Hovedsiden

Liten annonse
  Grønbæk trolig ferdig i Glimt: – Dette var nok kanskje min siste kamp for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 29 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinnsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt. det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. tidligere i uka ble det meldt at grønbæk kan bli solgt for 170 millioner kroner til den franske klubben rennes. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Grønbæk ferdig i Glimt: – Kjipt at det skulle avsluttes på denne måten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 29 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Sjokktap for Bodø/Glimt: Åpnet døren i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 29 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2-1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttetstanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:17.39)
  det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. det var en kvartett som stilte til start i skottland. kasper fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i edinburgh. den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa nrks ekspertkommentator kjetil bjørlo. martin regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – det føles fortsatt uvirkelig for meg. det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. det var en veldig vanskelig og god sprintrute. jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. beste nordmann ble havard sandstad eidsmo, som løp inn til en 13. plass. elias jonsson og kasper harlem fosser endte på 16.- og 17. plass, mens eirik langedal breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.


  17 personer ble skadet i sammenstøt mellom supportere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:21.41)
  totalt 17 personer ble skadet i bråket mellom engelske og nederlandske fans før onsdagens em-semifinale i dortmund. de skadede inkluderer sju politifolk, sa dortmund-politiet torsdag. totalt 23 nederlandske og tre engelske fans ble tatt i varetekt, men er nå løslatt. totalt måtte politiet gripe inn i 22 hendelser. fansen barket sammen på tre forskjellige puber i dortmund sentrum før kampen. ifølge politiet ble det kastet stoler og flasker, mens nødetater var raskt på stedet for å hindre videre opptrapping. i tillegg hadde noen fans klatret over gjerder og gått inn i supporterområder uten å gå gjennom sikkerhetskontrollene og da arrangementene allerede var fulle. politiet pågrep også tre menn for mistanke om bedrageri. de er anklaget for å ha solgt kampbilletter uten egentlig å sende dem til kjøperne. (ntb)


  Dupantis forsøkte seg på verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:17.51)
  svenske armand duplantiv hadde full kontroll i stavsprangskonkurransen under diamond league i paris. han vant med sitt hopp på 6,0 meter, men han forslkte seg også på sin egen verdensrekord. i de tre forsøkene på 6,25 meter lyktes ikke duplantis med å komme over listen. dermed står verdensrekorden trolig på 6,24 meter frem til ol i paris. stavhoppernes ol-konkurranse starter 3. august.
  Manchester United og Manchester City får delta i Europa kommende sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:17.17)
  uefa bekrefter i en pressemelding fredag at begge manchester-klubbene får delta i europeiske turneringer selv om deres søster-klubber, nice og girona, også er kvalifisert. uefas regler sier at klubber som eies av samme person eller juridiske enhet ikke kan spille i de samme kontinentale konkurransene. dette gjelder for manchester united som skal delta i europaligaen neste sesong sammen med den franske klubben nice hvor begge lag er eid av selskapet ineos. girona er sammen med city kvalifisert til mesterligaen og er deleid av city football group (cfg). cfg eier 100 prosent av manchester city. regelverket til uefa sier følgende: ingen klubber er samtidig, direkte eller indirekte, på noen måte involvert i ledelse, administrasjon og/eller sportslige prestasjoner til mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse; og ingen har kontroll eller avgjørende innflytelse over mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse. likevel kan alle de fire lagene delta i europeiske turneringer kommende sesong.

  Manchester United og Manchester City får delta i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:17.17)
  uefa bekrefter i en pressemelding fredag at begge manchester-klubbene får delta i europeiske turneringer selv om deres søster-klubber, nice og girona, også er kvalifisert. uefas regler sier at klubber som eies av samme person eller juridiske enhet ikke kan spille i de samme kontinentale konkurransene. dette gjelder for manchester united som skal delta i europaligaen neste sesong sammen med den franske klubben nice hvor begge lag er eid av selskapet ineos. girona er sammen med city kvalifisert til mesterligaen og er deleid av city football group (cfg). cfg eier 100 prosent av manchester city. regelverket til uefa sier følgende: ingen klubber er samtidig, direkte eller indirekte, på noen måte involvert i ledelse, administrasjon og/eller sportslige prestasjoner til mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse; og ingen har kontroll eller avgjørende innflytelse over mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse. likevel kan alle de fire lagene delta i europeiske turneringer kommende sesong.


  Foreslår nye grep i drosjemarkedet

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:10.24)
  drosjeutvalget foreslår krav om internkontroll i taxinæringen, og at drosjer skal være knyttet til én sentral. – skal være med på å gi et helhetlig drosjeregelverk, sier samferdselsministeren.
  Håndballjentene åpnet OL-oppkjøringen med klar seier over Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:21.02)
  henny reistad sto fram da norge slo frankrike 34-22 i første testkamp inn mot ol i paris. dermed fikk det norske laget revansj etter at frankrike vant vm-finalen før jul i fjor. norge tok kontroll på kampen og ledet 15-11 til pause i hallen i pau. katrine lunde leverte godt i norges mål. norge fortsatte å kjøre over hjemmelaget og ledet med elleve mål ti minutter ut i 2. omgang, skriver ntb. reistad ble toppscorer med sine åtte mål i seieren. kristine breistøl scoret seks ganger. nora mørk var ikke med i torsdagens kamp. hun ble spart med tanke på belastning.


  Ruud videre til andre runde i Wimbledon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:14.22)
  casper ruud hadde full kontroll da han vant 3–0 i sett mot australieren alex bolt. det er tredje gang at ruud går videre til andre runde i den tradisjonsrike wimbledon-turneringen som spilles på gress. han har aldri gått videre til tredje runde. – hver seier jeg kan får her bra for selvtilliten min, sa ruud til arrangøren etter kampen. det første settet endte med 7–6 seier og de to påfølgende settene vant han 6–4. i det siste avgjørende poenget måtte det 6 matchballer til for at ruud skulle klare å avgjøre kampen. dette var ruuds første gresskamp i år, han har sine beste resultater på andre typer underlag. – det er alltid litt nerver, sa ruud. den norske tennisspilleren har slitt med en parasitt i magen i inngangen til årets wimbledon-turnering. etter rolland-garros har han uttalt at det ble 11–12 dager med mye tid i sengen. ruud møter vinneren av oppgjøret mellom luca van assche (frankrike) og fabio fognini (italia) i 2. runde.
  Alvik sterkest i spurt på 3000m hinder: – Ikke forventa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:21.48)
  sigrid alvik spurtet forbi andrea modin engesæth på oppløpet på 3000 meter hinder. alvik satte ny personlig rekord med 16 sekunder. vinnertiden ble 9:59.91. – det er veldig deilig og ikke forventa, sier en blid alvik til nrk. – jeg visste at vi var veldig mange jevne jenter. så det er gøy at det klaffer i dag, legger hun til. engesæth innrømmer at hun ikke hadde helt kontroll på alvik på slutten. – jeg hadde ikke så mye kontroll på hva som skjedde bak meg, egentlig. men siri kom som det suste på slutten der. så det er veldig fortjent, sier sølvvinneren. thea charlotte knutsen sikret nm-bronsen.

  Grøvdal tok suverent NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:20.01)
  karoline bjerkeli grøvdal utklasset konkurrentene og tok et enkelt nm-gull på 5000 meter. det var forventet at hun ville ha god kontroll på seieren, men det var knyttet mer spenning til mulig mesterskapsrekord på distansen. hun løp inn til tiden 14.52,18. amalie sæten som kjempet om god tid for å komme nærmere ol-deltakelse. det så tungt ut og hun virket langt unna en god tid. det kan skyldes en kraftig vind. – det forteller mest om at det er tunge forhold, når de nest beste ikke får mer ut av de første tusen meterne, sa nrks friidrettsekspert vebjørn rodal. det er for øvrig rankingen som bestemmer ol-deltakelse.


  Spent i Bolivia etter kuppforsøk

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:22.37)
  situasjonen i det latin-amerikanske landet bolivia er svært spent etter et kuppforsøk i går. en tidligere forsvarssjef er arrestert, etter at han forsøkte å ta kontroll over presidentpalasset.  spania med full kontroll – albania ute av em

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:22.53)
  Spania var allerede før dagens kamp vinnere av gruppe B. Dermed valgte de å gjøre ti bytter på laget før kampen mot Albania. Albania måtte vinne om de skulle ha sjanse til å gå videre i EM. Spanias reserver viste at de var spillesugne, for allerede etter 13 minutter fikk de uttelling da Ferrán Torres satte ballen i mål. Det ble kampens eneste mål. Dani Olmo ble tredd opp i mellomrommet og vendte opp for et Spania-lag på vei fremover. Han spilte gjennom Ferrán Torres som hadde kommet inn fra vingen. Alene med keeper gjorde Torres ingen feil og satt ballen i mål via stolperota. – Ett av EMs best regisserte angrep. Her stemmer alt for Spania, du ser de tar seg tid og så kommer stikkeren, sa TV 2s ekspertkommentator Yaw Amankwah. Etter en times spilt endret kampbildet seg. Albania var avhengige av å snu kampen og kastet flere folk i angrep. Det var nære ved å gi uttelling. Etter 64 minutter kommer Albania til en stor mulighet. Albania overrasket Spania med et kjapt frispark, og Broja dro seg fri i 16-meteren og fyrte av. Spania-keeperen var årvåken og fikk slått ballen unna. – De tar den overraskende, de tar den raskt, stor mulighet for Albania. Nå har også de begynt å produsere sjanser, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes. Noen minutter senere var Broja frempå igjen, men også denne gangen var Raya med på notene. Albania var flere ganger nære med å få ballen over streken, men klarte aldri å få ballen i mål. Spania vant 1–0 og dermed ryker Albanerne ut med kun ett poeng i årets EM.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »