Hovedsiden

Liten annonse
  Stafettdrama: Halden fikk vite på oppløpet av de tok NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:16.35)
  stafettlaget til halden med magne dæhli på ankeretappen trodde de løp inn til et sølv på nm-stafetten i iveland, men på oppløpet fikk dæhli beskjed om at det ble den jeveste valøren i stedet. bakgrunnen var at ntnui 2 ble disket like etter at de løp over målstreken. – de (lagkompisene) begynte å prate om det på oppløpet. jeg vet ikke hva som har skjedd, jeg hører bare rykter om noe feilstempling, sier dæhli til nrk. ryktene viste seg å være sanne. det var ntnuis elias jonsson som hadde stemplet feil på den femte posten, noe som gjorde at laget ble disket fra gullmedaljen. – jeg føler jeg har løpt godt hele veien og hadde fin kontroll. jeg sjekket koder på alle poster – tydeligvis bortsett fra den, da, sier en skuffet jonsson til nrk. ntnui lag 4 tok sølvmedaljen, mens ntnui lag 3 tok bronsen.

  Full Ferrari-suksess på hjemmebane – Verstappen henvist til annenplass i Formel 1-kvalik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:18.46)
  ferrari-fører carlos sainz står i beste startspor under søndagens vm-runde i formel 1 på monza-banen i italia. max verstappen ble nummer to i et kvalikdrama. fattige 13 tusendeler skilte da sainz slo verstappen i det som ble en uhyre jevn og spennende kvalifisering lørdag. charles leclerc bidro til ferrari-suksessen ved å sikre tredje beste startspor. han ble slått med 67 tusendeler av teamkompisen. – en utrolig kvalifisering, sa viaplay-ekspert henning isdal etter at tidsdramaet var over. mercedes-fører george russell ble fjerdemann i kvalifiseringen, mens verstappens red bull-kompis sergio perez fulgte deretter. alex albon og oscar piastri leverte begge gode kvalifiseringer til sjette- og sjuendeplass. lewis hamilton måtte nøye seg med en skuffende åttendeplass. det gir et vrient utgangspunkt foran søndagens løp. max verstappen jakter på sin tiende strake grand prix-seier. det vil være rekord. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »