Hovedsiden

Liten annonse

  «Ukjente» Ole Martin Halvorsen vant verdenscupkonkurranse i skyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:13.26)
  ole martin halvorsen(24) feide all motstand av banen og vant 50 meter rifle under verdenscupstevnet i münchen fredag. i finalen var overlegen fra start, og selv om den ungarske skytteren istvan peni knappet inn noen poeng mot slutten så holdt halvorsen unna og tok sin første individuelle seier i verdenscupen. jon-hermann hegg hevdet seg også i konkurransen, og tok en sterk 3.-plass. verdenscupstevnet i münchen er det siste før ol i paris i månedsskiftet juli/august.

  Sjur Røthe legger opp før VM-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:10.30)
  jeg har landet på å gi meg, sier sjur røthe (35) til vg. røthe har vært inne på landslaget i 13 år og kan blant annet vise til seks vm-medaljer (tre gull og tre bronse) og tre nm-gull. den siste individuelle vm-medaljen kom i planica for ett år siden. røthe ble droppet fra landslaget før årets sesong. til vg begrunner vossingen karrierestopp med at han sliter med å tro at han skal klare å vinne verdenscuprenn igjen. gjennom fjorårets sesong slet 35-åringen mye med sykdom både i sesongoppkjøringen og i konkurranseperioder. – i fjor la jeg en plan om å gå vm i trondheim. men akkurat nå klarer jeg ikke helt å se hvordan det skal gå, sier røthe. nyhetsmeldingen oppdateres.

  Viste OL-form i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:18.30)
  jeanette hegg duestad og jon-hermann hegg ble nummer to i verdenscupen på ol-øvelsen 10 meter luftrifle, blandet lag. kina tok seieren i münchen etter å ha slått norge 16-4 i gullfinalen. tidligere mandag ble hegg nummer fire i den individuelle finalen, mens duestad ble nummer åtte.

  Foss rett bak pallen i Giro-tempo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:17.53)
  den italienske ineos-rytteren filippo ganna tråkket inn til en meget imponerende seier på den individuelle tempoetappen i giro d’italia lørdag. 27-åringen vant med nesten halvminuttet ned til sammenlagtleder tadej pogacar, mens det skilte ytterligere 38 sekunder til tredjemann thymen arensmann. tobias foss imponerte også på de italienske veiene lørdag. nordmannen klokket inn til 36.28 på den 31,2 kilometer lange tempoen, og 26-åringen fra vingrom kunne dermed sette seg i lederstolen. der fikk han sitte fram til lagkamerat ganna tok over ledelsen. til slutt endte det med 8.-plass for foss, som kun hadde 19 sekunder opp til pallen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »