Hovedsiden

Liten annonse


  Smadret verdensrekorden på 5000 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:21.59)
  den etiopiske friidrettsstjernen gudaf tsegay løp inn til en ny uhyre sterk verdensrekord på 5000 meter i amerikanske eugene søndag. tsegay kjempet om ny verdensrekord på 5000 meter og ikke bare det, hun løp også for å bli den første kvinnen til å løpe under 14. minutter mot slutten av løpet. – dette er intenst. hele veien inn. det blir verdensrekord! hun gir alt hun har. det siste skal presses ut. hva sier klokka?, sier nrk-kommentator jann post. til slutt løp hun inn til 14.00.21. det var en rekordforbedring på rundt fem sekunder.

  Holm og Celtic vant sesongens første Old Firm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:15.02)
  celtic var gode og litt heldige da de slo byrival rangers 1-0 på bortebane i den skotske eliteserien søndag. japaneren kyogo furuhashi scoret kampens eneste mål på overtid i første omgang. før det hadde rangers fått to mål annullert for henholdsvis offside og en dytt i ryggen. som vanlig i hatkampen i glasgow var det et intenst oppgjør med tøffe dueller. rangers skapte de største mulighetene før pause, men celtic tok vare på sjansen de fikk helt på tampen. furuhashi kom brått alene med keeper og traff perfekt med et volleyskudd fra 16-meterstreken. odin thiago holm ble byttet inn halvveis i 2. omgang og hjalp celtic til å forsvare sin ledelse. rangers misbrukte et par store sjanser mot slutten, og gjestene var småheldige som fikk med seg alle tre poengene. holm har fått tre innhopp på fire seriekamper etter klubbskiftet fra vålerenga. celtic topper tabellen med ti poeng så langt. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »