Hovedsiden

Liten annonse
  Janteloppet blir en del av Ski Classics - skal ha renn på 100 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.07)
  neste sesongs ski classics avsluttes 13. april med janteloppet. det ble klart under en pressekonferanse onsdag formiddag. janteloppet er et skirenn som blir arrangert på hafjell og som langrennsprofilen petter northug står bak. ski classics vil til vinteren bestå av 15 renn, med blant andre vasaloppet, marcialonga og birkebeinerrennet som noen av de mest kjente rennene. – vi ønsker at det skal bli et renn som skal bli husket og som skal passe inn i en skifestivalhelg, der vi også har janteloppet som det har vært, som et renn for alle. men da at finalen blir en 100 kilometer, sier northug. – vi ønsker at det skal være en skikkelig grand finale. en skikkelig fyrverkerifest. 100 kilometeren vil være det tøffeste løpet på hele touren, sier david nilsson, daglig leder for ski classics. den kommende sesongen er den 15. i ski classics historie.

  Leknessund mistet ledertrøya på Giro-tempo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:17.26)
  andreas leknessunds tid som giro d`italia-leder er over. han fikk det trått målt opp mot remco evenepoel på søndagens tempoetappe. flere av sammenlagtkanonene er langt mer temposterke enn leknessund. 35-kilometeren med intervallstart ble vunnet av evenepoel ett sekund foran briten geraint thomas. leknessund ble slått med 1.15 minutt og tok 19.-plass på etappen. tromsøværingen startet dagen med åtte sekunders ledelse på evenepoel i sammendraget, mens det var 38 sekunder til roglic. luken til begge ble spist opp på veien mot mål i cesena. i alt fikk leknessund fem dager i rosa ledertrøye. før ham hadde kun legenden knut knudsen vært norsk giro-leder (to etapper i 1975, én i 1981). (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »