Hovedsiden

Liten annonse
  Tviberg åpner opp om skaden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:12.35)
  maria tviberg pådro seg en alvorlig kneskade etter et uhell i storslalåmrennet i killington forrige helg. først ble det meldt at skaden var alvorlig, men at hun skulle tilbake til norge for flere undersøkelser. i et instagram-innlegg åpner nå tviberg opp om skrekkskaden og hva som vil skjer fremover. – jeg har to brudd, ett i kneet og ett i tibia (skinnebeinet), pluss to større blåmerker på skjelettet, meniskroten er borte og jeg må sette den på plass igjen, skriver hun. i samme innlegg skriver tviberg at hun må gjøre en rekonstruksjon av korsbåndet for å stabilisere kneet slik at menisken blir 100 prosent igjen. videre skriver hun at hun er klar for kjempe seg tilbake og vet hva hun må gjøre det neste halve året.  J19-jentene tapte første EM-kvalifiseringskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.07)
  det norske j19-landslaget i fotball fikk en tøff start på sin em-kvalifisering i finland. vertene vant den første kampen 1-0. de norske spillerne hadde mye av banespillet, men manglet det lille ekstra på siste halvdel. det ble skapt en del sjanser, men målet uteble lena tyriberget trener det norske j19-landslaget. – det ble en så tøff og jevn kamp som vi hadde sett for oss på forhånd. det ble kamp med litt «mind games» underveis, og der var finland gode, sa tyriberget til fotball.no etter tapet. – vi åpnet kampen ganske kontrollert, og vi hadde mange situasjoner der vi kom inn på den siste tredjedelen og fikk slått en del innlegg, men vi fikk ikke nok ut av det, sa hun. finland tok ledelsen ved milja kiviranta etter en drøy halvtime av kampen. de norske jentene ga aldri opp håpet om poeng, men gikk av banen uten. det ble ikke bedre av at nora blindheim nøss pådro seg sitt annet gule kort og ble utvist i sluttminuttene. norge har igjen tyskland lørdag og israel tirsdag i den innledende em-kvalifiseringen. laget som ender sist i puljen, rykker ned til b-nivået, mens de øvrige går videre til den avgjørende kvalifiseringen. – vi skal sprette opp igjen og slå tilbake. vi vet at tyskland er en bra motstander, men vi skal være modige og tro på det vi driver med, sa landslagstreneren. (©ntb)


  Kan vokse kraftig

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:20.08)
  corona utgjør en stadig større del av innleggelsene på sykehus, mens influensa-tallet foreløpig ligger lavt. det kan endre seg raskt, advarer assisterende helsedirektør espen rostrup nakstad.
  Fotballprofilen Rune Almenning Jarstein legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:09.16)
  den mangeårige landslagskeeperen rune almenning jarstein avslutter fotballkarrieren. det opplyser han i et innlegg på instagram tirsdag. veteranen har spilt for odd, rosenborg og viking i norsk fotball. i perioden til 2014 til 2023 spilte han hertha berlin. oppholdet i den tyske klubben endte imidlertid i en langvarig arbeidstvist. «dette var ikke en enkel beslutning å ta, og ikke det jeg egentlig ville. men etter to vanskelige år, tror jeg at å legge opp er det rette å gjøre. jeg elsker fotballen så mye», skriver jarstein. «å ha privilegiet av å spille med og mot så mange fantastiske spillere i stadioner som i eliteserien, bundesliga og med landslaget, var utenfor mine villeste drømmer. jeg har mange gode minner jeg aldri vil glemme», legger han til. jarstein har spilt 72 landskamper for norge. nå er det bekreftet at 39-åringen gir seg.
  Nice-spiller pågrepet av politiet etter deling av antisemittisk budskap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.02)
  nice-spilleren youcef atal (27) er pågrepet av fransk politi og mistenkt for rettferdiggjøring av terrorisme på grunn av et innlegg om krigen på gazastripen. forsvarsspilleren fra algerie ble i oktober utestengt i sju kamper etter å ha publisert en antisemittisk video i sosiale medier. atal slettet innlegget raskt og har beklaget det, men han ble likevel etterforsket av fransk politi på oppfordring fra lokale myndigheter i nice. påtalemyndigheten uttaler at de etterforsker atal for å ha «rettferdiggjort terrorisme». videoen han publiserte inneholdt angivelig et budskap som tok parti med hamas i krigen mot israel. (©ntb)


  Haaland tilbake på City-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.06)
  erling braut haaland er tilbake på trening med manchester city etter skaden han pådro seg mot færøyene, og som kostet ham landskampen mot skottland. på ett av bildene er haaland, med overtrekkstrøye brukt i forbindelse med formasjonstrening eller internkamp, i samtale med manager pep guardiola. i en av bildetekstene på klubbens nettsted står det at haaland testes («put through his paces») foran liverpool-kampen. manchester city spiller hjemme mot liverpool i premier league lørdag ettermiddag. haaland skadet ankelen da han tråkket feil i forsøk på å nå et innlegg foran åpent mål i sluttminuttene av 2-0-seieren over færøyene på ullevaal forrige torsdag. han ble ikke vurdert som kampklar til kampen mot skottland tre dager senere og reiste ikke med laget til glasgow. (ntb)


  Norges U21-landslag tapte mot Tyrkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:19.53)
  norges u21-landslag hadde sjanser nok til å få med seg poeng fra em-kvalifiseringskampen mot tyrkia, men et effektivt hjemmelag vant 2-0. særlig etter pause hadde det norske laget mange gode muligheter, men avslutningene var ikke gode nok. daniel karlsbakk, christos zafeiris, elias melkersen og halvor opsahl hadde store muligheter uten å lykkes. tyrkia tok ledelsen i det 30. minutt da cihan çanak slo et innlegg som gikk rett i mål. erencan yardimci gikk opp for å heade i duell med opsahl, men nådde ikke ballen. det lurte keeper sander tangvik. ledelsen ble doblet i det 64. minutt, med de samme tyrkiske spillerne i hovedrollene. çanak ble spilt fram på høyresiden, vant en duell med fredrik oppegård og avanserte til dødlinja før han slo skrått ut. tangvik hadde hånden på ballen, men greide ikke å hindre at ballen fant hodet til yardimci, som nikket inn. (ntb)
  Portugal senket Åge Hareides Island

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:23.25)
  ortugal reiser til fotball-em i tyskland som én av de største mesterskapsfavorittene. søndag fullførte de en feilfri kvalifisering med 2-0-seier mot island. tittelvinneren fra 2016 pekte seg raskt ut som favoritt til å nå sluttspillet i 2024 blant lagene i gruppe j, og roberto martínez sitt lag har så til de grader innfridd. på ti kamper har det blitt like mange trepoengere. portugal har notert 36 nettkjenninger og kun sluppet inn to mål. etter 25 minutter spilt fikk goncalo inacio en gedigen sjanse med pannebrasken, men midtstopperen headet ballen utenfor mål etter et innlegg fra bruno fernandes. ti minutter senere fikk sistnevnte drømmetreff da han klasket inn 1-0 etter en flott målgivende pasning fra bernardo silva. med en halv omgang igjen å spille doblet ricardo horta ledelsen for portugal. 2-0 ble også sluttresultatet i lisboa. allerede em-klare slovakia vant 2-1 borte mot bosnia-hercegovina, mens oppgjøret mellom liechtenstein og luxembourg endte 0-1. (ntb)

  Gråtkvalt Andersson i Sverige-avskjeden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.00)
  janne andersson slet med å holde tårene tilbake da han ledet det svenske herrelandslaget i fotball for siste gang. mot estland ble det en komfortabel 2-0-seier. etter drøye fem minutter spilt ekspederte viktor gyökeres et innlegg i tverrliggeren, før rekkekamerat viktor claesson på mirakuløst vis også satte returen i tverrliggeren. sistnevnte gjorde opp for seg da han stanget inn 1-0 med et lekkert hodestøt. like etter pause sto estlands målvakt mesterlig i veien for en stor sverige-sjanse, men noen få minutter senere la emil forsberg på til 2-0. det ble også sluttresultatet. tjue minutter før slutt ble albin ekdal hyllet da han ble byttet ut. midtbanespilleren fikk bære kapteinsbindet i sin siste landskamp. før kampstart hedret friends arena de to fotballsupporterne som mistet livet i brussel 16. oktober. de to lagene spilte også med sørgebånd. andersson annonserte tidligere i høst at han ville gi seg som landslagssjef dersom de mislyktes i å ta seg til em i tyskland. det håpet var ute allerede i midten av oktober. gultrøyene har trøblet stort og ender med kun tre seirer på de åtte kampene i kvalifiseringen. andersson har vært sveriges landslagstrener i åtte år og tatt nasjonen til flere store mesterskap. (ntb)
  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »