Hovedsiden

Liten annonse
  Tiller nær seier i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:17.53)
  uno-x gjorde en sterk prestasjon i det belgiske endagsrittet circuit-franco belge torsdag. rasmus fossum tiller kjempet om seieren, men klarte ikke å angripe arnaud de lie de siste meterne før mål. corbin strong ble nummer tre, mens tillers lagkamerat tobias halland johannessen tok fjerdeplassen. rittet er et pro-ritt, nivået under worldtour. uno-x kjemper i øyeblikket om tredjeplassen blant proteamene. det vil gi automatisk invitasjon til alle endagsrittene på worldtouren neste sesong.


  Opptur for Nyland og Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:22.07)
  ørjan nyland fikk nok en kamp mellom stengene da sevilla slo almería 5-1 og tok et langt steg bort fra bunnstriden i la liga. den norske landslagsmålvakten voktet sevilla-målet for annen kamp på rad. etter å ha holdt nullen i den målløse debutkampen mot osasuna slapp han inn sitt første mål, men det kom på straffespark og da kampen allerede var avgjort. nyland var etter det velplasserte straffesparket fra luis suárez, men manglet noen centimeter på å nå helt fram. straffesparket ble dømt etter at nyland enkelt fanget et innlegg. bak ryggen hans var nemlig suárez felt av jesus navas. da ledet sevilla allerede 4-0. i det 7. minutt nikket youssef en-nesyri inn returen fra tverrliggeren etter at loïc bades hodestøt på et hjørnespark. minuttet senere doblet dodi lukebakio da han gjorde to lekre dragninger og skjøt i krysset. samme mann hadde litt senere en akrobatisk avslutning på innlegg fra erik lamela, men keeper luis maximiano gjorde en kjemperedning. suso sørget for at det sto 3-0 til pause, og tidlig i 2. omgang økte lamela via en motspiller. etter reduseringen satte kike salas punktum. (ntb)

  Espejord må opereres – trolig ferdigspilt for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:13.41)
  bodø/glimt må trolig klare seg uten spissen runar espejord ut året. han ble skadd mot lugano i forrige uke og må opereres, melder bodø nu. det får avisen opplyst av glimt-lege morten sørgård. han forteller at espejord skal opereres torsdag denne uken. espejord forlot banen etter 24 minutters spill mot lugano i forrige uke. bodø/glimt kjemper en intens kamp mot viking om seieren i eliteserien denne sesongen. to poeng skiller i øyeblikket i vikings favør.

  Viking slapp med skrekken – Pellegrino scoret fire for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.53)
  det startet så godt for viking, som ledet 2-0 mot sandefjord allerede etter 16 minutter. det sørget scoringer fra yann-erik de lanlay og lars jørgen salvesen for. kampen så allerede ut til å være over for nedrykkstruede sandefjord. men hans-erik ødegaards menn hadde langt ifra gitt opp, og før pause hadde de utlignet til 2-2. først scoret franklin daddys boy nyenetue selv, før han assisterte danilo al-saed. viking topper eliteserien og kjemper for klubbens første seriegull siden 1991. den drømmen vil de ikke gi fra seg helt ennå. for de tre poengene forble i stavanger. salvesen fant nettmaskene igjen, før den hjemvendte helten samuel adegbenro økte til 4-2. da hjalp det lite for sandefjord at alexander ruud tveter banket inn et trøstemål fra straffemerket like før slutt. – jeg vil beskrive det som en rotete kamp. vi bør ha full kontroll. jeg vet ikke om vi blir litt nonchalante og tror vi er bedre enn vi er. vi får de målene vi trenger, men det ble fryktelig spennende på slutten, sa salvesen til tv 2 etter kampen. pellegrino scoret fire bodø/glimt jager bare to poeng bak på tabellen og ved hjelp av fire(!) mål av amahl pellegrino sikret de tre poeng mot vålerenga. glimt tok ledelsen mot vålerenga allerede etter ett minutt ved pellegrino. torgeir børven utlignet like etter, men to nye pellegrino-mål ga 3-1 til vertene. gjestene fra oslo reduserte en gang ved andrej ilic, men dagens mann heter amahl pellegrino. på overtid økte han til 4-2. – deilig! jeg har aldri scoret fire mål på toppnivå før. jeg har ventet lenge på det, spøkte pellegrino overfor tv glimt holder fortsatt følge med viking i toppen åtte serierunder før sesongslutt.


  Portrettmesterskapet

  Kilde: NRK - Kultur | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:10.09)
  kamelen bekymrer seg for viker, mens trude drevland byr på rynker. de er «grådig spente» på resultatet når kunstnerne kjemper om semifinale-plass.

  Portrettmesterskapet

  Kilde: NRK - Kultur | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:09.50)
  kamelen bekymrer seg for viker, mens trude drevland byr på rynker. de er «grådig spente» på resultatet når kunstnerne kjemper om semifinale-plass.
  Svenske langrennsstjerner slår ring om Diggins

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.44)
  den amerikanske langrennsprofilen jessie diggins (32) får varm støtte fra sine svenske skikolleger etter at hun åpnet opp om spiseforstyrrelser. diggins har tidligere vært åpen om at hun også slet med spiseforstyrrelser tidlig i karrieren. i et innlegg på instagram meddelte diggins mandag at hun har fått et tilbakefall. – først og fremst synes jeg det er sterkt av å henne å åpne seg opp. veien til toppen er ikke lett. alle kjemper sine kamper, enten det er mot skader eller spiseforstyrrelser, som i hennes tilfelle, sier frida karlsson til expressen. – det er selvsagt trist å se at hun sliter igjen, men det er samtidig utrolig modig av henne. det er ikke lett, supplerer jonna sundling. (ntb)
  Nå snakker han ut

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:11.06)
  i en liten rettssal på lillestrøm sitter en 50 år gammel mann og kjemper for livet. han risikerer 21 år i fengsel, og nekter for å ha hvitvasket en halv milliard kroner for kriminelle.

  Johannessen ute av tetsjiktet i Irish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.20)
  kristian krogh johannessen greide ikke å følge opp torsdagens kjemperunde og falt på listene med en 74-runde i irish open i golf fredag. nordmannen var på delt andreplass etter å ha gått åpningsrunden på 66 slag. sju birdier og en eneste bogey var fasiten første dag. fredag innledet han i samme spor med birdie på tre av de fire første hullene, men resten av veien gikk det trått. det ble fem bogeyer og en runde to slag over par. dermed falt han til delt 32.-plass, men han greide cuten uten problemer og får spille videre i helgen. jordan smith fra england og shubhankar sharma fra india er i delt ledelse. de er begge 13 slag under par halvveis i turneringen, ni slag foran johannessen. (ntb)  vm i roing: brun og helvig kjemper om a-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:14.28)
  Kristoffer Brun og Oscar Helvig i dobbeltsculler ble nummer tre i sitt kvartfinaleheat og tok seg til semifinale A/B i VM i roing onsdag. De tre beste i hvert kvartfinaleheat gikk til semifinalene der de skal kjempe videre om en plass i A- eller B-finale. Kvartfinalen for nordmennene ble av det svært jevne og spennende slaget der den spanske duoen Alex Pujolar og Rodrigo Romero var først i mål. De hadde 0,94 sekunder ned til italienerne Luca Rambaldi og Matteo Sartori. Brun og Helvig kom 1,12 sekunder bak vinnerne på 3.-plass og skal ut i semifinale fredag. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »