Hovedsiden

Liten annonse
  Vålerenga og Rosenborg vant igjen – Brann tapte poeng i tetstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:17.41)
  rosenborg og vålerenga fortsetter å vinne kamper i toppserien. klubbene deler tabelltoppen og har åtte poeng ned til brann som røk 0-1 for stabæk lørdag. michaela kovacs (to scoringer) og karina sævik ordnet seieren for vålerenga før milena kokosz satte inn et trøstemål for åsane. på overtid sørget elise thorsnes for 4-1. med deres niende seier for sesongen forblir blåtrøyene på tabelltopp sammen med rosenborg. trønderne måtte se tabelljumbo arna-bjørnar og linnea sælen spille seg opp i ledelsen lørdag, men et utrolig langskudd fra synne brønstad kort tid etterpå sørget for 1-1. etter timen spilt klinket også sara hørte til fra langt hold og ordnet 2-1-seier. arna-bjørnar står på sin side med åtte strake tap. for tre runder siden ble de slått hele 0-10 av brann, og med ett poeng så langt i sesongen er de helt sist på tabellen. brann og stabæk var lagene nærmest tetduoen før runden. brann hadde imidlertid bare åtte spilte kamper, mens stabæk sto allerede med ti ferdigspilte kamper. brann var så nærme som stolpen like før hvilen, men isteden var det stabæk som tok ledelsen like etterpå. en misforståelse bakover i banen førte til at melissa bjånesøy kunne sende ballen i bue over aurora mikalsen til 1-0. målet var nok til seier og stabæk er bare ett poeng bak bergenserne på tabellen. brann må på sin side se vålerenga og rbk stikke av med åtte poengs luke på tabelltopp.

  Snublet i siste sjanse – Berge og Burnley rykket ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:17.57)
  burnley må belage seg på spill i engelsk førstedivisjon neste sesong. det ble klart etter at de røk på 1-2-tap for tottenham lørdag. sander berges klubb måtte ta tre poeng for å berge plassen i premier league, men maktet ikke å vippe kampen i sin favør. dermed har de fem poeng opp til trygg plass med én kamp igjen, og ingen muligheter til å beholde plassen. burnley startet bra da berge spilte igjennom til jacob bruun larsen som satte inn 1-0, men gleden varte ikke lenge. et drøyt kvarter senere klinket pedro porro til fra 12 meter og utlignet for hjemmelaget. tottenham styrte store deler av spillet i andre omgang, og snaue ti minutter før ordinær tid sendte micky van de ven vertene i ledelsen. sheffield united har allerede rykket ned, mens luton på den siste nedrykksplassen fortsatt har en marginal, teoretisk mulighet til å beholde plassen i den øverste divisjonen. tottenham på sin side har fortsatt et lite håp om fjerdeplassen på tabellen. de ligger for øyeblikket på femteplass med 61 poeng.

  VIF fortsatte seiersrekken – Tennebø matchvinner i derby

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:19.59)
  lsk kvinner kjempet hardt i derbyet mot vålerenga, men måtte til slutt gi tapt. 1-0-seieren til vif sørget for en luke ned til rosenborg. en sjanserik kamp så ut til å kunne ende med 0-0, men et flott vif-angrep etter 87 minutter endte hos tennebø som satte sikkert inn sitt tredje mål for sesongen. det betyr at vålerenga står med sju seirer på sju kamper i toppserien. bare minuttet tidligere kunne lsk kvinner gjort det helt store. ásdís halldórsdóttir klinket til fra 25 meter, men vif-sisteskanse tove enblom var i det umulige hjørnet og flikket ballen i tverrliggeren og ut. like før hadde lsk kvinner-trener andré bergdølmo lagt om til en fembackslinje i håp om minst ett poeng. seieren til vålerenga gir dem en seks poengs luke til rosenborg. lsk kvinner er på 3.-plass med ni poeng opp til rival vålerenga. den første omgangen åpnet med et stormløp fra hjemmelaget. likevel endte ingen av de store sjansene i nettet. lsk kvinner spilte seg opp, og miljana ivanovic kunne sendt de gulkledde i føringen. etter hvilen fortsatte de store sjansene å komme. til slutt sprakk nullen, og tennebø og vålerenga kunne juble. 15. mai blir det toppkamp når vålerenga møter tabellnabo rosenborg. lsk kvinner skal opp mot stabæk. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »