Hovedsiden

Liten annonse
  Svensk langrennsstjerne mister ny verdenscuphelg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 8 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:18.07)
  den svenske langrennsstjernen jonna sundling kommer ikke til start i kommende helgs verdenscuprenn på hjemmebane i östersund. den regjerende ol- og vm-vinneren i sprint ble koronasyk i forrige uke og gikk også glipp av helgens renn i gällivare. – jeg må dessverre hvile litt mer, kroppen jobber hardt for å bli kvitt forkjølelsen. det føles selvfølgelig ekstra trist å ikke kunne gå på hjemmebane i östersund denne helgen. men jeg er snart tilbake, skriver sundling på instagram. andre svenske stjerner som linn svahn, frida karlsson, johanna hagström og william poromaa gikk også glipp av gällivare-rennene etter å ha testet positivt for covid-19. i östersund står sprint og 10 kilometer individuell start på programmet. (©ntb)

  Nok en sentral Real Madrid-spiller skadd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:14.19)
  real madrid må klare seg uten høyrebacken dani carvajal en periode. han har pådratt seg en skade i leggen. carvajal føyer seg dermed inn på en ganske lang liste over skadde førstelagsspillere. fra før er thibaut courtois, eder militão, vinicius junior, eduardo camavinga og aurélien tchouaméni ute. carvajal ble skadd i helgens kamp mot granada. han ble byttet ut til pause i 2-0-seieren. klubben har ikke anslått noen tidslinje for backens rehabilitering, men spanske medier spekulerer på at han er ute i en drøy måned. carvajal har spilt fast for real madrid i høst og har vært kaptein i flere kamper. laget møter betis kommende helg og har også kamper mot union berlin (mesterligaen), villarreal og alavés før jul. (©ntb)  Adressa: Rosenborg-spelarane tek frivilleg lønskutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.06)
  rosenborg-spelarane kuttar totalt ein million av eiga lønn, det melder adresseavisa. rosenborg slit tungt økonomisk. no har spalargruppa sagt ja til å seie frå seg løn for å bidra til de finansielle kutta som må gjerast. det bekrefter markus henriksen til adresseavisen. han fortel til lokalavisa at den totale lønsreduksjonen spelargruppa har sagt ja til ligg på i overkant av en million kroner. på eit allmøte tidligere denne veka vart det opplyst at økonomien til rbk er så gale at klubben må kutte personalkostnadar og seie opp tilsette. trønderklubben må fjerne opp mot ti stillinger. i tillegg må alle i administrasjonen med inntekt på over 6g (6 x grunnbeløpet i folketrygden) gå ned 10 prosent i lønn. en slik inntekt tilsvarer i år beløp som er over 711.720 kroner. – dette er veldig alvorlig, og noe vi har jobbet veldig hardt for å unngå. men vi ser dessverre at det ikke er noen vei utenom, sa rosenborgs daglig leder tore børseth berdal til adressa. rosenborg lider økonomisk av at klubben ikke har spilt gruppespill i europa siden høsten 2019. den har heller ikke vunnet verken eliteserien eller cupen de siste fem sesongene. fra før er det kjent at rbk går inn i det kommende overgangsvinduet med en føring om at spillere må selges før nye kjøpes inn. klubben har tidligere uttalt at likviditeten er utfordrende.

  Ingebrigtsen utsatt for tyveri: – Tragikomisk hvor mye dritt det er nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:08.38)
  i en oppdatering på sosiale medier onsdag kveld, delte live børkja ingebrigtsen at hun hadde blitt frastjålet flere eiendeler fra huset. henrik børkja ingebrigtsen var ikke til stede, da han for tiden er på treningsleir i sierra nevada. ifølge ingebrigtsen skal det ha skjedd mens hun lagde mat, samtidig som det var barn som lekte i et rom like ved inngangspartiet. – jeg har akkurat hatt besøk av politiet, for vi har hatt tyv i gangen her nå, mens jeg var hjemme, sa ingebrigtsen i en video på snapchat. hun fortalte at hun hørte at det gikk i ytterdøra nede og at hun hørte en lyd. da hun skulle kjøre til turntrening, så hun at døra sto åpen. samtidig så hun at en veske, med bilnøkler, og en pose, med en skinnjakke oppi, var borte. – jeg tror ikke vedkommende kan følge meg på sosiale medier, for jeg har hatt et par drittdager. ikke kom her og stjel fra meg i tillegg. fy faen altså, sa ingebrigtsen, og fortsatte: – det er tragikomisk hvor mye dritt det er nå. fy søren, nå gidder jeg ikke mer. nrk har ikke lyktes med å få en kommentar fra ingebrigtsen-paret.

  Brann utestenger supporter i 35 kamper – kastet bluss som traff barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:13.37)
  personen som kastet et bluss som traff flere på tribunen under branns seier over bodø/glimt, utestenges i 35 kamper. det opplyser brann i en pressemelding. blusset ble kastet fra øvre del og ble kastet ned mot første rad på brann stadion før pause i søndagens oppgjør. tre barn og to voksne ble truffet. – heldigvis førte dette ikke til personskade, men det kunne gått svært galt. vedkommende ble raskt pekt ut av supporterne på tribunen, han ble tatt hånd om av politiet og ført bort fra stadion. personen har blitt politianmeldt. brann sanksjonerer med utestengelse i 35 kamper, sier branns daglig leder christian kalvenes. (©ntb)

  Lundby står over verdenscupstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:11.04)
  maren lundby kommer ikke til å delta under helgas verdenscupstart på lillehammer. det bekrefter hun til nrk. hoppstjernen velger å prioritere trening. hun har lenge slitt med vekten og ønsker å jobbe mot å være konkurransedyktig til kommende renn. lundby er blant tidenes beste norske hoppere, med ol-gull og to vm-gull på merittlisten. lørdag er det renn i normalbakken på lillehammer. dagen etter skal kvinnene konkurrere i stor bakke.

  Bayern München forlenger med keeperduo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:18.23)
  bayern münchen fortsetter med bred målvaktsrutine også i årene som kommer. manuel neuer (37) og sven ulreich (35) har begge fått nye kontrakter. neuer har vært bayerns soleklar førstekeeper siden han ble hentet til klubben i 2011. nylig kom han tilbake fra et langvarig skadeavbrekk. – jeg er glad for å bli værende i bayern. jeg er tilbake i full sving, og det er utrolig artig å være på banen med dette laget, sier neuer i en uttalelse. han har vunnet mesterligaen to ganger og vært med på å vinne elleve bundesliga-titler med bayern. i 2014 var han en del av det tyske landslaget som tok vm-gull. ulreich fortsetter som reservekeeper også kommende sesong. – manuel neuer og sven ulreich er helt enkelt et drømmelag. det er en nytelse å se jobben de legger ned hver dag. de støtter og motiverer hverandre, sier bayern münchens klubbdirektør jan-christian dreesen. (ntb)

  Koronautbrudd i den svenske langrennsleiren – Frida Karlsson og to andre stjerner syke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:14.20)
  de svenske langrennsstjernene jonna sundling, frida karlsson og linn svahn har blitt koronasyke og kommer trolig ikke til start i kommende helgs verdenscuprenn i gällivare. det opplyser det svenske skiforbundet tirsdag. – vi er i en situasjon hvor flere i troppen har testet positivt for covid-19 etter verdenscuprennene i ruka. situasjonen er selvsagt uheldig, og vi iverksetter for tiden flere tiltak for å minimere videre smittespredning da mange aktive allerede er på plass i gällivare, sier landslagslege rickard noberius. han sier at løperne må ha god hygiene, og at måltider skal inntas på de respektives rom. jonna sundling stiller ikke i gällivare, men frida karlsson er aktuell for å starte i lørdagens distanseløp. hun har foreløpig ikke symptomer. – frida karlsson har blitt isolert, og vi fortsetter å følge utviklingen rundt mulige infeksjonssymptomer. vi ser om det kommer negative tester i løpet av uken, før vi tar en endelig avgjørelse om konkurransestart, sier noberius. jonna sundling bekrefter sykdomssituasjonen sin på instagram. «det blir dessverre ingen konkurranser i gällivare for meg», skriver hun. i forbindelse med åpningsrennene i ruka sist helg testet også william poromaa positivt for covid. poromaa er ikke tatt ut i svenske troppen til helgens renn. der er blant andre alvar myhlback tatt ut. 17-åringen kan dermed få sin verdenscupdebut på hjemmebane. (ntb)


  OL-mester Blummenfelt og Iden fortsetter utenfor landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:12.55)
  regjerende olympisk mester kristian blummenfelt blir heller ikke kommende sesong en del av landslaget til norges triathlonforbund. det samme gjelder gustav iden. begge har sagt nei til å bli en del av landslaget til ol-sesongen 2024. paris-lekene er neste sesongs store mål. – vi står nå i startgropa for en ny spennende sesong, med ol i paris som det store målet. her skal norge være med å kjempe i toppen, og har som mål om minst én medalje, sier assisterende sportssjef frode jermstad til adresseavisen. trønderen solveig løvseth er en av fem som er tatt ut på elitelaget. (ntb)

  sprengkulde truer langrenn og kombinert kommende helg – slik er grensene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:10.51)
  kaldt vintervær skaper usikkerhet rundt rennene i langrenn og kombinert både i gällivare, gålå og lillehammer kommende helg. på gålå venter en stor norgescuphelg i langrenn med sprint fredag, 10 kilometer klassisk lørdag og 20 kilometer fri teknikk søndag. noen mil lenger øst er det verdenscuphelg i kombinert og hopp i lillehammer, mens det skal gås verdenscup i langrenn i gällivare. kulderegelverket for renn i norgescupen og renn i verdenscupen er ikke likt. – i norge har vi særnorske regler som gjelder for norgescuprenn. det kan ikke være kaldere enn minus 18 for seniorer og juniorer. for renn over 30 kilometer kan det ikke være kaldere enn minus 15 grader, sier arrangementsansvarlig i norges skiforbund, terje lund, til ntb. i verdenscupen i gällivare er det annerledes. – der er kuldegrensen minus 20 på det kaldeste punktet. det samme gjelder for verdenscupen i langrenn i trondheim senere vinter. hvis vi teoretisk tenker oss at det blir minus 19 på det kaldeste punktet der, så kan det arrangeres skirenn der, mens det ikke kan det med samme temperatur på gålå til helgen, sier lund. enn så lenge viser prognosene fra værmeldingingstjenesten yr at det ikke vil bli så kaldt at det ligger an til avlysninger eller utsettelser verken på gålå eller lillehammer. men det kan bli helt i grenseland. det samme gjelder for verdenscupen i langrenn i svenske gällivare. – vi er ikke veldig bekymret for at vi ikke skal klare å få gjennomført våre arrangement, sier terje lund. (©ntb)

  VM-gull gir 160.000 i bonus for Mørk og co.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:10.47)
  de norske håndballkvinnene kan sikre seg 160.000 kroner hver i bonus om det blir vm-gull i desember. 130.000 vil være for tittelen og 30.000 fordi laget sikrer plass i vm-sluttspillet om to år. årets verdensmester er sikret billett til neste vm. tyskland og nederland er arrangører i 2025 og således direktekvalifiserte. dette er resten av bonussatsene for de norske jentene: sølv: 85.000 bronse: 55.000 4. plass: 20.000. 30.000 kroner kommer i tillegg de gangene norge sikrer plass i kommende mesterskap. norge møter grønland i vm-åpningen onsdag. de to andre lagene i gruppen er østerrike og sør-korea. (©ntb)

  Finsk langrennsveteran (45) gjør oppsiktsvekkende comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:10.02)
  den finske langrennsveteranen riitta-liisa roponen har ikke gått verdenscup siden 2021. kommende helg er hun overraskende tilbake. det finske skiforbundet melder tirsdag at roponen er tatt ut i troppen som skal konkurrere i svenske gällivare kommende helg. 45-åringen har en solid merittliste. hun har vunnet til sammen sju vm-medaljer, hvorav tre er gull, og en ol-bronse fra 2010. superveteranen har egentlig avsluttet landslagskarrieren, men den siste tiden har hun vist storform. for noen uker siden slo hun stjerner som krista pärmäkoski og kerttu niskanen i et renn i olos, ifølge yle. nå venter verdenscuprenn i gällivare for den spreke veteranen. finland kommer samtidig til sverige uten iivo niskanen, som etter premieren i ruka annonserte at han ikke ville konkurrere i gällivare. johanna matintalo har i tillegg testet positivt for covid-19, melder yle. (©ntb)

  Vålerenga stenger treninger og skjermer spillerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:17.28)
  vålerenga er i akutt nedrykksfare foran siste runde i eliteserien. nå er det besluttet å stenge klubbens treninger for pressen de siste dagene før kamp. det er medie- og kommunikasjonssjef tina wulf som bekrefter grepene overfor tv 2. – vi ønsker mest mulig ro inn mot det som blir den viktigste kampen på 20 år, sier hun til kanalen. planen er å stenge klubbens treninger fra og med torsdag. det vil skjerme spillerne inn mot skjebnekampen mot tromsø kommende søndag. der må oslo-klubben minst ha ett poeng for å berge plassen. hovedtrener geir bakke og sportssjef joacim jonsson skal riktignok være tilgjengelig for pressen, men kun på telefon. vålerenga ligger under nedrykksstreken foran siste serierunde. sandefjord på plassen foran har samme antall poeng, men bedre målforskjell. stabæk og haugesund innehar plassene over streken og har henholdsvis ett og to poeng mer enn vif. de møtes samtidig innbyrdes i siste runde. (ntb)

  Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag kveld. en er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder christian meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom brann og glimt. flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©ntb)

  Kongen kommer til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.37)
  det blir kongelig tilstedeværelse under den kommende cupfinalen mellom bodø/glimt og molde 9. desember. det bekrefter slottet overfor nrk mandag. – hans majestet kongen er til stede under finalekampen i norgesmesterskapet i fotball for menn, skriver kommunikasjonsrådgiver simen løvberg sund i en e-post til nrk. det blir første gang siden 2019 at kong harald er til stede på en cupfinale for herrene, og første gang siden 2021, da han overvar den kvinnelige cupfinalen mellom sandviken og vålerenga, at kongen ser en finale på ullevaal stadion. det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. de siste to herrefinalene har kongepokalen blitt utdelt av daværende landbruks- og matminister sandra borch. kronprinsparet var til stede på kvinnenes finale i fjor, men ingen fra kongefamilien deltok på kvinnefinalen denne helgen, da var det kulturminister lubna jaffery som delte ut kongepokalen. cupfinalen starter 16.00 lørdag 9. desember. kampen sendes på nrk1.

  Jøsendal erstatter skadd Löfwenius i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.41)
  rosenborgs anna jøsendal erstatter mimmi löfwenius i landslagstroppen kommende samling. löfwenius skadet seg i cupfinalen mot nettopp rosenborg lørdag og ble fraktet av banen på båre og deretter videre på sykehus. det bekrefter norges fotballforbund på sine nettsider. – vi har hatt dialog med det medisinske apparatet i vålerenga, og det er klart at mimmi ikke blir klar for landslagssamling. vi ønsker henne god bedring og alt godt, sier landslagssjef leif gunnar smerud i en uttalelse. norge møter portugal hjemme kommende fredag og østerrike borte tirsdagen etter.


  Ekspert med tirade etter kvalik-avlysning: – Orker ikke mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. dommeren konkluderte med at det var for stor risiko å spille på det harde underlaget. sportssjef magni fannberg magnússon i start legger seg flat overfor fædrelandsvennen. start hadde nemlig ikke skrudd på varmekablene på hjemmearenaen før den viktige kampen. – dommeren bestemte at banen var farlig for spillerne. vi har folk som er ansvarlige for banen. vi får bare legge oss flate. det er klart det handler om økonomi. det er noen 10.000 det koster. det er problematisk, sier magnússon til fædrelandsvennen, ifølge ntb. tv 2-ekspert og tidligere start-spiller, jesper mathisen, er sterkt kritisk til start på x. «hva i all verden er det som skjer? start-bryne avlyst fordi baneforholdene er for dårlige. start har altså glemt/droppet å sette på undervarmen. knallhard bane. når man ikke trodde det kunne bli verre og enda mer komisk så klarer man faktisk det. flaut, pinlig og uvirkelig», skriver han og fortsetter: «over 500 supportere fra bryne har tatt turen i dag. fullstendig kok i byen de siste timene med en hel haug av supportere. folk på vei til kamp får beskjed en halvtime før kampstart at det blir ingen kamp. surrealistisk. aldri opplevd noe lignende. været var meldt. orker ikke mer!». i et intervju med nrk beskriver bryne-spiller christian landu landu situasjonen som «utrolig trist». – banen var ikke bra – det var ganske hardt og glatt. jeg skjønner at de velger å gjøre det (avlyser), men det er bly for oss med tanke på at vi har fyrt oss opp og gledet oss lenge til kampen. jeg vet ikke hva som skjer, men det er frustrerende, sier han til nrk. nrk har forsøkt å få en kommentar fra nils fisketjønn, konkurransedirektør i norges fotballforbund, men foreløpig uten hell. kampen skulle hatt avspark klokken 19.00. vinneren av oppgjøret skal etter planen fortsette opprykkskvalifiseringen mot kristiansund førstkommende onsdag.
  Klæbo får svensk skismører

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:16.29)
  svenske mikael book blir johannes høsflot klæbos nye faste hjelper i den norske smørebussen. det bekrefter smøresjef tord hegdahl overfor adresseavisen mandag. – mikael har vært i teamet så lenge johannes har gått verdenscup, og de kjenner hverandre fra før av, sier hegdahl til avisen. de to møttes blant annet i östersund på sensommeren for å teste ski. klæbo har de siste sesongene hatt frode pedersen som smører. tidligere i år ble det imidlertid klart at pedersen slutter i norges skiforbund. klæbo har slitt med sykdom den siste tiden, men skal være klar til rennene i ruka kommende helg.

  VG: Tufte inn i ledelsen i Norges Roforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:13.18)
  olaf tufte (47) skal bidra med å redde norsk rosport gjennom den økonomiske krisen og får ansvaret for eliten i roforbundets toppidrettsutvalg. landslagssjef mark emke og rekruttlandslagets marte krogsrud mistet begge jobbene sine tidligere i november. det gjorde at forbundet sparer 1,5 millioner kroner. – vi bretter opp ermene. jeg har blitt spurt om å bidra og har sagt ja på noen betingelser. jeg gidder ikke å være politiker og sitte i møter og drikke kaffe. jeg må gjøre noe aktiv med det jeg kan, sier tufte til vg. ol i paris blir det store målet i roforbundets satsing de kommende månedene.

  Ter Stegen sliter med ryggsmerter – går glipp av flere kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:18.46)
  barcelonas førstekeeper marc-andré ter stegen kommer ikke til å spille tysklands kommende treningskamper etter å ha pådratt seg en ryggskade. tysklands landslagssjef julian nagelsmann opplyste om skaden på en pressekonferanse fredag. – jeg kan ikke si nøyaktig hva som skjedde. han skal ha sterke ryggsmerter som hindrer ham i å bevege seg. han kjente det litt i går, men i dag ble det verre. han kan verken spille eller trene, sa nagelsmann. ter stegen har vært landets førstekeeper det siste året etter at manuel neuer brakk beinet i en skiulykke. nå mister han landets treningskamper mot tyrkia og østerrike. ter stegen er også xavis hernández` foretrukne keeper i barcelona. laget har blant annet to viktige mesterligakamper i vente den nærmeste tiden. 3. desember møter de også atlético madrid til et viktig oppgjør i la liga. (©ntb)  Overmars får straff for upassende meldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:15.24)
  marc overmars får ikke jobbe i nederlandsk fotball det neste året. han sendte i fjor upassende meldinger til flere av ajax` kvinnelige ansatte. det ble i februar i fjor kjent at overmars var ferdig som sportssjef i ajax for å ha sendt meldingene til kvinnene. meldingene skal ha blitt sendt over en lengre periode, skrev ajax i en pressemelding. overmars forlot klubben umiddelbart. torsdag opplyser disiplinærkomiteen i nederlandsk idrett å utestenge ham fra å drive med fotball i landet i to år, der ett av dem er betinget. «når vi har sett på en passende straff for dette, har komiteen tatt til følge at saken har fått mye publisitet og at det har skadet vedkommende», heter det i uttalelsen. i etterkant av sparkingen i ajax ble overmars teknisk direktør i belgiske royal antwerp. straffen i nederland får ikke betydning for hans arbeid der. (©ntb)


  Northug utelukker VM-comeback: – Tenkt på det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:20.04)
  ovenfor nrk utelukker petter northug et comeback før vm i trondheim vinteren 2025. – det har jeg ikke tid til, sier 37-åringen. – jeg har tenkt på det, men nå trener jeg for langløp. jeg har ikke lyst til å skru tilbake til allroundtrening igjen, men det er veldig artig å leve i boblen med utøvere som trener mot vm på hjemmebane, fortsetter langrennsstjernen. trønderen, som står med 20 medaljer i ol og vm, har satset på langløp de siste sesongene, men en betennelse i bicepsen setter en stopper for sesongåpningen. – jeg begynner å bli en voksen mann og tåler ikke trening like bra lenger, sier han med et smil. i fjor ble northug nummer 48 i vasaloppet. etter en intensiv treningssommer håper han nå på bedre kapasitet slik at han kan kjempe om enda høyere plasseringer kommende sesong. – skaden hemmer nok starten på sesongen, men i hovedsak håper jeg at jeg i form i mars når vi kommer til vasaloppet. det kommer mange lange og gode skiløp mot slutten av sesongen, så jeg har god tid til å komme tilbake til da, betrygger northug. følg sesongåpningen i langrenn på beitostølen på nrk i helgen!

  TV 2: Inge André Olsen tilbake i Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:18.45)
  tv 2 skriver at inge andré olsen hentes inn i en rolle som konsulent i stabæk. daglig leder i klubben jon tunold skal nylig ha informert spillergruppen om olsens tiltredelse. tunold bekrefter nyheten til tv 2. – inge andré skal hjelpe oss som konsulent en periode, i første omgang frem til slutten av det kommende overgangsvinduet. han er leid inn som konsulent og ikke ansatt i klubben, men skal jobbe som klubbagent for oss, sier han til kanalen. olsen har en lang tilknytning til bærumsklubben. han var i sin tid forsvarsspiller i stabæk. i 2011 tok han over som sportslig leder. olsen har vært sportssjef for den danske klubben aab fodbold siden våren 2020.  Manchester City-keeper melder landslagsforfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:19.44)
  den brasilianske keeperkjempen ederson ble skadd i foten under manchester citys premier league-kamp mot chelsea. han spiller ikke de kommende landskampene. det brasilianske fotballforbundet opplyser om forfallet på sine nettsider mandag. ederson har i store deler av sin landslagskarriere vært annenfiolin bak liverpools alisson becker, men city-keeperen har stått alle de seks siste kampene. han står med 25 kamper for brasil. nå holder en fotskade ham ute av kampene mot colombia og argentina i vm-kvalifiseringen. skaden skal ha kommet i citys 4-4-kamp mot chelsea søndag. athletico paranaense-keeper bento erstatter ederson i troppen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »