Hovedsiden

Liten annonse  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.

  Britisk avis: Ødegaard får ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:12.39)
  den britiske avisen evening standard skriver at martin ødegaard blir tilbudt en ny arsenal-kontrakt i løpet av kort tid. arsenal-kapteinen har hatt en strålende sesong med «the gunners» og scoret 15 mål og serverte syv målgivende pasninger. arsenal endte på 2. plass i premier league. det har vært noen rykter om at den franske storklubben psg skal ha vært interessert i ødegaard, men arsenal-manager mikel arteta skal ifølge sky sports ha ingen planer om å selge nordmannen. istedet kan det altså være en ny avtale på trappene. ødegaards nåværende kontrakt strekker seg til 2025 med en opsjon på ytterligere ett år.

  Straus henter stjerneduo til Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:11.29)
  de tidligere chelsea-spillerne pernille harder og magdalena eriksson har begge sluttet seg til alexander straus` bayern münchen-lag. harder og eriksson har spilt i chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser bayern på sine nettsider torsdag. duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb. danske harder og svenske eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske alexander straus. han tok nylig klubben til seriemesterskapet.

  Maanum forlenget med Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:11.11)
  frida maanum (23) har skrevet under på en ny kontrakt med arsenal. det opplyser arsenal på sin nettside. maanum kom til london-klubben sommeren for to år siden fra linköping i sverige. hun står med 78 kamper og har scoret 20 mål for de røde og hvite.  leicester-stjerne bekrefter: forlater klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.56)
  Youri Tielemans bekrefter at han forlater Leicester City når kontrakten hans går ut i slutten av juni. Belgieren bekrefter det selv på Instagram. 26-åringen har spilt for Leicester siden 2019 og scoret seiersmålet da Leicester City slo Chelsea 1-0 i FA-cupfinalen i 2021. Men nå, etter nedrykket fra Premier League, er belgieren ferdig. Han har den siste tiden blitt koblet til flere klubber, deriblant Manchester United.

  Håndball: Kolstad med matchball i sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.44)
  elverum bød kolstad på knallhard kamp og ledet store deler av kampen, men simen lyse avgjorde for trønderlaget fire sekunder før slutt. med 30-29-seier i tredje sluttspillfinale leder kolstad 2-1 i best av fem kamper og har to sjanser til å sikre klubbens første tittel og bryte elverums rekke på ni strake. lyse tok ansvar da tiden var i ferd med å løpe ut og sendte et kanonskudd fra distanse i krysset bak emil imsgård. det var hans sjette mål i kampen.

  Diogo Dalot forlenger med Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:16.45)
  den portugisiske høyrebacken diogo dalot har skrevet under på en ny kontrakt med manchester united. det bekrefter klubben onsdag ettermiddag. 24-åringen har skrevet under på en avtale som strekker seg til sommeren 2028, med opsjon på ytterligere ett år. – dette er mitt hjem, sier dalot selv. han ble hentet til manchester united i 2018 og har siden spilt 107 kamper for klubben.  Rekdal vil ikke følge Kjernens krav: – Lever i et fritt land

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:13.23)
  rosenborg-trener kjetil rekdal svarer supportergrupperingen «kjernen» etter de krevde hans avgang mandag kveld. – hva skal jeg si til det? vi lever i et fritt land der folk får si meningen sin. det er ikke opp til meg om det skal gjøres eller ikke, sier rekdal til adresseavisen. mandag kveld gikk supportergruppen kjernen ut og krevde at rekdal og hans assistent geir frigård burde bli fratatt ansvaret som trenere i rosenborg etter 3-1-tapet for brann. – forstår du kritikken? – jeg forstår noe av det, svarer rbk-treneren. – hva da? – at vi har lite poeng og kommet dårlig i gang denne sesongen. rekdal sier også at han ikke på noe tidspunkt har vurdert å trekke seg som rosenborg-trener og at han føler tillit fra spillergruppen. rosenborg har fått en tung start på sesongen med bare to seire på ni serierunder. trønderne har også tre uavgjort og har dermed kun sanket ni poeng. styreleder cecilie gotaas johnsen opplyste også mandag at de to trenerne skal delta på klubbens styremøte onsdag. hun påpekte imidlertid at det ikke lå noe drama rundt trenernes deltakelse på møtet.


  Northug om Rosenborg: – Må ta seg sammen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.46)
  onsdag er det styremøte i rosenborg, hvor både trener og assistenttrener for herrelaget, kjetil rekdal og geir frigård er kalt inn. storklubben står kun med ni poeng på ni kamper og ligger på ellevteplass i eliteserien. i cupen tok de seg knepent videre fra første runde med en 1-0-seier i første runde mot trygg/lade. skiprofilen petter northug er blant de mange trønderne som følger nøye med på rosenborg og sier at det er en «utfordrende situasjon». progresjon og en retning er noe av det northug savner. – jeg tror vi må få se en slags klar og tydelig plan for hvordan rosenborg skal komme tilbake som en norsk toppklubb. om det tar et halvt år eller ett og halvt år, det vet vi ikke. men man må ha en samling i bunn og reise seg og komme tilbake. det er det som kreves. man må ta seg sammen, rett og slett, for å prestere på et mye høyere nivå enn det rosenborg gjør akkurat nå. rosenborgs styremøte starter 16.30. – jeg tror utfallet i dag blir at geir og kjetil legger frem en plan for hvordan de skal snu dette og så håper vi at resultatene er bedre allerede mot stjørdals-blink i morgen og hamkam til helgen, sier northug.


  Brentford signerte nederlandsk landslagskeeper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.31)
  premier league-klubben brentford har signert den nederlandske keeperen mark flekken (29) på en fireårskontrakt. det bekrefter klubben på sine nettsider. flekken forlater den tyske bundesliga-klubben freiburg til fordel for london-laget. han har holdt buret rent i 13 av 34 kamper denne sesongen for klubben som endte på en imponerende femteplass. 29-åringen har voktet målet i fire kamper med det nederlandske flagget på brystet. tidligere i karrieren har han vært innom blant annet greuther fürth og duisburg. – vi er veldig glade for å ha signert mark. han er en spiller med mye kvalitet som kommer til å forsterke keeperstallen vår, sier brentford-trener thomas frank. ifølge sky sports skal overgangssummen ligge på rundt 153 millioner kroner. (©ntb)

  «Bunny» forlenger med City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.24)
  den jamaikanske fotballspilleren khadija «bunny» shaw forlenger kontrakten med manchester city. shaw kom til klubben på en treårskontrakt i 2021 og hun har nå signert en kontrakt som forlenger oppholdet til sommeren 2026. 26-åringen scoret hele 31 mål på 30 kamper i alle turneringer i 2022/23-sesongen.

  Juventus inngikk forlik – må betale millionbot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:14.50)
  juventus har blitt enig med det italienske fotballforbundet å betale en bot på 8,5 millioner kroner i en sak om tvilsom regnskapsføring og spillerlønninger. juventus må betale boten på 718.000 euro og samtidig frasi seg muligheten til å anke i andre pågående saker, skriver reuters. boten gjør at klubben slipper å bli trukket flere poeng i serie a. nylig ble juventus trukket ti poeng av det italienske fotballforbundet (figc) i en annen sak som omhandlet manipulering av overgangssummer. poengtrekket gjorde at mesterligatoget gikk for juventus. det er fortsatt håp for europaligaen og conferenceligaen. italienske medier skriver likevel at også det kan ryke i en annen sak det europeiske fotballforbundet (uefa) for tiden etterforsker. (ntb)

  Har satt dato for Moldes CAS-høring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:14.13)
  idrettens voldgiftsrett (cas) har satt opp dato for når saken mellom molde og abidjan city skal behandles, det skriver tv 2. saken er satt til 15. juni. abdijan city, som holder til i elfenbenskysten, har klaget inn molde til cas fordi de mener at den norske klubben «stjal» david datro fofana. molde mener på sin side at fofana stod uten kontrakt da de hentet ham i 2021, mens abdijan mener han hadde kontrakt med dem. fofana spiller nå i chelsea etter overgangen fra molde i vinter.

  Senstad blir Larvik-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:11.37)
  arne senstad (53) blir hovedtrener for håndballklubben larvik i kvinnenes eliteserie. – det er en stor ære å ta over en klubb som larvik. jeg har fulgt med lenge og synes det har vært spennende de siste årene. jeg er en god kompis med eirik haugdal og har fulgt med på det han har gjort i klubben. det er en fin gjeng som trener bra og leverte en god sesong i år, sier han i en pressemelding. senstad har vært landslagstrener for polen siden 2019 og skal fortsette i den gjerningen. 53-åringen fra kapp på østre toten flytter til sandefjord i sommer. han er samboer med tidligere larvik-spiller lise løke og blir altså igjen trener for svigerinnen heidi løke. larviks nye hovedtrener har to ganger blitt stemt fram som årets trener i norge (2011/12, 2018/19), begge ganger som storhamar-trener. han trente storhamar i sju sesonger (2006-2013), før han var i oppsal i to sesonger (2013-2015). (ntb)

  Liverpool henter tysk sportsdirektør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:11.32)
  tyske jörg schmadtke (59) er liverpools nye sportsdirektør. det bekrefter klubben på sin nettside. – jörg vil samarbeide med vår fotballavdeling mens den fortsetter å støtte jürgen klopp, i tråd med vårt pågående forsøk på å fortsette å vokse og utvikle klubben på alle områder, sa fenway sports group-president mike gordon, som eier klubben. tyskeren har tidligere vært sportsdirektør i bundesliga-klubbene hannover, fc köln og wolfsburg, i tillegg til at han har vært trener for aachen i 2007. schmadtke har som spiller representert klubber som fortuna düsseldorf, freiburg, bayer leverkusen og borussia mönchengladbach. tyskeren tar over etter julian ward, som har hatt en rekke roller i klubben siden 2012. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »