Hovedsiden

Liten annonse


  LSK Kvinner smadret serieleder Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:14.59)
  lsk kvinner tok en knallsterk 3-1-seier over rosenborg på eget gress i toppserien lørdag. vålerenga slo brann 2-0 og overtok tabelltoppen. miljana ivanovic sendte lsk kvinner tidlig i ledelsen, og mia authen doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 et kvarter før hvilen. etter et kvarter reduserte cesilie andreassen til 1-2, men emma reshane satte spikeren i kista med 3-1 på tampen. vålerenga og rosenborg står begge med 30 poeng etter tolv kamper, men vif har bedre målforskjell. lagene møtes i neste serierunde.

  Skadecomeback i Slovenia for Uno-X-profil – Tour de France-håpet lever

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:10.22)
  skadeplagede tobias halland johannessen er tilbake på sykkelen under slovenia rundt om to uker. dermed er han høyaktuell for deltakelse i tour de france. halland johannessen har ikke syklet et ritt siden monumentet liege-bastogne-liege 21. april. der veltet han og fikk en tøff smell i kneet, men fullførte likevel til 25.-plass. den siste drøye måneden har drøbak-gutten måttet endre egne planer. det ble blant annet ingen start i tour of norway nylig. nå kommer det imidlertid gode nyheter fra uno-x-leiren. – tobias er i full trening og skal kjøre i slovenia 12. til 16. juni. alt blir gjort for å gjøre ham klar til touren, sier sportsdirektør gabriel rasch til ntb. 24-årige halland johannessen har i årevis vært omtalt som et av norsk sykkelsports største talenter. han leverte en rekke knallsterke resultater i fjorårssesongen. i tour de france-debuten ble det henholdsvis én tredje-, én femte- og én sjetteplass. det ga sjetteplass i ungdomstrøya-konkurransen og sjuendeplass i klatrekonkurransen. denne sesongen har han blant annet tatt en uhyre sterk sjetteplass i la fleche wallonne. årets tour de france innledes i firenze 29. juni. halland johannessen er selvskreven. (ntb)

  17-åring slo Rodal-rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. mai 2024 KL:06.56)
  vebjørn rodals norske rekord på 800 meter lever fortsatt relativt trygt, men fredag kveld mistet den olympiske mesteren fra atalanta i 1996 en annen rekord: da løp nemlig 17 år gamle håkon moe berg fra kyrksæterøra 1500 meter på 3.37,25 i et stevne på jessheim. dermed slo han rodals gamle kretsrekord i sør-trøndelag, som lød på 3.37,57 og var fra 1997. men kanskje vel så relevant: før han fyller 18 år, har håkon moe berg inntatt sjetteplassen på lista over norges beste 1500-meterløpere gjennom tidene, ifølge friidrettsbloggen. det er en liste som toppes av knallsterke navn som jakob ingebrigtsen, narve gilje nordås, filip ingebrigtsen og henrik ingebrigtsen. fredagens løp gjør at han er fjerde beste u20-løper i verden i år, og nummer syv i europa i u20-klassen gjennom alle tider.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »