Hovedsiden

Liten annonse


  Solbakken om egen innsats: – Vi har tatt store steg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:12.53)
  ståle solbakken møtte pressen etter gårsdagens privatlandskamp mot kosovo. tross 3–0 seier måtte han igjen svare på flere spørsmål om egen innsats. – jeg er tillitsfull til at vi har tatt store steg på noen områder, og så har vi ikke lykkes med det viktigste. det er å avgjøre de, en eller to, nøkkelkampene i em-kvaliken. solbakken har nå like mange kamper som lars lagerbäck hadde da han gikk av som landslagstrener. – sitter du tryggere enn ham? – det er vanskelig å sammenligne. hvilke motstandere, hvilke perioder, jeg syntes det er umulig å sammenligne. hvis du tar snittpoengene på meg og lagerbäck, så tenker jeg at det ikke er så mange andre som har bedre. han oppsummerer at det er veldig få kamper det blir avgjort på som landslagstrener. – og jeg kommer til å våkne om natta til jeg blir 90, om jeg blir 90, om de tre poengene mot skottland. norge møter danmark på lørdag til en ny privatlandskamp. den kan du høre på nrk sport fra 19.00.

  Slår tilbake mot krass kritikk – skylder på varmen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:12.53)
  norges kvinnelandslag i fotball klarte ikke mer enn 0–0 mot italia i em-kvaliken. – identiteten og spillprinsippene hun snakker om. hva er de, egentlig? det synes jeg ikke vi så, og det er et steg tilbake, sier nrks fotballekspert carl-erik torp om det norske landslagets prestasjoner. han sikter da til landslagssjef gemma grainger, som nå har ledet norge siden januar. briten slår tilbake mot ekspertens krasse kritikk. – jeg er uenig. laget har en tydelig identitet. når vi skap, så fulgte vi planen. vi skulle spille til midtbanespillerne og ut på kantene, sier hun til nrk. hun mener også at de høye temperaturene spilte inn. – det var vanskelig å holde oppe intensiteten i pressen på grunn av det varme været, sier grainger. norge drar til italia for å møte samme lag igjen. det blir en viktig kamp for å kvalifisere seg til neste års mesterskap.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »