mål. Spanjolen overtok med det også sammenlagtledelsen i rittet. Bak holdt også Foss en imponerende fart og det var bare syv andre ryttere som klarte å holde følge med nordmannen. – Uansett hva som skjer, så har det vært et monsterritt fra Tobias Foss, skriver nordmannens lag, Ineos Grenadiers. Foss spurtet inn til tredjeplass 38 sekunder bak López og er dermed nummer to i sammendraget før de siste to etappene. Torstein Træen kom inn 59 sekunder bak etappevinneren på en ellevteplass.

  Nadal gjorde kort prosess i etterlengtet comeback – feide Cobolli av grusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:18.24)
  rafael nadal imponerte da han endelig var tilbake på tennisbanen igjen. 37-åringen feide flavio cobolli av grusen i barcelona open. nadal vant 6-2, 6-3 over den 62.-rangerte italieneren. dermed tok han seg videre til kamp mot alex de minaur i neste runde. nadal har vunnet turneringen 12 ganger. det var gruskongens første kamp på favorittunderlaget siden han slo casper ruud i finalen i roland-garros i juni 2022. han har vært plaget av skader siden da, og hans forrige kamp var i januar. under skadeoppholdet har nadal falt til 644.-plass på atp-rankingen. (ntb)

  Berg sikret skytterne nok en OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:16.51)
  16-åringen synnøve berg imponerte med 3.-plass i finalen i ol-kvalifiseringen i 10 meter luftrifle og sikret dermed norge kvoteplass i paris-lekene i sommer. berg var blant fire finalister i kvalifiseringen i rio de janeiro som kunne sikre en av to kvoteplasser, ettersom de øvrige fire finalistene – blant dem jeanette hegg duestad – allerede hadde kvoteplass i boks. det ble en spennende finale der berg slo duestad og gikk videre til runden som ville sikre henne minst 3.-plass. hun sto da igjen mot den franske duoen oceanne müller og manon herbulot. berg ble slått ut før siste runde, men 3.-plassen holdt ettersom müller også hadde sikret kvoteplass tidligere. müller vant foran herbulot med 250,4 mot 249,4 poeng. duestad ble nummer fire. (ntb)

  Tre norske pallplasser i verdenscupen i roing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:11.40)
  de norske roerne imponerte stort under sesongåpningen i verdenscupen i italienske varese søndag. i karrierens andre a-finale i dobbeltsculleren, klinket thea helseth og jenny marie rørvik til med andreplass under verdenscupåpningen i italienske varese. den norske duoen – som er kvalifisert til ol – kom i mål på tiden 6.50,60, og ble kun slått av de nederlandske vinnerne lisa scheenaard og martine veldhuis med 85 hundredeler. helseth og rørvik hadde vært i en a-finale i dobbeltsculler tidligere i karrieren. det var i sveitsiske luzern i juli i fjor, da de ble nummer seks. inger seim kavlie kunne også si seg godt fornøyd da også hun ble nummer tre i a-finalen i singlesculler. hun klokket inn på 7.27,82, 8,51 sekunder bak den nederlandske vinneren. jonas juel og erik andre solbakken rodde inn til 5.-plass i herrenes a-finale i dobbeltsculler med tiden 6.17,12, mens jan oscar helvig og kristoffer brun ble nummer tre i b-finalen. lørdag rodde også maia lund inn til 2.-plass i sin a-finale i lettvekt singlesculler. (ntb/nrk)

  Woods gikk karrierens dårligste majorrunde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:11.09)
  tiger woods imponerte i de to innledende rundene av the masters, men lørdag gikk den 48 år gamle golflegenden på en kjempesmell. woods endte runden på 82 slag, noe som er hans dårligste resultat på en runde i en majorturnering. – jeg traff ballen dårlig og puttet dårlig. jeg hadde ikke noe god oppvarming og det fortsatte sånn hele dagen. jeg slo ballen på steder der jeg ikke skulle slå den, sier woods. 48-åringen har vunnet the masters hele fem ganger. det skjedde i 1997, 2001, 2002, 2005 og 2019. før siste dag av 2024-utgaven ligger woods helt nede på en delt 52.-plass, elleve slag over par. landsmann scheffler scottie leder turneringen på sju slag under par. viktor hovland klarte ikke cutten. (ntb)

  Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:12.47)
  maia emilie lund tok 2.-plassen i a-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske varese. lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for a-finalen med 2.-plass i innledende heat. i finalen var hun drøye tre sekunder bak olivia bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. nederlandske tosca kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av lund. tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for a-finaler. det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. jonas juel og erik solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til a-finale i heatet som ble vunnet av tysklands jonas gelsen/marc weber. oscar helvig og kristoffer brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro b-finale. a-finale blir det derimot på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. kjetil borch vant d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. den norske dobbeltfireren med mathias foyner wie, erling øyasæter, ole amund storlien og martin helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i b-finale. (©ntb)

  Roing: Tre norske båter til A-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:11.12)
  jonas juel og erik solbakken ble beste norske dobbeltsculler i verdenscupen i italienske varese. duoen er klar for a-finale. det skjer etter et spennende oppsamlingsheat, der den andre norske dobbeltsculleren med oscar helvig og kristoffer brun ble tøffeste utfordrer. tyske jonas gelsen og marc weber vant heatet på tiden 6.17,24. rett over sekundet bak fulgte juel og solbakken, mens helvig og brun ble slått med ytterligere sju tidels sekund. de to beste båtene i oppsamlingsheatet går til a-finalen, mens helvig/brun skal ro b-finale. a-finale blir det også på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. tidligere lørdag vant kjetil borch d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. en rekke norske båter skal i aksjon i varese utover dagen. (©ntb)

  Arnekleiv vant kongepokalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:15.12)
  juni arnekleiv gikk inn til seier på sprinten under nm i skiskyting og sikret seg også kongepokalen fredag. arnekleiv fra dombås hadde en bom på liggende skyting og var til slutt 13,6 sekunder foran sølvvinner maren sofie brännare-gran. julie tronderud kvelvane fra voss leverte feilfri skyting for første gang og tok bronsen 14,4 sekunder bak vinneren. gro njølstad randby, som imponerte på 10-kilometeren under nm i langrenn med sølv, satte standarden i rennet fra startnummer to. men to strafferunder på stående skyting kostet dyrt og sendte henne et stykke ned på resultatlisten. landslagsløperne ingrid tandrevold og karoline knotten stilte ikke til start på nm-sprinten. (ntb)


  Northug fikk det tøft – fire minutter bak Flyktningerenn-vinneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:13.15)
  petter northug hang lenge med i tet på flyktningerennet, men fikk det tøft mot slutten av løpet og havnet til slutt på 9. plass – drøye fire minutter bak vinneren nils dahlsten fra sverige. flyktningerennet er 44 kilometer alngt og går mellom lierne i norge til gädde i sverige. den tidligere langrennskongen imponerte stort torsdag da han og lillebror even tok nm-sølv på lagsprinten på lillehammer. nrk kommer tilbake med mer

  Shiffrin jakter svenske - Holtmann godt med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:11.19)
  anna swenn larsson leder etter den første omgangen i kvinnenes slalåmrenn i saalbach lørdag, elleve hundredeler foran mikaela shiffrin. svenske swenn larsson satte standarden allerede med startnummer to, og med en tid som kun shiffrin var i nærheten av å følge. – jeg må se litt på videoen for å se hva jeg kan gjøre, men jeg følte at jeg presset til det ytterste. det var god skikjøring, kanskje jeg kan slippe mer opp i bunn, sier shiffrin til nrk. for amerikaneren er lørdagens renn hennes siste for sesongen. mina fürst holtmann imponerte fra startnummer 20 og er nummer åtte, 1,87 bak swenn larsson. den andre omgangen starter 13.30 og sendes på nrk1.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »