Hovedsiden

Liten annonse


  Fifa bekrefter: Ronaldo scoret ikke mot Uruguay

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:12.31)
  bruno fernandes slo et fint innlegg mot cristiano ronaldo i forkant av portugals 1-0-scoring mot uruguay mandag kveld. ronaldo steg til værs og ballen gikk inn i mål. men var ronaldo selv nær ballen? portugiseren jublet vilt etter scoringen, men løp også rett bort til fernandes og gjorde ikke sin sedvanlige feiring. ronaldo ble først kreditert målet, men senere ble det korrigert til at det var fernandes sitt mål. til espn bekrefter nå fifa, på vegne av utstyrsleverandør adidas, at ronaldo ikke var nær ballen. de skriver at de gjennom sensorene i ballen kan bevise at det ikke var noen form for kontakt fra ronaldo. edu aguirre, kjent som både personlig venn av ronaldo og journalist, hevdet på sendingen til kjente el chiringuito at det portugiske fotballforbundet har planlagt å legge frem bevis på at scoringen var ronaldos. portugal vant til slutt kampen 2-0, etter at bruno fernandes scoret lagets andre mål fra straffemerket på overtid.


  Bannlyst etter dette

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:21.29)
  flere av mødrene til russiske soldater som fikk møte putin på fredag skal angivelig vise sterk støtte til krigen, mens mødrene som vil ha sønnene sine hjem ikke fikk delta. nå har de blitt blokkert fra det russiske sosiale mediet vkontakte.


  Riiber med fiaskohopp i verdenscupåpningen: – Dette blir en umulig oppgave

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:12.15)
  fredag startet de mannlige kombinertløperne verdenscupsesongen i ruka i finland. storfavoritten jarl magnus riiber fikk en forferdelig start og havnet på 18. plass i hoppdelen. det betyr at han starter over to minutter bak på fem kilometeren. – nei, jeg skulle prøve og rette opp små ting fra prøveomgangen. jeg mister kontakt med den ene skia, og da mister jeg både fart og høyde, og da klarer jeg ikke hente det helt inn igjen, sier jarl magnus riiber til nrk. han fortsetter: –det er kjedelig når jeg har vært på topp nesten alle omganger, så får jeg den her i fleisen i et viktig renn. dette blir en umulig oppgave. jeg må gi en god push og se hva det holder til. men jeg skulle gjerne vært på topp. ryota yamamoto fra japan tok førsteplassen med sitt hopp på 143.5 meter. beste nordmann var jens lurås oftebro som hoppet på 138 meter. det holdt til en fjerdeplass. einar lurås oftebro ble tredjebeste nordmann på en 21. plass. jørgen graabak og espen andersen havnet på en 24.- og 27. plass.  Klæbos fysio vil komme tilbake

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.54)
  den amerikanske fysioterapeuten til johannes høsflot klæbo bekrefter at de jobber for at hun skal komme tilbake til europa og fortsette behandlingen utover vinteren. – vi har en lang vei igjen, men vi er i riktig retning. vevet hans blir mer og mer anvendelig, og jeg er sikker på at ved å avvikle vevet og forbedre fleksibiliteten vil han bare fortsette å bli sterkere, forteller megan stowe til nrk. – du drar tilbake til statene denne uka, vil samarbeidet fortsette? – jeg tror det. hvis de vil at jeg skal komme tilbake, så vil jeg det. vi jobber med detaljene rundt tidspunktet, sier hun. klæbo fikk testet formen under sesongåpningen på beitostølen, og stakk av med to seiere etter skadeoppholdet. – jeg føler jeg har fått gode svar nå. vi er på et riktig sted, og må bare fortsette å ivareta der, sier han. verdenseneren pådro seg en hamstringskade i juli, og kom i kontakt med megan stowe under et høydeopphold i park city tidligere i høst. deretter hentet de henne inn til den påfølgende høydesamlingen i italienske livigno. nå drar hun tilbake til statene.

  Greenwood rettssak utsatt med ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.24)
  mandag startet rettssaken mot manchester uniteds mason greenwood med en såkalt «pretrial preparation hearing», det melder tv 2. 21-åringen er tiltalt for voldtektsforsøk, kontrollerende oppførsel og overgrep som har forårsaket kroppsskade. alle tre forholdene er knyttet til én fornærmet. høringen utsettes til 10. februar 2023, rettssaken starter offisielt 27. november neste år. – den foreslåtte datoen for rettssaken er 27. november. det er lenge til, så det er viktig at du holder kontakten med dine advokater, sa dommer maurice greene. fotballspilleren har vært suspendert fra manchester united siden han ble arrestert 30. januar. electronic arts har fjernet ham fra fifa 22-spillet sitt og nike har avsluttet sin sponsoravtale med greenwood.

  Johansson Kringstad var ikke klar over 10 000 kroners bot etter klimaaksjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:22.15)
  emil johansson kringstad har fått en bot på 999 sveitsiske franc etter at han trakk fram et banner med et politisk budskap etter målgang på beitostølen. en lettere sjokkert svenske var ikke klar over boten da nrk kontaktet han fredag kveld. fredag kveld bekreftet rennleder torbjørn broks pettersen at juryen valgte å bøtelegge kringstad, med hjemmel i markedsføringsreglene til det internasjonale skiforbundet (fis). paragraf 1.12 fastslår at det er forbudt å markedsføre politiske budskap. – vi kunne gitt bot på opptil 6000 sveitsiske franc for dette. juryen falt ned på 999 franc, sier pettersen til nrk. 999 sveitsiske franc tilsvarer i overkant av 10 000 norske kroner. slik forklarer rennlederen summen: – bøter opp til 1000 franc kan ikke ankes. hvis vi hadde gitt en høyere bot, kunne vi risikert at han hadde anket for å få mer oppmerksomhet rundt saken, og det ønsker ikke vi å bidra til, sier pettersen. det reagerer den svenske langrennsløper på. – jeg hadde ikke tenkt at jeg skulle få en bot på 10 000 kroner. jeg antar at de er ganske redde når de velger å gjøre det på den måten, tenker han. – jeg har ikke hørt om den paragrafen de referer til, så den må jeg lese selv. men hva er politisk med at morgendagen smelter?, undrer svensken seg. dagens banner-stunt i samarbeid med greenpeace er johansson kringstads første klimaaksjon. han reagerer på at equinor får være sponsor av skiarrangement: – jeg tror ikke kreftforskningen vil ta penger fra tobakksindustrien.
  Voyah Free på plass i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 16. november 2022 KL:19.30)
  fem måneder etter voyah åpnet sitt første visningssenter i norge, har de første kundebilene rullet i land. det går virkelig unna med voyah. det er bare halvannet år siden dongfeng-eide voyah og sulland-gruppen etablerte kontakt, og 10 måneder senere kunne de åpne det første visningssenteret lokalisert i nærheten av slottet midt i oslo. på samme […] innlegget voyah free på plass i norge dukket først opp på bil24.no.

  Røthe må stå over åpningshelga på Beitostølen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 16. november 2022 KL:12.37)
  sjur røthe har meldt forfall til den norske langrennsåpningen på beitostølen til helgen. det opplyser norges skiforbund i en pressemelding. årsaken er omgangssyke. – vi håper dette går fort over, men beitostølen kommer dessverre for tidlig, sier distansetrener eirik myhr nossum om røthe. mens røthe er ute, er det usikkert om sindre bjørnestad skar kan delta på beitostølen. han er definert som nærkontakt med en som er smittet av koronaviruset og vil være i karantene på beitostølen, skriver skiforbundet i pressemeldingen. – han vil bli testet daglig og kan trene så lenge han er symptomfri, sier landslagslege ove feragen. forbundet presiserer at bjørnestad skar kan gå skirenn på beitostølen hvis han er symptomfri.

  Røthe og Skar må stå over åpningshelga på Beitostølen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 16. november 2022 KL:12.37)
  både sjur røthe og sindre bjørnestad skar har meldt forfall til den norske langrennsåpningen på beitostølen til helgen. det opplyser norges skiforbund i en pressemelding. for røthe er årsaken omgangssyke. – vi håper dette går fort over, men beitostølen kommer dessverre for tidlig, sier distansetrener eirik myhr nossum om røthe. bjørnestad skar er definert som nærkontakt med en som er smittet av koronaviruset og vil være i karantene på beitostølen, skriver skiforbundet i pressemeldingen. – han vil bli testet daglig og kan trene så lenge han er symptomfri, sier landslagslege ove feragen.

  Diskuterte ikkje menneskerettsbrot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:15.55)
  tidlegare fifa-president sepp blatter fortel at dei ikkje diskuterte det som skal vere qatars menneskerettsbrot før landet fekk tildelt fotball-vm i 2022. 86-åringen annonserte sjølv qatar som vm-arrangør i 2010. han var president i det internasjonal fotballforbundet (fifa) frå 1998 til 2015. i månadene før den omstridde meisterskapen i qatar har blatter uttalt seg til fleire medium om at det ikkje var rett å gi golfstaten meisterskapen. qatar har fått kritikk for brot på menneskerettane. den sterkaste kritikken har komme rundt behandlinga av migrantarbeidarar i landet. i bbc-podkasten «powerplay» seier blatter at dei aldri «diskuterte det» før dei valde qatar som årets vm-arrangør. først i etterkant vart «sosiale og kulturelle forhold for potensielle vertsland» innført. det var ingen slike vedtekter før qatar-avgjerda. styresmaktene i ørkenstaten hevdar på si side at det er gjort reformer som har gitt betring for migrantarbeidarane, og landet har avvist dei mange påstandane om tusenvis av dødsfall under førebuingane til vm. blatter seier også at ein rapport beskreiv qatar som «det minst eigna» landet til å arrangere verdsmeisterskap. bbc har kontakta fifa og vm-komiteen for kommentarar på blatters utspel.

  The Athletic: Ingen Reece James i Englands VM-tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. november 2022 KL:09.14)
  sportsnettstedet the athletic hevder at chelsea-vingback reece james har fått beskjed om at han ikke vil være en del av englands vm-tropp til det kommende mesterskapet i qatar. ifølge the athletic tok england-trener gareth southgate tirsdag kontakt med reece james for å informere ham om dette. reece james har vært ute med en kneskade midten av oktober, og har kjempet mot klokka for å bli vm-klar. ifølge the athletic skal reece ha blitt «knust» over beskjeden fra southgate, men at han samtidig respekter england-sjefens avgjørelse. englands vm-tropp annonseres torsdag.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »