Hovedsiden

Liten annonse


  Odd-treneren refser VAR: – Den andre er jo en faktisk feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
  viking slet lenge hjemme mot gjerrige odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av sander svendsen. det ble full jubel blant hjemmefansen i stavanger da svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. seieren sendte viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av zlatko tripics to straffespark. var ble koblet inn for å sjekke om milan jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer kristoffer hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på tv antydet at odd-spillerens arm var godt på utsiden. odd-trener pål arne johansen er langt fra fornøyd: – vi bør prestere bedre i andre omgang, men samtidig er det bittert at vi mister poengene på i hvert fall én – kanskje to – straffer som er feilaktig, sier han til nrk. han erkjenner at det første er en skjønnsmessig vurdering. den andre er han enda mer kritisk til. – den andre er jo en faktisk feil. der er jo ballen utenfor når den treffer hånda, sier han, og viser til storskjermbildene. – fra alle vinkler som ble vist her på stadion i hvert fall, så det var veldig tydelig at den var utenfor. dommer hagenes forsvarer avgjørelsen. – jeg dømmer straffespark, som er klart og tydelig for meg, så blir det en var-sjekk på om den er utenfor eller innenfor, og det er en interessant vurdering. de bruker litt tid og ser at det er ingenting som sier at den er på utsiden, så da støtter de avgjørelsen om straffespark, sier han, og fortsetter: – her går det litt på kameravinkler også. jeg er litt usikker på hvor mange kameraer som er i produksjonen i dag, det er klart at her handler alt om hvilke beviser man har. og var må ha klare beviser, «clear and obvious mistake», for å kunne overprøve det som blir dømt, sier hagenes

  Ny studie: Sterke funn om IVF-barn

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:13.18)
  norske forskere har undersøkt hvordan det går når barn født etter assistert befruktning selv skal ha barn. over én million kvinner og menn var med i studien, og drøyt 10.000 av dem var selv prøverørsbarn. - interessant, mener lege om de oppsiktsvekkende funnene.

  Jørn Andersen fortsetter i Hongkong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:11.04)
  jørn andersen fortsetter som trener for fotballandslaget i hongkong. han har signert en ny toårsavtale. fotballforbundet i det asiatiske landet opplyser om nyheten tirsdag. andersen (60) fikk jobben som landslagssjef i desember 2021. han sørget for at laget kvalifiserte seg til asia-mesterskapet for første gang på 50 år. – jeg ser forbedringer i mannskapet til hongkong i løpet av det siste halvannet året, hvilket viser at vi er på rett vei. vi har mange interessante oppgaver foran oss, og jeg er sikker på at laget vil gjøre det bra, sier andersen. hongkong har et langsiktig mål om å delta i vm-sluttspillet i 2034. andersen har tidligere vært landslagssjef i nord-korea og klubbtrener i sørkoreanske incheon united. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »