Hovedsiden

Liten annonse
  Albania utlignet på overtid - Kroatia snublet igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:16.57)
  kroatia trodde de hadde seiret etter en snuoperasjon, men albania utlignet fire minutter på overtid og sørget for 2-2 i hamburg. det resultat kan fort være krise for kroatia, som er rangert som nummer ti på fifa-rankingen og var storfavoritt før kampen. albania er på sin side nummer 66 og jublet vilt for det ene poenget. – det er ingen kroater som er blide for dette her. gud bedre hvor vanskelig albania gjorde dette for kroatia, sier nrks fotballekspert bengt eriksen. dermed står begge lag med ett poeng etter to kamper i gruppe b. de trenger trolig en seier i siste kamp i gruppespillet for å gå videre til åttedelsfinalene. kroatia skal da spille mot italia, mens albania møter spania." albania tok en tidlig ledelse da qazim laci headet inn et innlegg fra jasir asani. kroatenes forsvarsspill var under enhver kritikk og ballen gikk under armene til keeper dominik livakovic. albania var nære 2-0 etter halvtimen spilt. kristjan asllani ble spilt vakkert igjennom, men livakovic stormet ut og hindret scoring. etter hvilen presset kroatia på for utligning, og de lyktes i det 74. minutt. andrej kramaric viste frem strålende avslutningsegenskaper og satte ballen kontant nede i hjørnet forbi keeper thomas strakosha. kun to minutter senere var kroatene frempå igjen. ballen ble lagt inn i feltet, hvor klaus gjasula var uheldig og scoret selvmål etter en klarering rett i gjasulas kropp. gjasula skulle likevel gjøre det godt igjen. han dukket opp i boksen på overtid og sørget for uavgjort.

  Albania reddet poeng på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:16.57)
  kroatia trodde de hadde seiret etter en snoperasjon, men albania utlignet fire minutter på overtid og sørget for 2-2 i hamburg. dermed står begge lag med ett poeng etter to kamper i gruppe b og bør ha en seier i neste kamp for å sikre avansement. albania tok en tidlig ledelse da qazim laci headet inn et innlegg fra jasir asani. kroatenes forsvarsspill var under enhver kritikk og ballen gikk under armene til keeper dominik livakovic. albania var nære 2-0 etter halvtimen spilt. kristjan asllani ble spilt vakkert igjennom, men livakovic stormet ut og hindret scoring. etter hvilen presset kroatia på for utligning, men innlegg etter innlegg endte i avslutningen utenfor mål. først i det 74. minutt fikk de utligningen. andrej kramaric viste frem strålende avslutningsegenskaper og satte ballen kontant nede i hjørnet forbi keeper thomas strakosha. kun to minutter senere var kroatene frempå igjen. ballen ble lagt inn i feltet, hvor klaus gjasula var uheldig og scoret selvmål etter en klarering rett i gjasulas kropp. gjasula skulle likevel gjøre det godt igjen. han dukket opp i boksen på overtid og sørget for uavgjort.

  Sikret seieren på overtid med sitt første landslagsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:22.54)
  sluttminuttene mellom tsjekkia og portugal var ikke for de med svakt hjerte. to minutter på overtid sendte fransisco conceicao hele portugal til himmels med sitt aller første landslagsmål. da røk både hemningen og drakta. 21-åringen spilte bare sin tredje landskamp tirsdag. poengene han sikret var svært viktige for portugiserne, som er storfavoritter til å ta seg videre fra gruppe f. og bare fem minutter tidligere rakk diogo jota å være i himmelen et lite minutt, da han stanget inn en ronaldo-retur. men scoringen ble var-annullert for en marginal offside. men det var tsjekkia som skulle få den første nettkjenningen, mot spillets gang. for dette mesterskapet har vist seg å være et for de vakre målene. lukas provod hadde fått med seg det. for da tsjekkerne bet seg fast i angrep, havnet ballen hos slavia praha-spilleren på 18–19 meter, og han prøvde lykken. utagbart for portugals sisteskanse gikk ballen i lengste hjørne, og tsjekkerne hadde, dog noe ufortjent, gått i ledelsen. – det er mye følelser og en forbanna ronaldo. det sa nrks kommentator nora johnsen da 1–0 var et faktum. den skulle ikke vare lenge. portugiserne fortsatte å trykke på, og fikk både betalt og tsjekkisk hjelp. nuno mendes la inn foran mål, men det hadde stanek kontroll på. keeperen bokset ut, men klareringen gikk rett i beina på robin hranac. ballen spratt inn i målet, og lagene var like langt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »