Hovedsiden

Liten annonse

  Grønbæk trolig ferdig i Glimt: – Dette var nok kanskje min siste kamp for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 57 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinnsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt. det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. tidligere i uka ble det meldt at grønbæk kan bli solgt for 170 millioner kroner til den franske klubben rennes. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Grønbæk ferdig i Glimt: – Kjipt at det skulle avsluttes på denne måten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 57 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Sjokktap for Bodø/Glimt: Åpnet døren i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 57 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2-1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttetstanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Dreges lag tror ikke feil på bakhjulet forårsaket dødsulykken: – Svært lite sannsynlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:10.56)
  mekanisk trøbbel på bakhjulet er blitt nevnt som en mulig årsak til ulykken som kostet syklisten andré drege livet. laget hans tviler sterkt på det. drege døde etter å ha falt av sykkelen i høy hastighet under nedstigningen fra grossglockner til heiligenblut på lørdagens etappe i østerrike rundt. han ble 25 år gammel. jaka primozic syklet rittet og har til østerriksk politi forklart at han observerte problemer med dreges bakhjul før det fatale skjedde. det skrev vg søndag. drege kjørte for coop-repsol, og laget mener en mekanisk feil på bakhjulet neppe var årsaken. – dette anses som svært lite sannsynlig gitt forklaringene og situasjonen. vi er forberedt på at det kan ta noe tid før politiet konkluderer i sine undersøkelser. vi avventer disse og ønsker av denne årsak ikke å kommentere nærmere på hendelsesforløpet før politiet har avsluttet sitt arbeid, sier lagets leder roy hegreberg i en uttalelse. i pressemeldingen står det at det er vanskelig for alle i og rundt laget å håndtere spekulasjonene rundt hva som forårsaket ulykken. dreges lagkamerater er nå hjemme i norge og har fått tilbud om krisehjelp. – laget opplever sterk støtte fra sykkelmiljøet, noe de setter stor pris på og som varmer i denne krevende tiden, sier hegreberg. søndagens avslutningsetappe i østerrike rundt ble avlyst. det ble i stedet gjennomført et minneritt for nordmannen. (ntb)  Dreges far holdt tale: – Sykling var alt for ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:15.42)
  andré dreges foreldre var til stede for å minnes sønnen i østerrike søndag. far jørgen drege takker for støtten. – dette minnerittet tok sted etter et initiativ fra hele sykkelmiljøet som er samlet her i østerrike rundt. vi vet at andré ville ha ønsket det slik. sykling var alt for ham, sa en sterkt preget pappa. andré drege omkom i en ulykke på lørdagens etappe av østerrike rundt. han ble 25 år gammel. søndagens etappe i rittet ble avlyst, og det ble isteden gjennomført et minneritt for nordmannen. før start ble det holdt ett minutts stillhet til minne for drege. samtlige lagkamerater holdt dreges startnummer opp før de tråkket i gang minnerittet. – i all tragedien er det vakkert å se at sykkelmiljøet står samlet, alle for én. våre hjerter smelter av å se hvordan sporten tar vare på hverandre. på vegne av familien takker vi arrangøren, coop-repsol, jayco alula og alle de andre lagene, fortsatte han.


  Norsk syklist døde i sykkelritt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:17.47)
  en norsk proffsyklist omkom i en ulykke i et europeisk sykkelritt. nrk er kjent med identiteten til syklisten som døde etter den tragiske ulykken. deler av familien er ikke varslet, og derfor velger nrk å anonymisere syklisten. – vi jobber med å informere våre kolleger og diplomater i norge. det var en ulykke og han døde på grunn av skadene han pådro seg. vi undersøker hva som var årsaken, opplyser en leder i det lokale politiet til tv 2. dødsfallet er bekreftet av arrangøren. – det er den verste beskjeden du kan få. alle vet at sykkel er en risikosport. å få sånne beskjeder er forferdelig tungt. selvfølgelig går alle tanker til familien, lagkamerater og alle som kjenner ham, sier dag otto lauritzen på tv 2s tour de france-sending.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »