Hovedsiden

Liten annonse
  snøværet stoppet u23-kvinnenes kamp mot nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:18.43)
  Norges U23-kvinner skulle etter planen spilt mot Nederland på Briskeby i Hamar torsdag kveld, men kampen ble avlyst som følge av snødrevet på Østlandet. Det opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding. «Kampen kan ikke gjennomføres på grunn av værforholdene. Kampen er derfor avlyst», heter det i meldingen. U23-kvinnene må derfor vente til mandag før de skal spille kamp igjen. Da venter Sverige i Gävle. (NTB)

  Eskås tatt ut som OL-dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:16.19)
  espen eksås er en av 21 fotballdommere som er tatt ut til å dømme i sommerens ol. det bekrefter det internasjonale fotballforbundet (fifa) i en pressemelding onsdag. eskås er norges høyest rangerte dommer, og i desember ble han flyttet opp på det øverste nivået for dommere i det europeiske fotballforbundet (uefa) som første nordmann siden 2017. 35-åringen har dømt flere kamper i mesterligaen og europaligaen de siste sesongene, i tillegg til landskamper og fjorårets finale i u21-em. i tillegg til eskås, er de norske assistenttrenerne isaak bashevkin og jan erik engan tatt ut til ol. under ol i paris starter fotballturneringen for menn og kvinner henholdsvis 24. og 25. juli. herrene spiller finale 9. august, mens kvinnenes finale er 10. august.


  stig rune kveen ferdig som kvinnenes landslagstrener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:19.06)
  Stig Rune Kveen gir seg som trener for kvinnelandslaget i langrenn, bekrefter han til Adresseavisen. – Det koster for mye, sier 43-åringen til avisen om hvorfor han gir seg. – Det er bare det ... hva skal jeg si? Når du ligger på over 150 reisedøgn i året, så blir belastningen høy. Det har vært utfordrende, og jeg ønsker å bruke tiden min på mine nærmeste framover, fortsetter Kveen. Han kom inn som trener for kvinnelandslaget sammen med Sjur Ole Svarstad etter OL-sesongen 2021/22. Kveen stopper på to sesonger i rollen.


  Branns anke av omstridt Uefa-bot avvist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:12.06)
  brann nådde ikke fram med sin anke av boten på 5000 euro klubben fikk for tilrop fra tribunen under en kamp i kvinnenes mesterliga i januar. avslaget kommer fram på nettsidene til det europeiske fotballforbundet (uefa). bergens tidende meldte om saken først. anken var til behandling i uefa-systemet i forrige uke. brann fikk boten på drøyt 58.000 kroner fordi klubbens supportere ropte «uefa-mafia» underveis i puljekampen mot st. pölten på åsane arena 31. januar. bergensklubben ble straffet fordi uefa anså tilropet som «provoserende ytringer som er støtende av natur». brann-styreleder aslak sverdrup skrev et innlegg om saken som ble publisert i den britiske storavisen the guardian. – avgjørelsen demonstrerer at uefa utfordrer ytringsfriheten og klart legitim kritikk mot dem selv, de mektigste fotballederne i europa, skriver sverdrup. (ntb)

  uno-x-opptur i kvinnenes gent-wevelgem - seier til wiebes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:17.56)
  det norske profflaget uno-x var med i seierskampen i kvinnenes gent-wevelgem søndag. rittet endte i en spurt fra et redusert hovedfelt, hvor lagets italienske rytter maria giulia confalonieri spurtet inn til femteplass. nederlandske lorena wiebes vant rittet, knepent foran elisa balsamo. uno-x fikk også canadiske simone boilard inn like utenfor topp ti.


  Tiller og Hagen i ledelsen etter hoppingen i kombinert-NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:11.04)
  simen tiller og ida marie hagen var best i hoppdelen av kombinert-nm på lillehammer før det hele skal avgjøres senere i dag. tiller landet på 98 meter og fikk 134,4 poeng. kasper moen flatla hadde 98,5 meter og havnet 0,1 poeng bak. de to går ut nærmest likt. også jens lurås oftebro, vinneren av torsdagens fellesstart, starter samtidig med to. han er nummer tre, og etter 98,5 meter havnet han 0,3 poeng bak. i kvinneklassen går ida marie hagen ut med hele 1.45 minutter foran marte leinan lund. verdenscupvinneren landet på 90 meter og fikk 133,9 poeng. lund hadde 81 meter og 107,7 poeng. søsteren til ida, mille marie hagen, holder tredjeplassen og er 3.18 bak foran langrennet over 5 kilometer senere fredag. kvinnenes langrenn går 16.40, mens mennenes renn starter 17.00. (ntb)

  Skoglund spurtslo Oftebro – leder NM-konkurransen i kombinert før hoppdelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:11.36)
  andreas skoglund spurtslo jens lurås oftebro i kampen om seieren i langrennsdelen av torsdagens kombinertkonkurranse i nm. de to leder an før hoppingen. skoglund knep seg foran oftebro med 0,8 sekunder, og moldenseren har dermed et knepent forsprang før det skal gjøres opp om nm-gullet i hoppbakken senere torsdag. ida marie hagen tok en suveren seier i kvinnenes langrenn og sikret seg med det et glitrende utgangspunkt foran hoppingen. norges suverene kombinertener jarl magnus riiber gjennomgikk onsdag en vellykket meniskoperasjon i kneet. 26-åringen mistet finalehelgen i granåsen, men var da allerede klar som suveren sammenlagtvinner av verdenscupen. riiber har vunnet den fem av de seks siste årene

  Vipers seriemester i håndball for sjuende år på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:20.04)
  vipers kristiansand er vinner av kvinnenes eliteserie i håndball tre runder før slutt. nok en tittel var i boks etter 38-25 over fana. sørlendingene står med 46 poeng og full pott fra 23 kamper. de har ikke avgitt poeng i hjemlig serie siden nettopp fana greide 33-33 i september 2021. storhamar har to seriekamper igjen og er fire poeng bak tabelltoppen. ligamesterskapet er det sjuende strake for vipers. i februar forsvarte de nm-gullet ved å slå storhamar klart i finalen. lite tyder på at noen vil kunne nekte kristiansand-laget å vinne sluttspillet og ta titteltrippelen i år også. (ntb)
  Reiten sentral da Chelsea slo Ajax 3-0 borte i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:20.49)
  guro reiten var svært involvert da chelsea slo ajax 3-0 på bortebane og tok et langt steg mot semifinale i kvinnenes mesterliga. den norske chelsea-stjernen fikk en scoring annullert for offside på en lagvenninne etter nesten fire minutters var-gjennomgang, men lot seg ikke frustrere og leverte rett etter en målgivende pasning til den samme lagvenninnen, sjoeke nüsken, som gjorde 2-0. reiten var involvert også til oppbyggingen til det første målet, da lauren james rundet keeper og scoret. i det 83. minutt ble nüsken tomålsscorer da hun nikket inn et innlegg fra catarina macario. reiten spilte hele kampen, mens maren mjelde ikke var i chelsea-troppen. vinneren møter vinneren av barcelona og brann i semifinalen, i kamp om å få spille finale i bilbao 25. mai. (ntb)

  Westvold Hansen best etter hoppingen i Granåsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:13.18)
  gyda westvold hansen ledet kvinnenes kombinertrenn i granåsen etter hoppdelen. hun går ut ni sekunder foran nærmeste konkurrent. ida marie hagen, som allerede har sikret seg verdenscuptrofeet, fikk til 102 meter og 113,5 poeng. det holder til en fjerdeplass, og hun går ut 32 sekunder bak ledende gyda westvold hansen. det er en avstand hun normalt ikke har noen problemer med å ta igjen. langrennet starter klokken 16:10. østerrikske lisa hirner fikk opp 101 meter og er nummer to og starter ni sekunder bak. haruka kasai fra japan med 99 meter på tredjeplassen går ut 30 sekunder bak. øvrige norske plasseringer foran langrennet over 5 kilometer: 13) marte leinan lund 94,7 (89,5) – 1.47 min. bak, 29) mille marie hagen 54,0 (71,5) – 4.30 og 32) hanna midtsundstad 10,6 (53) – 7.23. i herrenes hopprenn – uten jarl magnus riiber som må opereres – ble det langt fra norsk dominans. espen bjørnstad er best plassert før langrennet på en syvendeplass, 1.07 minutt bak østerrikske stefan rettenegger som leder. simen tiller og jørgen graabak følger på plassene bak bjørnstad, henholdsvis seks og ni sekunder bak lagkameraten. jens luraas oftebro går ut som nummer 15 i langrennet kl. 14.55, og starter 1.55 bak rettenegger. det kombinerte langrennet for både kvinner og menn sendes direkte på nrk1.(ntb/nrk)

  Shiffrin jakter svenske - Holtmann godt med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:11.19)
  anna swenn larsson leder etter den første omgangen i kvinnenes slalåmrenn i saalbach lørdag, elleve hundredeler foran mikaela shiffrin. svenske swenn larsson satte standarden allerede med startnummer to, og med en tid som kun shiffrin var i nærheten av å følge. – jeg må se litt på videoen for å se hva jeg kan gjøre, men jeg følte at jeg presset til det ytterste. det var god skikjøring, kanskje jeg kan slippe mer opp i bunn, sier shiffrin til nrk. for amerikaneren er lørdagens renn hennes siste for sesongen. mina fürst holtmann imponerte fra startnummer 20 og er nummer åtte, 1,87 bak swenn larsson. den andre omgangen starter 13.30 og sendes på nrk1.


  krevende værforhold i vikersund - kvinnenes renn avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.27)
  lørdagens skiflygingrenn i vikersund for kvinnene er avlyst. i vikersund snør det og blåser mye. vindflaggene står rett ut over alt. kvinnenes renn skulle opprinnelig starte 10.00. det ble først utsatt i en halvtime, før juryen like etter klokken 10 bestemte seg for å avlyse konkurransen for dagen.

  Skiflyging i Vikersund utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.27)
  på grunn av utfordrende værforhold er det usikkerhet rundt skiflygingsrennene i vikersund lørdag. i vikersund snør det og blåser mye. vindflaggene står rett ut over alt. kvinnenes renn skulle opprinnelig starte 10.00, men er nå utsatt i minst en halvtime. juryen skal igjen møtes 10.00 for å diskutere veien videre.

  Avlyst

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.26)
  kvinnenes skiflygingsrenn i vikersund lørdag er avlyst på grunn av dårlig vær: - totalt uforsvarlig, sier nrk-ekspert.

  Weng røk ut i prologen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:11.46)
  lotta udnes weng røk ut i prologen i verdenscupsprinten i drammen tirsdag. på kvinnenes prolog var det svensken linn svahn som var raskest. kristine stavås skistad gikk enkelt videre fra prologen, og ble nummer to. ane appelkvist stenseth var nest best av de norske med en solid femteplass. mathilde myhrvold og julie myhre ble henholdsvis nummer ti og elleve. anna svendsen, malin hoelsveen, hedda østberg amundsen og tiril udnes weng og hjemmehåpet maria hartz melling er også klare for finalene klokken 14 . – det er sjelden jeg har opplevd så gode forhold i drammen som i dag. det er fantastisk fine forhold, sa tv 2-ekspert petter northug. sist helg herjet skistad med de svenske fartskanonene da hun vant fristilssprinten i den finske skimetropolen lahti. konnerud-løperen har vunnet tre sprinter denne sesongen, og hun er den eneste som så langt har maktet å tukte svenskene linn svahn, jonna sundling og emma ribom. maja dahlqvist fra sverige som for mange var en kandidat til pallplass røk ut i prologen. i går ble det også kjent at heidi weng og pål golberg står over dagens sprint. (nrk/ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »