Hovedsiden

Liten annonse

  Storhamar på tabelltopp – scoret tosifret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:21.13)
  storhamar dundret på i 11-3-kampen borte mot lørenskog og er tilbake som tetlaget i eliteserien ishockey. gjestene styrte inn fem scoringer i midtperioden etter å ha tatt pause med en 2-0-ledelse. andreas martinsen og peter quenneville ble begge tomålsscorere for storhamar. lagets øvrige mål ble satt inn av eirik salsten, jacob lundell noer, samuel solem, martin rønnild, sverre rønningen, marcus bryhnisveen og sander hurrød. storhamar er i kjempeform om dagen. klubben har kun tapt én gang på sine 18 siste seriekamper. nederlaget kom borte mot vålerenga 4. november. etter 21 runder er storhamar foran vif på innbyrdes oppgjør. begge står på 54 poeng. det er sju poeng ned til tabelltreer og regjerende mester stavanger oilers, som har én kamp mindre spilt. målrikt ble det også da sparta knuste ringerike 9-2 på borteis. også de fant nettet fem ganger i løpet av kampens andre periode. frisk asker fikk med seg 7-3 fra møtet med lillehammer, mens stjernen snudde til 2-1 borte mot ligajumboen comet halden i torsdagens østfoldderby. (ntb)

  landslagsspiller i ishockey brakk tommelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.35)
  Frisk Askers Michael Haga brakk tommelen under trening og ventes tilbake først i slutten av januar. Den tidligere utenlandsproffen Haga har ikke fått den starten han ønsket seg etter returen til Frisk Asker. Han har nå skadet tommelen på trening. Undersøkelser viser at den er brukket, får TV 2 bekreftet av Frisk Askers sportssjef Vidar Wold. Haga skal opereres onsdag, og med en forventet normal progresjon vil han være tilbake i januar-februar. – Er det verre enn fryktet, må vi se på en løsning, men vi håper han er tilbake da. Michael er en av de spillerne som driver det offensive hos oss. Dette er en strek i regninga for oss. Nå har vi for en lengre periode mistet de to (Haga og Felix Girard) som skulle være lokomotivet i vårt angrepsspill. Men vi er blitt vant til skader i Frisk. Vi skal stå godt i det, sier Wold. Roy Johansens mannskap har slitt i innledningen på sesongen med skader på en rekke nøkkelspillere. Det er blitt bare 21 poeng på 19 kamper. Frisk er 33 poeng bak serieleder Vålerenga. (©NTB)

  Storhamar vant underholdende tungvektsduell mot Oilers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:21.23)
  dette spisser seg til i toppen av eliteserien i ishockey. lørdag kveld tok storhamar to viktige poeng da stavanger oilers ble slått 6-5 etter spilleforlengelse. storhamar er dermed oppe på like mange poeng som vålerenga på toppen av tabellen, mens oilers er jagende fire poeng bak etter 20 runder. oilers-spiller nick dineen sendte bortelaget i ledelsen i åpningsperioden, før daniel thomas kissel doblet den kort tid ut i den andre. to raske storhamar-mål sørget for at lagene var like langt, men oilers så ut til å ha avgjort kampen med to mål midtveis i den siste perioden. vertene slo imidlertid nok en gang tilbake, og rivalene ga seg ikke før det sto 5-5 etter 60 minutter. i spillforlengelsen ble samuel solem matchvinner for storhamar. (ntb)


  Oilers vendte til 6-3-seier og stoppet Vålerengas seiersrekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:21.21)
  vålerenga ledet med to mål før siste periode og var på vei mot sin 12. strake seier, men stavanger oilers vendte til 6-3-seier i eliteserien ishockey. i den siste perioden scoret hjemmelaget fem ganger og sørget for kok blant 4001 tilskuere. seieren betyr at det igjen er full spenning blant tettioren. siden 0-4-tapet for storhamar 7. oktober hadde vålerenga slått comet 7-1, frisk 3-2, stjernen 4-2, lillehammer 2-1, lørenskog 10-0, ringerike 3-1, sparta 2-1, storhamar 4-1, comet 8-2 og 7-1 og frisk 6-4. rekka hadde løftet laget til tabelltopp foran storhamar og stavanger. (ntb)

  NHL-veteran permittert etter hendelse i hjemmet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.37)
  boston bruins har midlertidig suspendert milan lucic (35) etter en episode i ishockeyspillerens hjem fredag. det opplyste boston-klubben i en presseuttalelse lørdag. det framkommer ingen detaljer om hendelsen, men bruins gjør det klart at de tar situasjonen på største alvor. – milan tar permisjon fra laget på ubestemt tid. organisasjonen tar slike saker veldig alvorlig, og vi vil jobbe med lucic-familien for å kunne tilby all støtte og assistanse de måtte trenge. vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt. politiet i boston ville lørdag morgen (amerikansk tid) verken bekrefte eller avkrefte om lucic er blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået ap. lucic er opprinnelig fra vancouver i canada, og han har spilt over 1300 kamper i nhl. han vant stanley cup-tittelen med boston i 2011, og han er denne sesongen tilbake i laget etter å ha spilt for los angeles kings, edmonton oilers og calgary flames. 35-åringen har ikke spilt siden 21. oktober på grunn av en skade. (©ntb)

  Zuccarello rundet NHL-milepæl i Globen – tapte for Ottawa Senators på straffer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.56)
  mats zuccarello passerte 400 assists i nhl da minnesota wild tapte 1-2 for ottawa senators i globen i stockholm lørdag kveld. nhl er inne i sin såkalte global series-uke i sverige, og der benyttet nordmannen sjansen til å nå nok en milepæl i sin imponerende karriere. zuccarello var tredje sist på pucken da marco rossi pirket inn 1-0 i midtperioden, og det var nordmannens 400. målgivende pasning i verdens beste ishockeyliga. zuccarello har spilt 782 kamper i nhl, og på de har han også scoret 190 ganger, så han nærmer seg både 800 kamper og 600 målpoeng totalt. denne høsten har han 17 målpoeng (4 mål, 13 assists ) på 16 kamper. senators slo tilbake tidlig i tredje periode i den svært jevne kampen. svenske erik brännström fikk pucken fra egen keeper og feide den inn i korthjørnet fra venstrekanten. flere scoringer ble det ikke i ordinær tid, og det måtte forlengning til. der fikk zuccarello to sjanser til å score alene med ottawa-keeper anton forsberg etter en god gjenvinning, men han rakk ikke å stokke beina skikkelig noen av gangene. den norske wild-løperen mislyktes også i straffeslagkonkurransen. han var nær scoring, men pucken traff stolpen og spratt ut. den eneste som scoret på straffene var senators` josh norris, og dermed vant canadierne 2-1. (©ntb)

  Serieleder Vålerenga tok sin tiende strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:18.24)
  vålerenga troner fortsatt øverst på eliteserietabellen i ishockey etter sesongens tidende strake seier. frisk asker ble slått 6-4 lørdag. vålerenga tok imot roy johansen og frisk asker, og mye har skjedd siden de to lagene møttes i serieåpningen i september. vålerenga-laget har etablert seg på serietoppen, mens asker-laget har skuffet stort og ligger helt nede på 7.-plass. nå har laget slitt stort i innledningen etter en rekke skader på nøkkelspillere. tommi taimi scoret åpningsperiodens eneste mål. pontus finstad ordnet 2-0 før tobias fladeby reduserte for frisk til 1-2 kort etter. håpet om poeng hos frisk steg, men etter at kaptein martin røymark og mika partanen scoret hvert sitt mål til 4-1-ledelse for vif etter to perioder, forsvant noe av det håpet. alex dostie satte 5-1 og scoret sitt første mål for klubben. det ble litt fyr i kampen da alexander bonsaksen og jørgen karterud barket sammen. det endte med matchstraff for begge. den tidligere vålerenga-kapteinen tobias lindström reduserte til 2-5 mot sine gamle lagkamerater. thomas valkvæ olsen reduserte ytterligere, men da partanen satte sitt annet mål for kvelden var kampen kjørt. christian vethe bye fikk derimot pyntet på resultatet til 4-6. (©ntb)


  Vålerenga fortsatte målshowet – ni strake seirer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:22.34)
  vålerengas ishockeylag knuste tabelljumbo comet halden 7-1 og fikk økt luke som serieleder etter torsdagens kamper. seieren var vifs niende på rad i eliteserien. den tok oslo-klubben opp på 45 poeng, mens toer storhamar har 43. martin røymark scoret to av vålerengas mål i halden. andrew nielsen, christopher bengtsson, pontus finstad, thomas olsen og mika partanen sto for de øvrige. (ntb)


  premier league-legende hentes inn som nødløsning hos regjerende mester i britisk ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.29)
  den tidligere chelsea- og arsenal-målvakten petr cech skal vokte buret til ishockeylaget belfast giants. laget er regjerende mester i den britiske ligaen. tsjekkeren hentes inn som en nødløsning på keeperplass, skriver klubben i sine mediekanaler. cech spiller til daglig i oxford city stars. – vi setter pris på hjelpen fra petr. han er en stor idrettsutøver som vet hva som kreves for å prestere på et høyt nivå, så hans rolle i denne perioden vil være uvurderlig, sier hovedtrener adam keefe i belfast giants. cech har skrevet under på en lånekontrakt, men klubben oppgir ikke hvor lenge tsjekkeren skal være en del av laget. 41-åringen regnes som én av premier league-historiens beste målvakter, og i løpet av karrieren i england vant han fire premier league-titler. i tillegg vant han fa-cupen fem ganger og champions league én gang. cech spilte 124 kamper for det tsjekkiske landslaget, og han var med i både vm (2006) og em (2008 og 2012). (©ntb)


  mann pågrepet og siktet etter ishockeydødsfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:17.54)
  en mann er pågrepet og siktet for uaktsomt drap vel to uker etter at ishockeyspiller adam johnson mistet livet da han ble truffet i halsen av en skøyte. 29-årige johnson spilte for nottingham panthers i en klubbkamp mot sheffield steelers. han ble truffet i halsen av en motspillers skøyteblad og falt om på isen. han fikk raskt medisinsk tilsyn, men ble erklært død ved ankomst til sykehuset i sheffield. obduksjonen slo fast at han døde av den stygge kuttskaden i halsen. south yorkshire-politiet melder at en mann ble pågrepet tirsdag, og at han fortsatt er i politiets varetekt. johnson spilte noen få nhl-kamper for pittsburgh penguins før han fortsatte karrieren i europa med spill for malmö i shl, augsburg i tysk og nottingham i britisk eliteserie. etter dødsfallet har flere lands ligaer innført påbud om halsbeskyttelse for spillere. norges ishockeyforbunds styre har gått inn for et slikt påbud også i norge. (©ntb)  Storhamar styrer mot nytt millionunderskudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:11.11)
  sportslig går det så det suser, men det koster for storhamar ishockey. klubben går mot et nytt stort millionunderskudd, skriver hamar arbeiderblad. ifølge avisen kan klubben ende opp med rundt fem millioner kroner i minus, omtrent det samme som i 2022. – utfordringen til styret er at 95 prosent av kostnadene allerede var forpliktet før vi fikk en reell oversikt over fjorårets underskudd og den totale kostnadsbasen. vi har heldigvis vært i en situasjon der cc gruppen har forpliktet seg til en langsiktig avtale som gjør at vi kan finansiere fjorårets og årets underskudd, sier styreleder njål berge i storhamar. klubben skal ifølge h-a.no også skylde hamar olympiske anlegg (hoa) halleie for hele sesongen. hoa drifter de to ishallene i hamar. (ntb)

  tilskuerhopp på 22 prosent i eliteserien i ishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:12.55)
  etter at en tredel av eliteserien i ishockey er spilt, opplever norsk hockey en publikumsøkning på 22 prosent sammenlignet med fjoråret. totalt har det vært 157.185 tilskuere på de første 76 kampene i eliteserien, mot 128.709 på tilsvarende tidspunkt forrige sesong. dette gir en økning på hele 22,1 prosent, skriver nitten.no. – klubbene skal ha mye av æren for dette. det jobbes godt med show og underholdning rundt omkring, sier kommersiell leder thomas hallem kristiansen i norsk topphockey.  Sveriges hockeyforbund tar drastisk sikkerhetsgrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:07.31)
  de svenske ishockeylandslagene skal ikke lenger benytte seg av representasjonsklær på reise mellom ulike land. grepet tas i kjølvannet av skytingen i brussel. i en uttalelse sier forbundets sikkerhetssjef abbe törsleff at de har gått ut med en melding til alle landslagene, både på senior- og aldersbestemt nivå. – til og fra land skal vi ikke bruke offisielle landslagsklær, og det gjelder alle våre lag. i bussen og på hotellene kan vi imidlertid bruke det, sier törsleff. det svenske håndballandslaget har tidligere innført samme regler som ishockeyforbundet nå gjør. – vi skal ikke reise med noe som kan knyttes til at et landslag fra sverige er på besøk. vi har tett dialog med politiet, og vi kommer til å øke tilstedeværelsen av sikkerhetsfunksjoner i forbindelse med at landslagene skal ut på tur, legger sikkerhetssjefen til. 16. oktober ble to svenske fotballsupportere skutt og drept i den belgiske hovedstaden brussel.

  ishockey: vålerenga på tabelltopp – matchstraff etter få minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:21.34)
  vålerenga hanket uten problemer inn seier nummer ni på rad i eliteserien ishockey. den kom i 8-2-kampen mot comet halden. rekken har tatt oslo-laget opp i 42 poeng og serieledelse etter 16 kamper. det skiller ett poeng ned til storhamar. vålerenga vant som de ville i tirsdagens hjemmekamp, men i åpningsminuttene mistet de didrik nøkleby svendsen resten av kampen. han fikk matchstraff for slåssing. det sto 2-0 etter første periode. vif-rykket kom for alvor med fire nye scoringer i perioden som fulgte. thomas olsen sto for tre av vålerengas mål. de øvrige ble satt inn av mathis olimb, benjamin byrkjeland, mika partanen, kalle ekelund og tommi taimi. comets to reduseringer kom ved herman kopperud og elias antonsen i løpet av det siste kvarteret. halden-laget ligger nest sist på tabellen med åtte poeng har kun ringerike bak seg. (ntb)

  tysk ishockey innfører påbud om halsbeskyttelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:19.11)
  den tyske eliteserien i ishockey innfører krav om halsbeskyttelse etter dødsulykken i storbritannia. det skriver ligaen på x/twitter. – i den tyske eliteserien må alle spillere bruke kuttsikre nakkebeskyttelse fra 1. januar 2024. dette er det enstemmige resultatet av møtet med sportsdirektørene for alle 14 klubbene etter avtale med spillerforeningen (sve), står det i uttalelsen. markus vikingstad (fischtown pinguins), ken andré olimb (wild wings), victor svensson og henrik haukeland (dusseldorfer) spiller i den tyske eliteserien. for to uker siden døde den amerikanske spilleren adam johnson (29) etter å ha blitt truffet av en skøyte i halsen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. dødsfallet er blitt en vekker for hockeysporten både nasjonalt og internasjonalt. i norge er halsbeskyttelse obligatorisk på alle nivåer med unntak av i seniorklassen, men i forrige uke gikk styret i norges ishockeyforbund inn for et påbud også der. frisk asker har meldt at halsbeskyttelse blir obligatorisk hos alle klubbens spillerne, også eliteserielaget, både i kamp og på trening. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »