Hovedsiden

Liten annonse

  Xavi avviser rykter om sparking: – Tilliten er intakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:14.59)
  xavi hernández rykker ut mot spekulasjoner som sier at han kommer til å miste jobben som barcelona-trener. fredag meldte en rekke spanske medier at xavi var på vei ut. ryktene gikk ut på at barcelona-president joan laporta ville sparke ham på grunn av den tidligere midtbanespillerens omtale av klubbens anstrengte økonomi. – presidentens tillit er intakt. ingenting har endret seg, sa xavi på et pressemøte foran søndagens hjemmekamp mot rayo vallecano og fortsatte: – klubben gir meg ro i sinnet. vi fortetter samarbeidet og opprettholder ambisjonene resten av sesongen og i den neste. vi jobber hardt og har et prosjekt. i januar bestemte xavi seg for å slutte som barcelona-trener etter sesongen, men lot seg forrige måned overtale til å fullføre kontrakten. den varer fram til sommeren 2025.

  Johansen beroliger Sarpsborg-fansen etter skadefrykt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:12.31)
  sarpsborg-fansen holdt pusten da stefan johansen måtte gå av mot molde med skade. nå kommer det en beroligende oppdatering fra hovedpersonen. sarpsborg skriver fredag i sine mediekanaler at johansen er klar for spill mot sandefjord borte. – alt er bra! det var egentlig bare litt stivhet som gjorde at det der og da var bedre å få på litt freshe bein etter vi gikk ned til ti mann. jeg har fått mange spørsmål om ingenting. er kneet bra? jeg trente i dag, så alt er bra, sier stefan johansen. (ntb)

  Frida Karlsson har satt sluttdato for skikarrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:09.14)
  det røper den svenske skiyndlingen i et intervju med avisen expressen. der sier karlsson at planen er å legge opp allerede i 2027. som 27-åring. – ja, det er det jeg har sagt til meg selv. jeg trodde at jeg hadde fortalt det til dere også? sier hun til avisen. når expressens journalist svarer avkreftende på det spørsmålet, fortsetter langrennsstjernen. – greit. men jeg liker å ha deadlines. det er da jeg jobber best. det har alltid vært sånn, helt siden jeg gikk på skolen. det handler litt om egen motivasjon. å føle at det jeg gjør ikke varer evig, og å utnytte det til fulle. at jeg skal gjøre alt jeg kan på disse tre årene, sier karlsson. 24-åringen erkjenner deretter at ingenting er hugget i stein. hun vil ikke bombastisk fastslår at hun er langrennspensjonist om tre år. men det er likevel slik planen ser ut nå. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig. – det er mer i livet. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig.

  Frida Karlsson avslører når hun planlegger å avslutte karrieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:09.14)
  det røper den svenske skiyndlingen i et intervju med avisen expressen. der sier karlsson at planen er å legge opp allerede i 2027. som 27-åring. – ja, det er det jeg har sagt til meg selv. jeg trodde at jeg hadde fortalt det til dere også? sier hun til avisen. når expressens journalist svarer avkreftende på det spørsmålet, fortsetter langrennsstjernen. – greit. men jeg liker å ha deadlines. det er da jeg jobber best. det har alltid vært sånn, helt siden jeg gikk på skolen. det handler litt om egen motivasjon. å føle at det jeg gjør ikke varer evig, og å utnytte det til fulle. at jeg skal gjøre alt jeg kan på disse tre årene, sier karlsson. 24-åringen erkjenner deretter at ingenting er hugget i stein. hun vil ikke bombastisk fastslår at hun er langrennspensjonist om tre år. men det er likevel slik planen ser ut nå. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig. – det er mer i livet. karlsson svarer følgende på expressens spørsmål om hvorfor hun vil gi seg så tidlig.  Vollering vant Vueltaen - Gåskjenn falt én plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:14.06)
  demi vollering fikk revansje i årets utgave av vuelta a españa for kvinner. i fjor tapte hun rittet med ni sekunder til annemiek van vleuten etter å ha tapt mye tid da rivalene angrep mens hun hadde en toalettpause. i år var det ingenting å gjøre med vollering, som overtok sammenlagtledelsen da hun vant den femte etappen tidligere i rittet. på den åttende og siste etappen søndag var hun igjen overlegen i stigningene og vant etappen i suveren stil. i sammendraget vant hun ett minutt og 49 sekunder foran riejanne markus. ingvild gåskjenn har vært i strålende form den siste måneden og endte til slutt på en 14. plass sammenlagt. hun lå på 13. plass før søndagens etappe, men måtte der slippe favorittene flere ganger, sist med elleve kilometer igjen. med en 18. plass på etappen falt hun én plass i sammendraget, noe som likevel er noe av det beste hun har gjort i karrieren. gåskjenn ble topp fem på tre av de syv individuelle etappene i rittet.
  Rosenborg senket av egen spiller – Aga sendte Fredrikstad videre i cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:16.34)
  oscar aga (23) ble matchvinner på overtid da fredrikstad vant 1-0 over rosenborg i cupens tredje runde. aga er utlånt fra rosenborg til fredrikstad og gjorde livet svært surt for trønderne onsdag. han dukket opp på bakerste stolpe og banket ballen i mål. 23-åringen la ingenting mellom i feiringen av målet mot gamle lagkamerater. innlegget kom fra ludvig begby. rbk presset på for utligning de siste minuttene, men de fikk ikke ballen i mål. helt på tampen headet ole sæter i tverrliggeren for trønderne. aga ble hentet til rosenborg fra svenske elfsborg for et drøyt år siden. han ble i fjor sommer utlånt til fredrikstad på en avtale ut året og returnerte til østfold foran inneværende sesong. rosenborg har sammen med odd flest cuptitler med tolv. trønderne ble sist mester i 2018. fredrikstad står med elleve der den siste triumfen kom i 2006. (ntb)

  guardiola «angrer ingenting» etter mesterligatap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:07.51)
  Manchester City-manager Pep Guardiola sier at han ikke angrer på noe etter at laget røk på straffer mot Real Madrid i mesterligaens kvartfinale. Ett år etter at City moste nettopp Real 4-0 i hjemmekampen i semifinalen, ble det 4-4 sammenlagt og tap i en dramatisk straffesparkkonkurranse onsdag kveld. Da hadde Guardiola byttet ut Erling Braut Haaland før ekstraomgangene og midtbanestjernen Kevin De Bruyne i annen ekstraomgang. – Jeg ville ha foretrukket å vinne, men gratulerer til Real Madrid. De forsvarte seg så dypt med utrolig solidaritet, og vi gjorde alt vi kunne, sier Guardiola og fortsetter: – Jeg angrer ikke på noe av det vi gjorde. Vi prøver alltid å skape flere sjanser og slippe til færre, fordi vi tror det hjelper. Og vi gjorde det vi kunne. Vi spilte eksepsjonelt i alle lagdeler, og dessverre klarte vi ikke å vinne. Han forklarte at både Haaland og De Bruyne var slitne og ba om å bli byttet ut. City er inne i et hardkjør der de også kjemper om titler i Premier League og FA-cupen. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »