Hovedsiden

Liten annonse

  Pattynama tapt for Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:11.15)
  venstrebacken shayne pattynama (25) forlater viking ettersom kontrakten hans går ut ved nyttår, melder stavanger aftenblad. den indonesiske landslagsspilleren hadde tilbud om fornyet kontrakt i stavanger, men velger å dra videre. han hevder selv at det er interesse for ham fra klubber i europa, asia og usa. – dette var mitt farvel. jeg drar videre, sa pattynama til aftenbladet etter siste seriekamp mot rosenborg. – sånn er fotballen. jeg har hatt en god sesong, kontrakten min går ut og jeg vil utnytte det og finne nye utfordringer. det er mye som skjer, legger han til. pattynama spilte 28 eliteseriekamper for viking i år, og 27 av dem var fra start. han kom til klubben fra nederlandske telstar våren 2021 og ble en sentral figur i laget. – jeg tar med meg både oppturer og nedturer fra tiden min i viking. det er ingen tvil om at det var en perfekt timing å komme hit. jeg flyttet for meg selv, lærte meg å bo alene borte fra familien og å stå opp for meg selv, sier han. viking endte på 4.-plass i eliteserien etter 1-5-tap for rosenborg søndag. (©ntb)

  Enighet mellom Michelsen og KBK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:17.57)
  kristiansund ballklubb og christian michelsen er blitt enige om vilkårene for en fratredelsesavtale. – avtalen går ut på at michelsen løses fra sin lojalitetsplikt fra dags dato. han ble fritatt for arbeidsplikt fra og med 25. august. de øvrige betingelsene i avtalen vil ikke bli kommentert av partene eller mekler, står det. michelsen måtte i august gå etter nesten ti år som kbk-trener. han hyret inn mette yvonne larsen som advokat og truet med å trekke klubben inn for retten. – om ikke kristiansund betaler michelsen ut av kontrakten, har vi ikke noe annet valg enn å gå til retten, sa larsen da til vg i september. kristiansund deltar i opprykkskvalifiseringen og spiller søndag borte mot kongsvinger om retten til å møte laget som ender tredje sist i eliteserien. (©ntb)

  Niskanen advares av Swix etter raseriutbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:10.31)
  iivo niskanen var rasende etter å ha blitt slått av martin løwstrøm nyenget med mindre enn tre sekunder under helgas 10 kilometer i ruka. etter rennet ble finnen filmet mens han kastet skistavene hardt i bakken. det likte ikke swix, som produserer stavene og sponser niskanen, så godt. oppførselen er et brudd på kontrakten dem imellom, opplyser aki tuovinen, den finske sjefen i swix. – han får en advarsel. det er den mildeste mulige sanksjonen. den typen oppførsel er ikke i tråd med vårt selskaps verdier, sier han til yle. tuovinen understreker at niskanen ellers har oppført seg eksemplarisk og at de er fornøyd med å være hans sponsor.

  Spanske medier: Aktor ber om ni års fengsel for brasiliansk fotballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:15.55)
  tidenes mestvinnende fotballspiller på herresiden, dani alves, er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på en nattklubb i barcelona i desember i fjor. ifølge vg ble han arrestert i januar etter å ha meldt seg hos politiet i spania og den tidligere barcelona-spilleren har tilbrakt de siste ti månedene i fengsel etter at dommeren konkluderte med at det var stor risiko for at spilleren kunne flykte. nå ber aktor om ni års fengsel for den tidligere barcelona-spilleren og om 150.000 euro i oppreisning til offeret, ifølge mundo deportivo. alves spilte for barcelona fra 2008 til 2016 og fra 2021 til 2022. han står med over 400 kamper for den spanske storklubben. i vinter spilte han for mexicanske unam. den kontrakten ble terminert da saken dukket opp. alves har også spilt for blant annet sevilla, juventus og paris saint-germain. forsvarsspilleren står med 126 landskamper for brasil etter debuten i 2006 og har vunnet 41 titler i karrieren.
  Red Bull-sjefen avslører samtaler med Hamilton – Ferrari også på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:11.02)
  formel 1-stjernen lewis hamilton var åpen for å bytte lag til både red bull og ferrari før han fornyet kontrakten med mercedes, hevder christian horner. de oppsiktsvekkende uttalelsene fra red bull-sjefen framkommer i et intervju med daily mail torsdag. hamilton signerte tidligere denne sesongen en ny avtale med sin mangeårige arbeidsgiver. den nye kontrakten strekker seg ut 2025-sesongen. i forkant av at han satte pennen til papiret skal det imidlertid ha vært samtaler på flere hold. – vi har hatt flere samtaler i løpet av årene om at lewis skulle komme til oss. de har tatt kontakt med oss noen ganger. senest tidligere i år kom det en henvendelse rundt om det var interesse, sier horner ifølge daily mail. deretter kommer han med ytterligere en påstand. – han møtte john elkann (ferraris styreformann) også. jeg tror det var seriøse samtaler. det var rundt løpet i monaco. det var definitivt samtaler, kanskje med vasseur også. men absolutt med elkann, sier red bull-toppen. fred vasseur er teamsjef i ferrari. (ntb)

  Russiske medier: Mathias Normann må betale kompensasjon til Rostov

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.32)
  fifa har besluttet at mathias normann må betale kompensasjon til sin tidligere klubb rostov fordi han ikke hadde rett til å si opp kontrakten med klubben. det melder russiske medier, blant dem avisene sport og championat , onsdag med henvisning til en melding fra rostov i sosiale medier. nettavisen var først i norge med å melde om nyheten. ifølge de russiske mediene dreier det seg om flere millioner kroner. championat siterer rostov på at det ble holdt et møte i fifas fotballtribunal 15. november, der saken om mathias normann og klubbene rostov og al-raed sto på agendaen. tribunalet skal der ha funnet normann skyldig i «tidlig uberettiget oppsigelse av kontrakten» og besluttet at han må betale erstatning til rostov. ifølge uttalelsen fra rostov har normann og hans nåværende klubb, al-raed i saudi-arabia, felles ansvar for kompensasjonen. normann signerte for al-raed i august. det gjorde han etter å ha varslet oppsigelse av kontrakten med rostov og dinamo moskva, som han på den tiden var utlånt til. normann sendte inn varselet etter et droneangrep som skal ha truffet bygninger i nærheten av der han bodde i moskva. han fryktet derfor for sin egen sikkerhet. dinamo moskva har bestridt normanns oppsigelse og tidligere bedt om at han må bevise saken sin i rettssystemet. denne saken skal fortsatt være under behandling. en avgjørelse ventes på et senere tidspunkt. (©ntb)


  Haugesund solgte Haldorsson til islandsk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:10.03)
  kjartan kari haldorsson forlater fotballklubben haugesund til fordel for hafnarfjördur i hjemlandet. det bekrefter eliteserieklubben onsdag. haldorsson fikk kontrakt med haugesund i 2022. den da 19 år gamle islendingen skrev under på en avtale som gjaldt fram til og med 2026. før årets sesong ble haldorsson så utlånt til hafnarfjördur. nå er det klart at avtalen gjøres permanent. – kjartan har vist såpass godt igjen i hafnarfjördur denne sesongen at klubben har hatt et ønske om å kjøpe ham løs fra kontrakten med oss. det har vi valgt å etterkomme, og vi ønsker kjartan lykke til i fortsettelsen i sin nye klubb, sier sportslig leder eirik opedal. hafnarfjördur ble denne sesongen nummer fem i seriespillet i den islandske toppdivisjonen. (ntb)

  Kristoffer Ajer skrev ny langtidskontrakt med Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:15.15)
  kristoffer ajer har signert ny avtale med premier league-klubben brentford som strekker seg fram til 2028. det bekrefter klubben selv i sosiale medier tirsdag. ajer ble hentet til brentford fra celtic i 2021. siden har han blitt en viktig brikke i thomas franks mannskap. i den nye kontrakten har den norske landslagsspilleren opsjon på å forlenge med ytterligere 12 måneder. ajer gjorde sin 50. opptreden for brentford før landskamppausen. han har spilt 12 kamper i alle konkurranser denne sesongen. – jeg er veldig glad for at kristoffer har forlenget kontrakten, sier manager thomas frank. – i løpet av de to første sesongene hos oss, var han veldig uheldig med skader. han fikk aldri den riktige rytmen, legger han til. frank er fornøyd med nordmannens bidrag. – kristoffer har vist stabilitet og kvalitet den siste perioden. det er jeg fornøyd med, sier han. – kristoffer blir bedre og bedre. han jobber hardt for å realisere potensialet sitt, og vi er glade for at han vil ta de neste stegene sammen med oss, legger dansken til. ajer startet seniorkarrieren i start i 2014. deretter gikk turen til celtic i 2016, før han ble utlånt til kilmarnock i 2017. (ntb)

  Fra flyktningleir til toppfotball – Bayern signerte australske Irankunda (17)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:09.44)
  bundesliga-giganten bayern münchen har signert den australske tenåringen nestory irankunda (17) fra adelaide united. det skriver klubben på sin nettside. langtidskontrakten trer i kraft i juli neste år etter at han fyller 18 år. det var også tilbud fra premier league-lag, men faren min sa at han støttet bayern. han viste meg et bilde i flyktningleiren, i bayern münchen-drakten, så jeg valgte det for å gjøre foreldrene mine og faren min stolte, fortsatte han. den lynraske 17-åringen ble født i en tanzaniansk flyktningleir av sine burundiske foreldre, før han flyttet til perth som spedbarn og deretter videre til adelaide, hvor han startet å spille fotball. (ntb)

  Krasnodar tar Botheim til CAS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:13.15)
  angrepsspilleren erik botheim må møte i idrettens voldgiftsrett etter at hans gamle arbeidsgiver krasnodar har anket et tapt søksmål mot nordmannen. den russiske klubben ble i februar dømt til å betale botheim 500.000 euro, tilsvarende 5,9 millioner kroner, som følge av en signeringsbonus botheim ikke hadde mottatt. 19. desember skal saken behandles på nytt i idrettens «høyesterett» (cas), skriver vg. da saken ble behandlet tidligere i år, mente krasnodar at botheim ikke hadde rett til å terminere kontrakten. nordmannen forlot klubben da krigen mellom russland og ukraina brøt ut i fjor. – det er slik ankeprosessen er, og vi tar det til etterretning, sier jørgen ingebrigtsen til vg. ingebrigtsen er sportssjef i agentselskapet til jim solbakken. der er blant andre botheim på klientlista. (ntb/nrk)


  Real Madrid forlenger med midtbanestjernen Valverde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:14.48)
  midtbanespilleren federico valverde har forlenget sin kontrakt med real madrid til 2029, bekrefter klubben. valverde kom til real madrid i juli 2016, bare 18 år gammel, og har spilt seks sesonger på førstelaget. han har spilt 220 kamper, scoret 19 mål og vunnet blant annet champions league, den europeiske supercupen, klubb-vm, den spanske cupen og to seriemesterskap. nå er kontrakten forlenget til 30. juni 2029, melder klubben på sine nettsider.

  Zuccarello om ny kontrakt: – Hjemmet mitt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:06.39)
  mats zuccarello har et håp om at minnesota wild skal kjempe om stanley cup i løpet av de tre neste årene. han vet ikke hva som skjer med karrieren etter det. før sesongen skrev zuccarello (36) under på en ny kontrakt som knytter ham til minnesota wild fram til 2026. oslogutten, som har 13 målpoeng på de første 12 kampene av årets nhl-sesong, får en årslønn på over 40 millioner kroner. 36-åringen kunne blitt en såkalt «free agent» etter sesongen og gått i forhandlinger med hvilken som helst nhl-klubb. men han sier han aldri var i tvil om å bli værende i minnesotas hovedstad st. paul. – nå er det her hjemmet mitt. jeg har vært her i fire og et halvt år, snart fem år og trives veldig bra. det er ikke noen vits i å flytte på seg når man trives, sier han til ntb. – tror du at dette er din siste nhl-kontrakt? – ja, det tror jeg. når kontrakten går ut vil zuccarello være 38 år. på spørsmål om han kan se for seg å fortsette karrieren etter det, er han avventende. – det tar jeg der og da. jeg må kjenne på hvordan kroppen kjennes og om jeg føler meg god nok. litt sånne ting, sier han.

  Golf: LIV-touren innfører overgangsvindu

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:16.17)
  i løpet av 2024-sesongen kan spillere skifte lag på golftouren liv. et overgangsvindu vil gi muligheter for byttehandler. den omstridte golftouren, som finansieres av det saudiarabiske investeringsfondet, har etablert flere nyvinninger i sporten. onsdag opplyser de at det fra kommende sesong vil bli innført et overgangsvindu midt i sesongen som gir lagene muligheten til å bytte spillere. for at en byttehandel skal gå i orden, må begge lag bli enige. det er også muligheter for å forlenge kontrakten til en spiller som er på en utgående avtale. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »