Hovedsiden

Liten annonse
  Historisk britisk sammenlagtseier i Polen rundt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:19.34)
  ineos-rytter ethan hayter (23) ble fredag den første briten i historien til å vinne etapperittet polen rundt sammenlagt. grunnlaget for sammenlagtseieren ble lagt på torsdagens 11,8 kilometer lange individuelle tempoetappe. da ble 23-åringen nummer tre. briten stakk også av med sammenlagtseieren i tour of norway i fjor. fram til begynnelsen på 2000-tallet var etapperittet preget av så å si bare polske sammenlagtvinnere. i 2005 fikk rittet verdenstour-status, og det ble raskt langt mer attraktivt for utenlandske ryttere å delta. siden den gang har stjerneryttere som peter sagan, dan martin, rafal majka, tim wellens og michal kwiatkowski alle vunnet rittet sammenlagt. årets utgave ble fredag avsluttet med en flat etappe der franske arnaud démare gikk til topps. den norske uno-x-rytteren syver wærsted var en del av det opprinnelige bruddet på etappen. (ntb)  Laporte tok første franske etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:17.12)
  på den 19. etappen av tour de france viste christophe laporte styrke og stakk fra hovedfeltet like før målgang. han jublet for årets første franske etappeseier. tidlig på etappen ble rittet stanset av en protest, der rytterne ble stoppet av et bluss i veien. femmannsbruddet som ble stanset av protesten fikk lov å få tilbake forspranget sitt til hovedfeltet igjen, men med 35 kilometer igjen på etappen var feltet samlet. tadej pogacar prøvde seg umiddelbart, men måtte tidlig gi opp å hente noe inn på jonas vingegaard i sammendraget. det så ut til å gå mot massespurt, men en kilometer før mål stakk laporte fra alle og vant. lørdag skal kampen om den gule ledertrøya avgjøres med en individuell tempoetappe. der er det ventet at danske vingegaard kommer til å forsvare ledelsen han har ned til pogacar og vinne tour de france for første gang. (ntb)

  Wout Van Aert matematisk sikret den grønne trøya i årets Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:19.11)
  ingen kan få flere poeng enn wout van aert i kampen om den grønne poengtrøyen i årets tour de france. det ble klart etter den 17. etappen av rittet onsdag. det melder cyclingnews.com. belgieren har 416 poeng, mens tadej pogacar på 2.-plass har 202 poeng. dermed er det matematisk umulig for noen å ta igjen van aert, som likevel må fullføre tour de france for å vinne den grønne trøya for første gang. den 27 år gamle jumbo-visma-rytteren har vist enorm styrke gjennom årets tour de france, der han står med to etappeseirer så langt. den første triumfen kom på en kupert 4. etappe til den franske byen calais, mens den andre etappeseieren kom på den åttende etappen ved fjellene i sveitsiske lausanne 9. juli. van aert har også hengt overraskende bra med på de tøffe fjelletappene i tour de france. i sammendraget ligger den belgiske syklisten på 30.-plass. det gjenstår fire etapper av årets tour de france. torsdag kommer en tøff fjelletappe med avslutning opp hautacam, mens det blir en flat etappe fredag. de tradisjonsrike sykkelrittet avsluttes med individuell tempoetappe lørdag, før den siste etappen med målgang på champs-élysées søndag. (ntb)

  Ingen vet hvordan trojaneren utnytter Mac-er

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:15.50)
  en skadevare kalt “cloudmensis” angriper nå mac-er. trojaneren sikter seg inn mot individuelle personer trojanerne stjeler sensitiv informasjon fra infiserte maskiner og har vært i omløp siden 4. februar i år. det er foreløpig ukjent hvordan skadevaren får tilgang, da eset sier de ikke har funnet at den misbruker nye hull. “cloudmensis” er i stand til å hente ut informasjon fra dokumenter og kan logge tastatur-aktivetet, hente e-post og vedlegg, liste opp filer fra eksterne lagringsenheter og ta opp innholdet […] the post ingen vet hvordan trojaneren utnytter mac-er appeared first on itavisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »