Hovedsiden

Liten annonse

  Pogacar rykket til ny Giro-seier i grisevær

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:17.27)
  tadej pogacar slo til med litt over én kilometer igjen og vant for femte gang i årets giro d`italia. suksessen kom på en nedkortet fjelletappe. i rosa ledertrøye var sloveneren sterkest i en svært bratt stigning mot mål i santa cristina valgardena. uanstrengt tok pogacar ledelsen med 700 meter igjen og tråkket inn til soloseier. pogacar hadde en sammenlagtledelse på 6.41 minutter til geraint thomas før tirsdagens kjøring. opprør i giro-feltet tvang arrangøren til å endre på onsdagens løypeprofil. starten ble flyttet til etter fjellpasset i umbrasil, og etappen ble kortet ned fra 206 til 118,7 kilometer. både ryttere og lag truet med å utebli hvis det ikke kom endringer. årsaken til misnøyen var varsel om dårlig og kaldt vær i det nevnte fjellpasset. juryen drøyde med å ta en avgjørelse, og den var fortsatt ikke tatt da den planlagte starten i livigno skulle ha vært. (ntb)

  Foss rett bak pallen i Giro-tempo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:17.53)
  den italienske ineos-rytteren filippo ganna tråkket inn til en meget imponerende seier på den individuelle tempoetappen i giro d’italia lørdag. 27-åringen vant med nesten halvminuttet ned til sammenlagtleder tadej pogacar, mens det skilte ytterligere 38 sekunder til tredjemann thymen arensmann. tobias foss imponerte også på de italienske veiene lørdag. nordmannen klokket inn til 36.28 på den 31,2 kilometer lange tempoen, og 26-åringen fra vingrom kunne dermed sette seg i lederstolen. der fikk han sitte fram til lagkamerat ganna tok over ledelsen. til slutt endte det med 8.-plass for foss, som kun hadde 19 sekunder opp til pallen.

  Alaphilippe brøt seierstørken – sikret Grand Tour-trippelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:17.05)
  franske julian alaphilippe tok sin første seier på nesten ett år da han vant den 12. etappen av giro d`italia torsdag. – det er en slags gjenoppstandelse. det er en av de råeste bruddtriumfene jeg har sett på mange, mange år. julian alaphilippe er tilbake, sa theis magelssen på eurosports sending. franskmannen har vært aktiv så langt i årets ritt og fikk med seg mirco maestri i brudd på etappen fra martinsicuro til fano. duoen holdt unna for en større gruppe som kom jagende bak, og med drøye elleve kilometer igjen til mål stakk alaphilippe fra bruddkameraten.

  Milan vant på spurternes dag i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:17.03)
  jonathan milan tok sin annen seier i årets giro d`italia da han var raskest i spurten på 11. etappe onsdag. tadej pogacar fortsetter i den rosa ledertrøyen. den 207 kilometer lange etappen fra foiano di val fortore til francavilla al mare var kupert i begynnelsen, men inn til mål var det nærmest paddeflatt. bekymringen for spurterne var å unngå å komme for tidlig i front i motvinden. det var også noen ryttere som var innblandet i en velt på oppløpet, men uhellet skjedde litt bak spurtkanonene. etter at det vanlige bruddet ble syklet inn, handlet det om å holde posisjonene i feltet fram til spurten. milan fikk god hjelpe av sine hjelpere i lidl-trek-laget og var ustoppelig da det hele ble avgjort. det var italienerens tredje etappeseier i giro d`italia. sammenlagt leder stadig tadej pogacar. (ntb)

  Paret-Peintre vant Giro-etappe etter sterk avslutning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:17.11)
  valentin paret-peintre passerte ledende jan tratnik 2,7 kilometer før mål og vant tirsdagens etappe i giro d`italia i ensom majestet. det ble den franske 23-åringens største dag på sykkelsettet. decathlon-ag2r-rytteren sparte sin første proffseier til et grand tour-ritt. hans eldre bror aurélien vant en giro-etappe i fjor. romain bardet ble nummer to, slått med et halvminutt, mens tratnik måtte nøye seg med en tredjeplass. tadej pogacar satt i ro i hovedfeltet tirsdag og passet på sin klare ledelse i sammendraget. tobias foss slapp fra en skremmende hendelse da en hund kom i veien for ham i en utforkjøring drøyt 65 kilometer før mål. han måtte gjøre en unnamanøver for ikke å kjøre på hunden. den norske ineos-rytteren satt da i en større utbrytergruppe, men han måtte slippe den da det gjensto om lag fire mil. (ntb)

  Giro-arrangøren bøyer av for rasfare – snøfall tvinger fram sen endring i løypa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:16.01)
  arrangøren av giro d’italia må gjøre endringer på den 16. etappen som følge av snøskredfare. det anses for farlig å sende rytterne over stelvio-passet. den aktuelle etappen skal gjennomføres 21. mai. giro-arrangøren skriver i sine kanaler at den siste tidens snøfall, kombinert med at temperaturen nå har steget, gjør skredfaren stor. det har vært jobbet iherdig med å rydde veien for snø, men lederen for den lokale snøskredkommisjonen sa nylig til det italienske nyhetsbyrået ansa at han mener stelvio ikke kan brukes av rittet. nå har arrangøren kommet til samme konklusjon. den 16. etappen går fra livigno til val gardena. det skal den fortsatt gjøre. i stedet for stelvio-passet skal imidlertid rytterne nå klatre over umbrail-stigningen i samme område. det skjer tidlig på etappen. lengden på etappen med omleggingen blir på 206 kilometer. bildet i denne meldingen er fra stelvio-passet i forbindelse med giro d`italia i 2020. (ntb)


  Foss involvert i velt – Kooij vant i Napoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.24)
  olav kooij vant spurten på den 9. etappen av giro d`italia. tadej pogacar hadde god kontroll på ledertrøyen, mens tobias foss var innblandet i en velt. foss og geraint thomas i ineos-laget var begge involvert i en velt sammen med tyskeren maximilian schachmann med 55 kilometer til mål. det gikk heldigvis verst ut over det materielle, og thomas fikk problemer med kjedet. det tok derfor ikke mange kilometer før rytterne igjen var tilbake i hovedfeltet. foss slapp seg tilbake fra hovedfeltet med 36 kilometer igjen av etappen. sloveneren pogacar hadde kontroll på ledertrøyen, og feltet hadde kontroll på de to italienske utbryterne mico maestri og andrea pietrobon. begge sykler for polti kometa-laget. nederlandske kooij var raskest i spurten i hovedfeltet etter at flere ryttere hadde forsøkt seg i bakkene i inn mot målgang. vegard stake laengen i uae-laget gjorde jobben sin for mannen i den rosa ledertrøya. (ntb)

  Test av sjarmøren Fiat 500e Cabrio

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:11.53)
  hva er vel deiligere enn å slå ned taket når vårsolen endelig begynner å ta skikkelig tak? bybilen og stilikonet fiat 500e cabrio lar deg føle vårsolen i nakken, samtidig som den tar deg mange kilometer frem dersom du holder deg i bymiljøer.  Lahti får «låne» den klassiske Kollen-femmila – første gang på 40 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:15.25)
  det blir ingen prestisjefylt kollen-femmil for langrennsstjernene i 2025. i stedet får lahti arrangere en 50 kilometer i verdenscupen to uker etter vm i granåsen. det ble endelig vedtatt på denne ukens møte i langrennskomiteen i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) i slovenske portoroz. verdenscuprennene i langrenn i holmenkollen neste sesong legges til 15. og 16. mars. det er helgen etter at vm i trondheim er avsluttet. i stedet for femmil blir det distanserenn over 10 og 20 kilometer. årsaken er at mesterskapet i granåsen avsluttes med femmil for begge kjønn. med det som bakteppe har langrennstoppene i fis besluttet at det ikke vil være fornuftig med en ny femmil kun én uke etter i holmenkollen. i stedet er det funnet plass til distansen når sirkuset forflytter seg videre til lahti to uker etter vm. femmila i lahti går dermed søndag 23. mars. (ntb)

  Bruddseier i Giroen etter at Foss gikk i bakken: – For en skrell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:18.38)
  franske benjamin thomas tok en overraskende seier på den 5. etappen av giro d`italia etter å ha sittet i brudd store deler av dagen. onsdagens 178 kilometer lange etappe gikk fra genova, over den 3.-kategoriserte stigningen passo del bracco, og inn til lucca. der ble det hele avgjort mellom de fire rytterne som hadde sittet i brudd. thomas tok seieren foran danske kasper valgren, som ble nummer to. italienske andrea pietrobon kompletterte pallen. – for et bruddkupp, for en skrell. thomas vinner og tar cofidis` første seier i årets sesong, sa discovery-kommentator theis magelssen. 77 kilometer fra mål ble det etablert et firemannsbrudd med blant andre valgren. 50 kilometer senere gikk tobias foss og seks andre løpere i bakken, noe som sinket hovedfeltet betraktelig. – han har det okey. han var liutt opprørt i starten, men jeg er sikker på at det vil gå bra med ham. enn så lenge er alt bra, sier zak dempster, sportsdirektør i ineos-grenadiers, om foss i en video på x.

  Kollen-beslutningen er tatt: Ingen femmil i 2025

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:16.21)
  det blir ingen tradisjonell femmil i holmenkollen neste vinter. i stedet skal vm-heltene fra granåsen ut på 10 og 20 kilometer i nasjonalanlegget i oslo. det ble besluttet da langrennskomiteen i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) møttes i slovenske portoroz onsdag. verdenscuprennene i kollen neste sesong legges til 15. og 16. mars. det er helgen etter at vm i trondheim er avsluttet. det har vært strid rundt planene om å skrote den tradisjonsrike femmila i holmenkollen på terminlista for 2024/25. fis har ikke ønsket en ny og kraftkrevende femmil uka etter at løperne har vært ute på samme distanse i vm. nå er beslutningen om å legge inn kortere renn i kollen tatt. lørdag 15. mars skal det gås 20 kilometer fellesstart i fri teknikk, mens det er klart for 10 kilometer klassisk med individuell start søndag 16. mars. – det blir fantastisk med verdenscuphelg i holmenkollen rett etter vm. vi får to dager med spennende konkurranser, sier landslagssjef i langrenn, ulf morten aune, til ntb. (ntb)


  Merlier spurtet til seier i Giroen etter sylfrekk Pogacar-manøver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:17.39)
  tadej pogacar var nær ved å snyte spurterne for konfekten, men til slutt var tim merlier sterkest på den 3. etappen av sykkelrittet giro d`italia mandag. de fleste ekspertene var på forhånd sikre på at den 166 kilometer lange etappen fra novara til fossano skulle ende med en massespurt. det gjorde den også, men det var på hengende håret at ikke superstjernen tadej pogacar lurte alle. i den siste stigningen med noen få kilometer til mål satte sloveneren fart og fikk følge av sammenlagtrival geraint thomas. de to kom sammen inn på den siste kilometeren og hadde luke til det jaktende feltet. – kan dette gå, da? det hadde vært helt sykt. alle snakket om spurterne før start, sa discovery-ekspert august jensen i innspurten. med noen få hundre meter igjen var pogacar-manøveren nøytralisert, og på streken var belgiske tim merlier først. soudal quick-step-rytteren tok sesongens niende seier. – dette var min hardeste seier noen gang. det ble en tøff finale. lagkameratene mine gjorde en fantastisk jobb, sa merlier i seiersintervjuet. verken tobias foss, vegard stake laengen eller torstein træen fikk med utfallet av etappen å gjøre. det var heller ikke ventet. tadej pogacar leder fortsatt rittet sammenlagt. han har 45 sekunder tilgode på thomas. (ntb)

  Årets første siger for Kristoff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:17.27)
  alexander kristoff vann eindagsrittet elfstedenronde brugge søndag. sigeren kom etter ein massespurt der delar av feltet mangla grunna ein massevelt under to kilometer før mål. 36-åringens hovudmål for sesongen er tour de france med sykkellaget uno-x i juli.

  Årets første etappesiger for Kristoff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:17.27)
  alexander kristoff vann eindagsrittet elfstedenronde brugge søndag. sigeren kom etter ein massespurt der delar av feltet mangla grunna ein massevelt under to kilometer før mål. 36-åringens hovudmål for sesongen er tour de france med sykkellaget uno-x i juli.

  Vollering vant Vueltaen - Gåskjenn falt én plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:14.06)
  demi vollering fikk revansje i årets utgave av vuelta a españa for kvinner. i fjor tapte hun rittet med ni sekunder til annemiek van vleuten etter å ha tapt mye tid da rivalene angrep mens hun hadde en toalettpause. i år var det ingenting å gjøre med vollering, som overtok sammenlagtledelsen da hun vant den femte etappen tidligere i rittet. på den åttende og siste etappen søndag var hun igjen overlegen i stigningene og vant etappen i suveren stil. i sammendraget vant hun ett minutt og 49 sekunder foran riejanne markus. ingvild gåskjenn har vært i strålende form den siste måneden og endte til slutt på en 14. plass sammenlagt. hun lå på 13. plass før søndagens etappe, men måtte der slippe favorittene flere ganger, sist med elleve kilometer igjen. med en 18. plass på etappen falt hun én plass i sammendraget, noe som likevel er noe av det beste hun har gjort i karrieren. gåskjenn ble topp fem på tre av de syv individuelle etappene i rittet.

  Gåskjenn imponerte igjen i Vueltaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:18.55)
  ingvild gåskjenn imponerte igjen og tråkket inn til 11.-plass på den tøffe etappen i kvinnenes vuelta a españa fredag. hun hang med tetgruppen helt til bare et par kilometer gjensto av den siste bratte stigningen. da ble det for tøft å matche tempoet til de beste, men hun kom i mål ett minutt etter etappevinner évita muzic. den franske 24-åringen var den eneste som greide å følge nederlandske demi vollering i den røde ledertrøya, og hun passerte henne også på de siste metrene. vollering økte med sin 2.-plass forspranget til sine nærmeste rivaler i sammendraget. før de to siste etappene er hun 56 sekunder foran italienske elisa longo borghini. gåskjenn er beste norske på 15.-plass, 5.13 minutt bak lederen.

  Norsk stortalent imponerte i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:16.38)
  jørgen nordhagen overtok ledelsen i det prestisjefylte u23-rittet ronde de l`isard etter en andreplass på torsdagens etappe. den 126 kilometer etappen gikk over flere fjell kjent fra tour de france og nordhagen var alene i tet over toppen av col de peyresourde med 25 kilometer til mål. i letterrenget inn mot målstreken i bagnères-de-luchon ble han hentet inn av max van der meulen og i spurten viste nederlenderen seg som den sterkeste. de tok kom imidlertid i mål godt over minuttet foran neste rytter og før de siste tre etappene har nordhagen ett minutt og 24 sekunder ned til jaron widar på andreplass i sammendraget. etapperittet er blant de største på u23-nivå i sykkelsporten. johannes staune-mittet vant rittet da det sist ble arrangert tilbake i 2022. for nordhagen er dette hans første år som seniorsyklist. 19-åringen har en kontrakt med verdenstourlaget visma-lease a bike fra 2025 til 2027 og sykler nå for utviklingslaget. nordhagen imponerte med å ta et overlegent gull i junior-vm i langrenn på 20 kilometer i vinter, men satser nå fullt på sykling.

  EM-kravet glapp med ett minutt for Johaug

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:14.55)
  therese johaug vant grue halvmaraton, men em-kravet glapp til slutt med ett minutt. – det var hardt og tøft, men veldig moro, sier johaug til nrk. johaug debuterte onsdag på halvmaraton. før løpet var hun påmeldt med en antatt sluttid på 1.09,30. det ville i så fall tatt henne innenfor em-kravet på 1.10,30. i mål ble tiden 1.11,25. knapt halvveis ut i grue halvmaraton hadde johaug fått heng på en annen kjent tidligere langrennsløper. hans christer holund stilte nemlig også på start, og johaug la seg i rygg. men ved passering på 15 kilometer hadde holund og resten av gruppen hektet av johaug, som måtte kjempe resten av løpet på egen hånd. linus rosdal fra sverige vant herreklassen med 1.04,21. landsmann otto kingstedt fulgte på andreplass.  OL-kravet glapp for Grøvdal i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:10.41)
  karoline bjerkeli grøvdal deltok lørdag under «adizero: road to records» - et friidrettsstevne i regi av hennes sponsor adidas. det norske ol-håpet stilte til start på 10 kilometer gateløp, med håp om å kvalifisere seg til sommerens leker i paris. kravet for å kvalifisere seg direkte til paris er 30 minutter og 40 sekunder. grøvdal kom i mål på 30.52 i tyskland. 33-åringen kan kvalifisere seg på ranking, men kan ikke føle seg trygg på det slik situasjonen er nå. agnes jebet ngetich vant løpet, bare to sekunder bak verdensrekorden på 10 kilometer. hun kom i mål på 30,03.  Pogačar overlegen i belgisk klassiker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:16.38)
  slovenske tadej pogačar rykket fra konkurrentene 30 kilometer før mål og vant klassikeren liège-bastogne-liège. det er andre gang uae-team emirates-rytteren vinner rittet. store deler av hovedfeltet gikk i bakken i en stor velt med litt under 100 kilometer igjen til mål. blant andre mathieu van der poel gikk i asfalten og måtte bruke mye krefter på å komme seg tilbake til teten.


  Skarverennet stoppet av uvær – politiet måtte hente ut tre løpere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:11.38)
  det tradisjonsrike skarverennet i langrenn måtte stanses på kort varsel lørdag som følge av dårlig vær, melder hallingdølen. sterk vind skapte problemer for arrangørene av rennet lørdag. den tok seg opp, og etter hvert måtte arrangørene si stopp. – det er for dårlig sikt. det blir dessverre ikke mer skirenn. løperne ser ikke fra stikke til stikke, var beskjeden fra finse ifølge hallingdølen. målgang er på ustaoset. løpere som ikke hadde kommet seg ut i løypa, ble vist tilbake til togvognene for retur til ustaoset. politiet skriver lørdag formiddag at de måtte bistå i forbindelse med uværet. – politiet har bistått med å hente ut tre langrennsløpere utenfor løypa. de tre kom utenfor skisporene ved tett tåke. dette i forbindelse med skarverennet. de er ivaretatt av helse og er ved god behold, skriver politiet. på startstreken sto blant annet therese johaug, som for for en måned siden slo knockout på langrennseliten under 30-kilometeren i nm. johaug har vunnet skarverennet en rekke ganger, men denne gangen får hverken hun eller andre gå rennet. «som for 50 år siden, blir rennet stoppa og konkurransen avlyst», skriver lokalavisen. (ntb / nrk)

  Hallingdølen: Johaug og Skarverennet stoppet av uvær

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:11.38)
  det tradisjonsrike skarverennet i langrenn måtte stanses på kort varsel lørdag som følge av dårlig vær, melder hallingdølen. på startstreken sto blant annet therese johaug, som for for en måned siden slo knockout på langrennseliten under 30-kilometeren i nm. nrk kommer tilbake med mer.

  Tung dag for Foss i Tour of the Alps – falt av i sammendraget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:16.05)
  den norske ineos-stjernen tobias foss er ute av sammenlagtkampen etter en tøff 4.-etappe i tour of the alps torsdag. nordmannen trillet i mål 15.44 minutter bak simon carr (ef education), som gikk solo de siste milene og vant torsdagens kraftanstrengelse. torsdagens 141,3 kilometer lange etappe gikk over to førstekategoriserte topper fra laives til borgo valsugana i italia. ineos-rytteren foss har imponert underveis i rittet og vant mandagens åpningsetappe. før torsdagens etappe lå han på 2.-plass i sammendraget, bare 31 sekunder bak ledende juan pedro lópez (lidl-trek). etter torsdagens fjelletappe har avstanden økt såpass at nordmannen er helt ute av tetkampen. (ntb)

  Uno-X imponerte i storritt: – Hva skjer?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:16.18)
  regn, snø og kulde gjorde at mennenes utgave av la flèche wallonne ble av det uvanlige slaget onsdag. det tradisjonsrike rittet er kjent for den stupbratte avslutningen opp mur de huy, men grunnet været ble gruppen kraftig skallet av før avslutningen. i feltet satt de norske rytterne meget godt representert. inn på de siste kilometerne satt uno-x med fem ryttere godt plassert i en gruppe på rundt 30 ryttere, hvor også visma-lease a bikes norske johannes staune-mittet var med i front. – hva skjer med uno-x? massivt overrepresentert med under 15 kilometer til mål. imponerende!, skrev mangeårig sykkelkommentator for dansk tv 2, dennis ritter på x. – hva enn uno-x-rytterne hadde til frokost, så skal jeg ha det før mitt neste ritt, skrev sykkelprofilen thomas de gendt på x. opp til mål var tobias halland johannessen det antatt sterkeste norske kortet. 24-åringen var lenge med i kampen om en pallplass, men klarte ikke å svare da stephen williams gikk til med et par hundre meter til mål. johannessen kjørte inn til en sterk sjetteplass i rittet og alle de syv uno-x-rytterne endte blant de 42 beste. staune-mittet ble nummer 27.

  Foss imponerte, men mistet ledelsen i Tour of the Alps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:14.37)
  tobias foss ledet sammenlagt i tour of the alps i forkant av den tredje etappen onsdag, takket være seieren hans på åpningsetappen mandag. onsdagens etappe ble preget av regnvær og et knippe med bratte stigninger mot slutten. foss ble tidlig satt under press og måtte holde oppe farten i hovedfeltet i store deler av de siste 15 kilometerne. nordmannen jaktet på duoen juan pedro lópez og guilio pellizzari, som lenge hadde et forsprang på rundt 40 sekunder. i siste stigning gikk lópez solo og holdt unna til mål. spanjolen overtok med det også sammenlagtledelsen i rittet. bak holdt også foss en imponerende fart og det var bare syv andre ryttere som klarte å holde følge med nordmannen. – uansett hva som skjer, så har det vært et monsterritt fra tobias foss, skriver nordmannens lag, ineos grenadiers. foss spurtet inn til tredjeplass 38 sekunder bak lópez og er dermed nummer to i sammendraget før de siste to etappene. torstein træen kom inn 59 sekunder bak etappevinneren på en ellevteplass.

  Macron: Åpningsseremonien i OL kan bli flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:14.26)
  frankrikes president emmanuel macron er sikker på at de skal få til en storstilt åpningsseremoni i ol tross utfordringer med sikkerheten og risiko for terror. – vi kan gjøre det, og vi vil klare det, sier macron om den planlagte åpningsseremonien 26. juli. macron påpeker i intervju med rmc radio og bfm tv at de ikke tar lett på oppgaven, og at myndighetene ikke går inn i dette med et naivt synspunkt. macron sier at de har en plan b om det viser seg senere at det vil bli for risikabelt å arrangere åpningsseremonien vel elven seinens bredder. – hvis sikkerheten er truet, kan det bli aktuelt å flytte seremonien til stade de france. for første gang er det planlagt å ha en åpningsseremoni i ol utenfor et stadion. omkring 160 båter vil ta utøverne på en seks kilometer lang rute langs seinen. over 300.000 tilskuere er ventet. nylig tvang potensielle terrortrusler myndighetene til å øke sikkerheten rundt champions league-kampen mellom paris saint-germain og barcelona. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »