Hovedsiden

Liten annonse
  Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar vant overlegent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 15. april 2024 KL:21.25)
  tidligere vålerenga-spiller villiam strøm slo an tonen mot gamle lagkamerater da storhamar vant den første sluttspillfinalen i ishockey solide 5–1 mandag. strøm fikk ikke fortsette i vålerenga etter forrige sesong, men ble hentet til storhamar. mandag sa han takk for sist ved å sende mjøsklubben opp i 1–0 i den første finalekampen på egen is. scoringen kom etter ti minutters spill i første periode. – det var deilig. jeg har bare spilt finale en gang før. da scoret jeg også, så jeg vet at jeg pleier å gjøre det. jeg tenkte det var på tide med et mål mot vålerenga, smilte strøm til tv 2 om målet. kun minuttet etter 1-0-scoringen kom kalddusj nummer to for gjestene fra oslo. og storhamar ga seg ikke før det sto 5–1 på måltavlen. det neste finaleoppgjøret spilles i oslo onsdag. (ntb)

  Guardiola må trolig la Rodri hvile mot Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:15.46)
  manchester city-trener pep guardiola har ennå ikke bestemt seg for om rodri kan spille mot luton lørdag. et tøft kampprogram tærer på city-stallen. han innrømmet under fredagens pressekonferanse at stjernen har spurt om en pause, og at han kanskje får innvilget sin forespørsel, ifølge the daily mail. – så absolutt. fullstendig riktig. det blir verre, verre og verre, sa guardiola om rodris situasjon. manchester city henger fortsatt med i tre turneringer og har igjen et svært tett og tøft program framover. ved siden av innspurten i premier league er det returkamp i mesterligaens kvartfinale til uken, og 20. april er det semifinale i fa-cupen. erling braut haaland og hans lagkamerater kjemper også med liverpool og arsenal om premier league-tittelen. laget er ett poeng bak med sju serierunder igjen å spille. (ntb)

  Gedigen blemme avgjorde da Storhamar vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.17)
  en kjempeblemme av frisk asker-målvakt mitch gillam ble avgjørende da storhamar slo frisk asker 6-5 i en dramatisk nm-semifinale i ishockey mandag. avgjørelsen falt i forlengningen da gillam ga bort pucken på utrolig vis til marcus bryhnisveen. dermed vant gjestene fra hamar kampen. – hva er det du gjør, mitch gillam? du gir bort hele kampen. det der er den villeste keepertabben jeg noen gang har sett. han blir liggende utrøstelig. han kaster dette bort. er det mulig å gjøre en sånn feil i sudden death, sa tv 2-kommentator jonas bariås. lagkameratene forsøkte å trøste målvakten, mens storhamar-spillerne jublet vilt etter tabben. tidligere i oppgjøret fikk patrick thoresen marsjordre av dommeren for en hard takling mot hodet til frisk asker-spiller eskil wold. dermed satte han sine lagkamerater i storhamar i trøbbel. laget måtte spille fem minutter i undertall, mens thoresen ikke fikk spille videre. storhamar vant den første kampen mellom lagene, og leder 2-0 i kamper før neste oppgjør i hamar.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »