Hovedsiden

Liten annonse
  Jakob Ingebrigtsen til Lausanne etter OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.03)
  jakob ingebrigtsen løper 1500 meter i lausanne etter ol. diamond league-arrangøren bekrefter i en pressemelding at nordmannen er klar for det tradisjonsrike stevnet i sveits. det blir hans første konkurranse etter ol. timothy cheruiyot, azeddine habz og mario garcía er også klar for 1500-meteren.

  Sagosen friskmeldt - reiser ned til Paris tirsdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:11.27)
  mandag meldte dagbladet at sykdom holdt igjen flere av herrene på det norske håndballandslaget. sander sagosen, sebastian barthold, magnus søndenå og simen lyse ble igjen i norge, mens resten av laget reiste til paris mandag kveld. nå friskmeldes de. – de er friske og kommer nedover i dag. alt etter planen, sier medisinsk ansvarlig harald markussen til tv 2. han bekrefter også at spillerne er klare til første kamp mot argentina på tirsdag om en uke. – det har vært milde og kortvarige symptomer fra start, sier markussen til tv 2.

  TV 2: Håndballgutta friskmeldes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:11.27)
  mandag meldte dagbladet at sykdom holdt igjen flere av herrene på det norske håndballandslaget på grunn av sykdom. sander sagosen, sebastian barthold, magnus søndenå og simen lyse ble igjen i norge, mens resten av laget reiste til paris mandag kveld. nå friskmeldes de. – de er friske og kommer nedover i dag. alt etter planen, sier medisinsk ansvarlig harald markussen til tv 2. han bekrefter også at spillerne er klare til første kamp mot argentina på tirsdag. de var heller aldri redd for at spillerne ikke skulle bli klare.

  Sarpsborg henter dansk angrepsspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:10.20)
  danske frederik carstensen (22) har signert en kontrakt med sarpsborg som strekker seg ut 2028-sesongen. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er en offensiv spiller som kan bekle de fleste offensive posisjoner. jeg kommer med masse fart og er god i én-mot-én-situasjoner, så håper jeg å kunne bidra med scoringer og assist, sa dansken. carstensen kommer fra silkeborg, hvor han har spilt hele sin profesjonelle karriere. de siste sesongen har han vært på utlån til fredericia. – carstensen er en spiller med fart og intensitet i spillet sitt. det er trøkk og poeng i ham, sier sarpsborgs sportssjef bjørge øiestad. sarpsborg fikk en tung start på sesongen, men etter at christian michelsen erstattet stefan billborn som hovedtrener, har østfoldingene kommet seg over nedrykksstreken. (©ntb)

  Tennisstjernen Andy Murray legger opp etter OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:09.31)
  den 37 år gamle briten bekrefter selv at ol i paris blir karrierens siste tennisturnering. – å konkurrere for storbritannia har vært de klart mest minnerike ukene i min karriere, skriver murray på x. – jeg er ekstremt stolt over å kunne gjøre det én siste gang, fortsetter han. murray er en av de mest suksessrike tennisspillerne de siste 15 årene. skotten tok ol-gull i både 2012 og 2016, i tillegg til at han har vunnet wimbledon to ganger og us open én gang.

  guardiola avkrefter de bruyne-rykter: – kevin drar ikke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 23. juli 2024 KL:07.46)
  Manchester City-manager Pep Guardiola er klokkeklar på at Kevin De Bruyne ikke skal selges til Saudi-Arabia. De Bruyne, som har kontrakt med Manchester City ut 2025, sa forrige måned at han ikke utelukker en overgang bort fra klubben. Guardiola mener imidlertid at det ikke vil skje noen store endringer i troppen før overgangsvinduet stenger 30. august. – Kevin drar ikke, sier Guardiola på en pressekonferans natt til tirsdag norsk tid, ifølge BBC. – Jeg har vært fornøyd med troppen i mange år. Jeg vet ikke hva som vil skje i markedet. Hvis noen drar, kan vi snakke om det, fortsetter han. De Bruyne har vært i Manchester City siden 2015, og belgeren har etablert seg som en av verdens beste midtbanespillere siden den gang. Natt til onsdag spiller City – med Erling Braut Haaland og Oscar Bobb i troppen – sommerens første treningskamp mot skotske Celtic i Chapel Hill i den amerikanske staten Nord-Carolina. 18. august starter jakten på klubbens femte strake Premier League-tittel borte mot Chelsea. (NTB)

  Rosenborg henter midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:18.11)
  rosenborgs kvinnelag har forsterket seg med den erfarende midtstopperen andrine tomter. 29-åringen kommer fra den italienske storklubben inter. rbk bekrefter overgangen på sine nettsider og opplyser at hun har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025. – andrine er en erfaren forsvarsspiller som vil bidra til laget med en gang. vi er godt fornøyd med å få inn hennes personlighet og ferdigheter inn i spillergruppa, sa sportslig leder mads pettersen. tomter har tidligere spilt for klubber som kolbotn, avaldsnes, twente og vålerenga. 29-åringen også notert seg i 16 a-landskamper for norge. (ntb)

  Glimt avbryter Nosa Dahls lån

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:17.42)
  bodø/glimt har avbrutt petter nosa dahls (20) lån i kfum etter halvspilt sesong. det bekrefter kfum på x. nosa dahl skulle i utgangspunktet vært utlånt til hovedstadsklubben ut sesongen, men glimt avbrøt nå lånet. «takk for i år nosa! spillerens lån er nå avbrutt», heter det i meldingen fra oslo-klubben. nosa dahl gjorde i januar 2022 overgang fra frigg til kfum, hvor han gjorde kjempesuksess og ble solgt til glimt etter bare én sesong. unggutten fikk imidlertid ikke tillit i bodø, og ble lånt tilbake til kfum før årets sesong, hvor han igjen har blomstret og notert seg for seks mål og tre målgivende på 17 kamper. søndag erfarte nettavisen at nosa dahls lån ville bli avbrutt og at bodø/glimt er i sluttforhandlinger om å selge spilleren til den belgiske klubben mechelen. (ntb)

  Onana klar for Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:16.40)
  everton har solgt amadou onana (22) til premier league-rivalen aston villa. det bekrefter birmingham-klubben på sine nettsider. villa opplyser imidlertid ikke hvor lang kontrakten er. onana gjorde i august 2022 overgang fra franske lille til everton, hvor han har gjort sakene sine svært godt. fasiten etter to sesonger er fire mål og tre målgivende på 72 kamper. 22-åringen har også tidligere spilt for hoffenheim og hamburger sv. (ntb)

  Yazbek forlater Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:16.35)
  patrick yazbek (22) bytter ut viking og eliteserien med nashville og mls. nashville sc bekrefter overgangen på sine nettsider. ifølge stavanger aftenblad skal det være snakk om et rekordsalg for viking. overgangssummen skal ifølge lokalavisen ligge på over 30 millioner kroner. yazbek signerte for viking i februar 2023 og har siden notert seg for to mål og sju målgivende på 45 kamper. (ntb)

  LeBron James blir amerikansk flaggbærer i OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:13.47)
  lebron james (39) er valgt til å være herrenes flaggbærer for usa under åpningsseremonien i paris-ol. basketballstjernen kommer til å bære det amerikanske flagget når seremonien skal holdes på seinen fredag. usas ol-lag bekrefter nyheten på x. – det er en utrolig ære å representere usa på denne globale scenen, spesielt når man kan samle hele verden sammen. sport har kraften til å bringe oss alle sammen, og jeg er stolt over å være en del av dette viktige øyeblikket, sier james. han deltar i sitt fjerde og antatt siste ol, etter å ha debutert for hele 20 år siden i aten. i ol-debuten endte det med et sjokkerende tap for argentina i semifinalen og bronsemedaljer for james og usa, men både i 2008 og 2012 ble det amerikansk gull med james på laget. 39-åringen var ikke med i 2016 eller 2021 (utsatt fra 2020), men bestemte seg for å delta i 2024. usa stiller nok en gang som klare favoritter, men var nær ved å gå på en blemme mot sør-sudan i en oppkjøringskamp i helgen. da sikret james 101-100-seier med de to avgjørende poengene. (ntb)

  Vingegaard står over Vueltaen: – Tror aldri jeg har vært så sliten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:10.20)
  jonas vingegaard føler seg tom etter en knalltøff tour de france og dropper å sykle vuelta a españa. i fjor ble dansken nummer to i det spanske grand tour-rittet. han ble kun slått av lagkamerat sepp kuss. – dessverre stiller jeg ikke til start i vuelta a españa. jeg har andre prioriteringer i år, men jeg kommer sikkert til å stille der igjen i framtiden, sier vingegaard til eurosport, ifølge reuters. tour de france har vært en prøvelse for vingegaard, som i april pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter å ha veltet stygt i baskerland rundt. vingegaard var ikke i nærheten av å hamle opp med tadej pogacar sammenlagt i tour de france, men sikret likevel 2.-plass totalt og fikk også med seg en emosjonell etappeseier på rittets 11. etappe. rittet har kostet mange krefter, forteller dansken. – jeg er sliten. jeg tror aldri at jeg har vært så sliten etter et grand tour-ritt før. for å være ærlig er jeg utslitt, sier vingegaard, som forteller at han vil forsøke å vinne tour de france igjen neste år. vingegaard vant touren både i 2022 og 2023 foran pogacar. sloveneren vant derimot rittet sammenlagt både i 2020 og 2021, i tillegg til seieren i årets tour. vuelta a españa starter 17. august og varer til 8. september. (ntb)


  Rakitic ferdig i Saudi-Arabia etter et halvt år – vender hjem til Kroatia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:12.18)
  den tidligere barcelona-stjernen ivan rakitic flytter fra saudi-arabia og har signert med hajduk split. det bekrefter klubben på sine nettsider. rakitic har signert en ettårskontrakt med dne kroatiske klubben. rakitic terminerte kontrakten sin med al-shabab etter bare et halvt år. kroaten signerte for saudiklubben i januar og noterte seg for bare ett mål og én målgivende på åtte kamper. «en av de beste spillerne i historien til kroatisk fotball har signert en avtale med hajduk til slutten av sesongen, med opsjon på ytterligere en sesong», heter det i meldingen fra klubben. rakitic, som ifølge hajduk blir den mest dekorerte spilleren i den kroatiske ligaen, blir offisielt presentert søndag kveld på en pressekonferanse i split. 36-åringen startet karrieren sin i sveitsiske basel og spilte senere for tyske schalke 04 og sevilla og barcelona i spania. han vant champions league med barcelona og europaligaen to ganger med sevilla. han har også notert seg for 106 landskamper for kroatia og spilte en nøkkelrolle i å vinne sølvmedaljen under 2018-vm i russland. (ntb)

  Knutsen får sterk kritikk – blir likevel ikke sanksjonert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:14.12)
  kjetil knutsen blir ikke sanksjonert for hendelsen mot sandefjord. det bekrefter norges fotballforbund i en melding. i kampen mot sandefjord 11. juli fikk en bodø/glimt-spiller hodeskade, men bodø/glimt-trener kjetil knutsen valgte å ikke høre på det medisinske personellet som mente han burde bli byttet ut. påtalenemnda har vurdert kjetil knutsens opptreden i kampen mellom sandefjord og bodø/glimt. – nffs påtalenemnd har vurdert om knutsens opptreden kan danne grunnlag for disiplinære reaksjoner. etter en grundig vurdering, som ble oversendt klubben fredag formiddag, har nemnda konkludert med at det ikke foreligger tilstrekkelig hjemmel i regelverket for å sanksjonere knutsen for hans oppførsel, står det i meldingen. – selv om saken henlegges, ønsker nemnda å understreke at den finner knutsens oppførsel sterkt kritikkverdig. hodeskader kan ha alvorlige og langvarige helsemessige konsekvenser. nffs prosedyre for håndtering av hodeskader har karakter av å være en veiledning/retningslinje, og er ikke et regelverk som det kan knyttes rettsvirkinger til. – påtalenemnda har derfor besluttet at saken ikke skal forfølges videre. fredag tok knutsen selvkritikk: – jeg får med meg lite. det er en styrke, men kan være en svakhet. i denne sammenhengen synes jeg det var en svakhet, fordi jeg ikke helt tar den ledelsen jeg synes jeg bør ta både under og etter kampen. jeg må bare beklage, og så må jeg gå videre. det er det jeg har prøvd å gjøre, sier han til nrk.

  NFF: Knutsen blir ikke sanksjonert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:14.12)
  kjetil knutsen blir ikke sanksjonert for hendelsen mot sandefjord. det bekrefter norges fotballforbund i en pressemelding. i kampen mot sandefjord 11. juli fikk en bodø/glimt-spiller hodeskade, men bodø/glimt-trener kjetil knutsen valgte å ikke høre på det medisinske personellet som mente han burde bli byttet ut. påtalenemnda har vurdert kjetil knutsens opptreden i kampen mellom sandefjord og bodø/glimt. – nffs påtalenemnd har vurdert om knutsens opptreden kan danne grunnlag for disiplinære reaksjoner. etter en grundig vurdering, som ble oversendt klubben fredag formiddag, har nemnda konkludert med at det ikke foreligger tilstrekkelig hjemmel i regelverket for å sanksjonere knutsen for hans oppførsel, står det i meldingen. knutsen ble kritisert for å ikke ta jostein gundersen av banen etter to hodesmeller i kampen mot sandfjord 11. juli, selv om legen til hjemmelaget mente han burde det. fredag tok knutsen selvkritikk: – jeg får med meg lite. det er en styrke, men kan være en svakhet. i denne sammenhengen synes jeg det var en svakhet, fordi jeg ikke helt tar den ledelsen jeg synes jeg bør ta både under og etter kampen. jeg må bare beklage, og så må jeg gå videre. det er det jeg har prøvd å gjøre, sier han til nrk.

  Thomas Delaney vender hjem – gjør comeback i FC København

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:10.14)
  fotballstjernen thomas delaney er tilbake i den danske superligaen etter over sju år i utlandet. lørdag signerte han for barndomsklubben fc københavn. det bekrefter klubben på sine nettsider. – dette er en veldig stor dag for meg! å returnere hjem til fc københavn er noe jeg alltid har hatt i tankene og ønsket meg mange ganger, sier han. – hjertet mitt er i fc københavn. det har alltid vært det og vil alltid være det. derfor er jeg utrolig glad for at vi nå har lyktes med å få dette til å ordne seg, fortsetter han. delaney gikk gradene i fck fra han var et lite barn til han debuterte på a-laget i 2008. der noterte han seg for 24 mål og 17 målgivende på 246 kamper, før turen gikk videre til tyske werder bremen i 2018. siden har den danske 32-åringen spilt for klubber som borussia dortmund, sevilla, hoffenheim og anderlecht. delaney har også notert seg for åtte mål og åtte målgivende på 81 landskamper for danmark. i løpet av karrieren har dansken vært med på å vinne elleve trofeer, hvor høydepunktene var den tyske cupen og den tyske supercupen med dortmund. (ntb)

  odds tewelde bekrefter forhandlinger til tv 2 før møtet mot bodø/glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:18.18)
  odds stortalent faniel tewelde (17) bekrefter til tv 2 før kampen mot bodø/glimt at det er forhandlinger mellom grenlandsklubben og den belgiske klubben lommel. – det er forhandlinger mellom klubbene. mer vet jeg ikke, sier kantspilleren til kanalen. lokalavisa ta har tidligere skrevet at odd avslo det første budet på 20–25 millioner kroner. odd skal angivelig ønske seg et bud på minst 30 millioner for stjerneskuddet. – det er fortsatt dialog, har sportssjef i odd morten rønningen uttalt. etter det ta erfarer er det kun småting som gjenstår før det er full enighet mellom odd og lommel. tv 2 spurte tewelde om kampen mot glimt i kveld blir hans siste for odd. – vi får se. alt kan skje, svarte unggutten. bodø/glimt tar imot odd på aspmyra klokken 19.00.

  Everton-salg kollapset: – Vil ikke gå videre med et oppkjøp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:12.25)
  det ble ingen oppkjøp av majoriteten av aksjene i everton for det amerikanske selskapet friedkin group. det bekrefter everton i en pressemelding. klubben bekreftet i juni at de var i samtaler med friedkin group om å selge majoriteten av aksjene, men de er nå over. «etter en periode med forhandlinger mellom blue heaven holdings og the friedkin group om et potensielt salg av en majoritetsandel i everton er det nå avsluttet, og the friedkin group vil ikke gå videre med et oppkjøp av klubben», heter det i meldingen. det er iranske farhad moshiri som for øyeblikket eier premier league-klubben, men han har de siste årene ønsket å kvitte seg med aksjene. selskapet 777 partners var lenge aktuell som ny eier, men også den avtalen kollapset. «både blue heaven holdings og the friedkin group inngikk forhandlingene i god tro om å undersøke om et salg kunne avtales. disse diskusjonene er avsluttet. partene er enige om at det er i begges interesse for everton å utforske alternative løsninger», heter det videre i fredagens pressemelding. (ntb)

  Tromsø leier inn keeper fra Fredrikstad etter Haugaard-skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:10.44)
  tromsø har sett etter en keeperløsning etter at jakob haugaard skadet seg sist helg. nå henter klubben inn håvar grøntvedt jenssen på lån fra fredrikstad. tromsø bekrefter lånet av den 28 år gamle keeperen i sine mediekanaler. – da keeper jakob haugaard måtte ut med skade i kampen mellom tromsø og kfum, ble vi nødt til å se oss etter erstatter til keeperteamet, sier tils sportssjef lars petter kræmer-andressen. haugaard måtte byttes ut tidlig i «midnattssolkampen» mot kfum sist helg og må belage seg på en periode uten spill. ifølge itromsø kommer keeperen til å være ute i minst tre uker til og går trolig glipp av fem kamper til sammen, i både eliteserien og kvalifiseringen til conferenceligaen.

  TV 2: Tripic friskmeldes – Salvesen ute med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:09.56)
  zlatko tripic er tilbake fra skade og klar for spill for viking i kampen mot haugesund på søndag. lars jørgen salvesen blir ikke klar til oppgjøret. tripic måtte byttes ut med en kjenning i hamstringen i bortekampen mot kfum oslo 7. juli og sto over kampen da viking slo kristiansund sist helg. nå er midtbanespilleren spilleklar mot haugesund. det bekrefter viking-trener bjarte lunde aarsheim til tv 2. – zlatko er klar. lars-jørgen står over denne helgen, skriver viking-treneren i en tekstmelding til kanalen. (ntb)

  Kasper Hjulmand gir seg som dansk landslagstrener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:09.06)
  det bekrefter det danske fotballforbundet. – det har vært en utrolig ære å privilegium å få lov til å være trener for alle sammens landslag i fire år. jeg har gitt alt jeg har for å oppnå suksess og for å folket til å samle seg rundt landslaget, sier hjulmand i pressemeldingen. han tok over etter at åge hareide var ferdig som landslagssjef i 2020. hans største bragd var å ta danmark til semifinalen i fotball-em i 2021 der de ble til slutt slått ut av england. det er ikke klart hvem som erstatter hjulmand.

  Det franske stoppertalentet Leny Yoro klar for Manchester United – betaler kjempesum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:21.02)
  midtstopperen leny yoro (18) er klar for manchester united. det franske stortalentet kommer fra lille og skal angivelig koste 62 millioner euro. manchester united bekrefter overgangen i sine mediekanaler. ifølge the athletic-journalisten david ornstein , koster stoppertalentet 62 millioner euro, noe som tilsvarer nær 728 millioner kroner. det til tross for at yoro bare hadde ett år igjen av kontrakten med lille. yoro har også vært høyaktuell for storklubben real madrid, men ifølge ornstein var ikke den spanske klubben villig til å betale summen lille krevde for å selge 18-åringen. manchester united har vært på en intens jakt etter ny midtstopper og har blitt linket til navn som matthijs de ligt, jarrad branthwaite og jonathan tah i løpet av sommeren. (ntb)

  Brasiliansk 20-åring blir lagkamerat med Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:19.31)
  den brasilianske kantspilleren savinho (20) har signert en femårskontrakt med premier league-mesterne manchester city. det bekrefter klubben på sine nettsider. savinho kommer fra franske troyes, som også er en del av city football group, som administrerer de lyseblå fra manchester. – jeg er glad for å få sjansen til å jobbe under pep guardiola, en av de beste trenerne i historien, sa savinho. brasilianeren var forrige sesong på lån i spanske girona, hvor han storspilte og noterte seg for elleve mål og ti målgivende på 41 kamper. nå skal han altså servere erling braut haaland. (ntb)

  Juventus forlenger ikke kontrakten med Rabiot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:17.58)
  den franske fotballspilleren adrien rabiot er ferdig i juventus etter fem sesonger for torino-klubben. kontrakten til franskmannen gikk ut 1. juni, men den italienske klubben bekrefter torsdag at de ikke fornyer kontrakten. spilleren står nå uten kontrakt, og det er uvisst hvor veien går videre for franskmannen som nylig deltok i em for frankrike. – takk for alt, «cavallo pazzo», og lykke til videre i karrieren, skriver klubben. han fikk 212 kamper for klubben, og vant den italienske ligaen i 2020.

  Sarpsborg-profil solgt til Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:16.42)
  sarpsborg 08 har solgt jeppe andersen (31) til den danske superligaklubben silkeborg. det skriver klubben på sine nettsider. – vi har kommet til enighet med silkeborg om en overgang for jeppe andersen, bekrefter sportssjef hampus andersson. 31-åringen gjorde i januar 2023 overgang fra svenske hammarby til sarpsborg, hvor han har notert seg for ett mål og tre målgivende på 43 kamper. – jeppe har vært en strålende representant for klubben på og utenfor banen. vi ønsker ham alt godt videre, sier andersson. dansken hadde i utgangspunkt en kontrakt med sarpsborg som strakte seg ut desember 2025. – jeppe er kjøpt fri fra kontrakten med oss og vi har fått en sum vi er fornøyd med, forteller sportssjefen.

  Sebastian Jarl klar for Vålerenga – går fra Eliteserien til 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:12.15)
  midtstopperen sebastian jarl forlater kristiansund til fordel for vålerenga. det bekrefter vålerenga i sine mediekanaler. – jeg er en oslo-gutt som har fulgt vålerenga i hele oppveksten, og endelig passet det for meg å ta på meg den kongeblå drakta. jeg er utrolig glad for det, og det er en drøm som går i oppfyllelse, sier jarl. nettavisen meldte om overgangen torsdag morgen og hevder at overgangssummen ligger et sted mellom tre og fire millioner kroner. oslo-gutten jarl spilte begge kampene da kristiansund slo vålerenga i kvalifiseringen til eliteserien i desember i fjor og sendte oslo-laget ned til 1. divisjon. jarl har spilt samtlige minutter for kristiansund så langt i eliteserien. han scoret i 2-2-kampen mot brann i slutten av mai. i tillegg til å spille midtstopper, har oslo-gutten også figurert som defensiv midtbanespiller. (ntb)

  Formel 1: Magnussen forlater Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:10.05)
  formel 1-fører kevin magnussen kommer til å forlate haas når sesongen er over. erstatteren er allerede klar. – jeg forlater haas etter sesongen, bekrefter magnussen på sin instagram-konto. det er allerede kjent at det 19 år gamle talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. nå er det klart at det er danske magnussen han erstatter. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. (ntb)

  Allan Saint-Maximin på lån til Fenerbahçe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:16.51)
  den tidligere premier league og newcastle-stjernen allan saint-maximin går på lån til den tyrkiske klubben fenerbahçe ut neste sesong. det bekrefter klubben på sine hjemmesider onsdag. saint-maximin signerte for den saudiarabiske klubben al-alhi i fjor sommer, og er nå klar for europeisk klubbfotball igjen. der får han josé mourinho som trener etter at han signerte for den tyrkiske klubben tidligere i sommer.

  Luka Modric forlenget Real Madrid-kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:14.06)
  midtbaneeleganten luka modric tar én sesong til i den spanske storklubben real madrid. kroaten vant i juni sin sjette champions league-tittel med hvittrøyene. real madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i egne mediekanaler. modric har spilt for fotballstormakten siden overgangen fra tottenham i 2012. i løpet av tolv år i den spanske hovedstaden har 38-åringen vært delaktig i fire ligatitler, seks mesterligatitler og én cuptittel. med det kroatiske landslaget ble det vm-sølv i 2018. to uker før mesterligafinalen mot borussia dortmund, som real madrid vant 2-0, høstet modric lovord fra manager carlo ancelotti. modric var som ventet en del av den kroatiske troppen til fotball-em i tyskland, men mannskapet til zlatko dalic røk ut allerede i gruppespillet. (ntb)

  Grøndahl og Blonz herjet da Norge slo Spania: – En god dag på jobben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:22.33)
  alexander blonz herjet i første omgang, mens tobias grøndahl ble norsk toppscorer da spania ble slått 35-29 i tirsdagens ol-oppkjøringskamp i håndball. lagene er i hver sin gruppe i ol-turneringen. tirsdag imponerte de norske klart mest da lagene målte krefter halvannen uke før avkast i frankrike. blonz scoret sju mål på åtte avslutninger før han hvilte mye av den andre omgangen. da benyttet grøndahl anledningen til å bli toppscorer. han endte med ni mål på ti avslutninger. han hadde også åtte assist og ble kåret til norges beste. – dette var en god dag på jobben. særlig når vi vet at vi historisk sett har slitt mot spania. vi spilte en fantastisk kamp. det var kontrollert, men også med litt ekstra trøkk og tempo, sa grøndahl til tv 2. (ntb)

  Mbappé presentert for Real Madrid-supporterne: – Utrolig å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:15.05)
  kylian mbappé ble tirsdag vist fram foran et ekstatisk real madrid-publikum. 25-åringen skal spille med nummer 9 på ryggen. det bekrefter den spanske storklubben. mbappé spilte med drakt nummer 7 i paris saint-germain. – wow. det er utrolig å være her. i dag går drømmen min i oppfyllelse, og jeg kommer til å gi alt for denne klubben, sa mbappé. cristiano ronaldo tok også over drakt nummer 9 da han signerte for real madrid i 2009, men portugiseren byttet senere til nummer 7. mbappé slo for alvor igjennom som 18-åring i 2016/17-sesongen. han var toneangivende da monaco vant ligaen og tok seg til semifinale i mesterligaen. (ntb)

  Southgate er ferdig som England-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:12.03)
  gareth southgate er ferdig som england-trener, det bekrefter det engelske fotballforbundet (fa) på sine hjemmesider. – som stolt engelskmann har det vært en enorm ære i mitt liv å spille for england og å være manager for england. det har betydd alt for meg, og jeg har gitt alt jeg har hatt. men det er på tide med forandring, og for et nytt kapittel, sier southgate i pressemeldingen. england tapte em-finalen mot spania for bare noen dager siden.

  Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.

  Viking mister førstekeeperen – Patrik Gunnarsson klar for belgiske Kortrijk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:09.02)
  islandske patrik gunnarsson er ferdig i eliteserieklubben viking og skal spille for belgiske kortrijk framover. det bekrefter viking i sine mediekanaler. stavanger-klubben meldte lørdag kveld at 23-åringen skulle reise til belgia søndag for å gjennomføre medisinsk test og sluttføre kontrakten. like før holdt han nullen mot kristiansund i sin siste kamp for klubben. islendingen kom til viking fra engelske brentford i 2022, men var også på lån i stavanger i 2021. han spilte 90 kamper for viking. (ntb)

  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)
  Stopperveteran forlenget med Manchester United: – Et privilegium

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:16.51)
  jonny evans har signert en ny kontrakt med manchester united som strekker seg til juni 2025. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i manchester united for en sesong til. å spille for denne flotte klubben og føle støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium, sier evans. 36-åringen gjorde forrige sesong comeback i manchester etter åtte år borte fra klubben. i mellomtiden hadde stopperen spilt for west bromwich og leicester. evans skulle i utgangspunktet bare trene med united forrige sommer, men grunnet en lang skadeliste, ble han til slutt signert som en kriseløsning i forsvaret. evans fikk likevel 30 kamper forrige sesong. – å returnere til klubben forrige sesong var en ære, sier evans og trekker fram fa cup-gullet som sesongens høydepunkt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »