Hovedsiden

Liten annonse
  Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:12.47)
  maia emilie lund tok 2.-plassen i a-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske varese. lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for a-finalen med 2.-plass i innledende heat. i finalen var hun drøye tre sekunder bak olivia bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. nederlandske tosca kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av lund. tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for a-finaler. det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. jonas juel og erik solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til a-finale i heatet som ble vunnet av tysklands jonas gelsen/marc weber. oscar helvig og kristoffer brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro b-finale. a-finale blir det derimot på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. kjetil borch vant d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. den norske dobbeltfireren med mathias foyner wie, erling øyasæter, ole amund storlien og martin helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i b-finale. (©ntb)

  forfang og fire andre norske kvalifiserte seg i planica

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:12.42)
  Johann André Forfang og Robert Johansson fulgte ikke opp det de gjorde på trening, men ble Norges beste menn i kvalifiseringen i skiflygingsbakken i Planica. Forfang og Johansson ble nummer to og tre under den andre treningsomgangen torsdag morgen, men i kvalifiseringen senere på dagen måtte de nøye seg med 13.- og 15.-plass. Forfang nådde 208 meter og Johansson 204,5 meter. Det var mer enn godt nok til å bli blant de 40 som tok seg til fredagens verdenscuprenn samme sted. Benjamin Østvold, Marius Lindvik og Robin Pedersen er også klare for fredagens renn. Pedersen ble nummer 40 og var sistemann som klarte det etter et hopp på 191,5 meter. Sindre Ulven Jørgensen var eneste nordmann som ikke klarte å kvalifisere seg. Han ble nummer 48. Japaneren Ryoyu Kobayashi vant kvalifiseringen etter et hopp på 230 meter og 214,0 poeng fra avsats ni. Polens Piotr Zyla ble annenmann etter 241 meter og 213,4 poeng. Østerrikes Daniel Huber var tredje best. (NTB)

  sagosen utvist da norge kvalifiserte seg til ol

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:21.07)
  De norske håndballherrene vant mot Ungarn lørdag kveld og er dermed klare for OL i Paris til sommeren. Det norske laget tok ledelsen tidlig og hadde stort sett god kontroll på kampen. Til tross for at Sander Sagosen fikk tre to-minuttere, og dermed fikk rødt kort, vant Norge 29-25. Torsdag slo de Portugal og med dagens seier har de vunnet mot de to antatt største konkurrentene i kampen om OL-billett. Søndagens kamp mot Tunisia blir dermed ubetydelig for håndballherrene. Det er tredje gang Norge kvalifiserer seg til lekene. i 2021 ble de nummer syv i turneringen, mens de i 1972 ble nummer ni.

  Skistad fikk bank tross sterk Falun-prolog – mange norske i toppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:12.39)
  kristine stavås skistad (25) måtte nøye seg med tredje beste tid i fredagens sprintprolog i langrennsverdenscupen på lugnet skistadion i falun. skistad kom til falun med en fersk hjemmeseier fra drammen i bagasjen, men måtte nær sagt som vanlig se seg slått av svenskenes jonna sundling og linn svahn i prologen. prologvinner sundling slo skistad med 5,21 sekunder, mens skistad hadde 2,5 sekunder opp til svahn. det er derimot ikke gitt at dette blir rekkefølgen i finalen. svenskene har ni sprintseirer i årets verdenscup, men også skistad har sikret seg fire seirer. de norske utøverne gjorde sin klart beste sprintprolog i årets verdenscup. samtlige på startstrek kvalifiserte seg videre til finalene. norske løpere er normalt sterke på klisterføre slik tilfellet var i falun fredag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »