Hovedsiden

Liten annonse
  Domstol avsatte Brasils fotballpresident

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:05.58)
  en domstol i rio de janeiro har avsatt presidenten i brasils fotballforbund på grunn av uregelmessigheter i valget i fjor. ednaldo rodrigues, som først ble midlertidig ansatt som fotballpresident i 2021, vant presidentvalget i fjor. domstolen gir fotballforbundet beskjed om å avholde nytt valg innen 30 dager. fram til da er det lederen for landets idrettsdomstol, josé perdiz, som skal styre forbundet. domstolen opphever hele fotballtinget fra i fjor, og dermed også avgjørelsen det tok om å ansette rodrigues. rodrigues har mulighet til å anke avgjørelsen. fotballforbundet opplyser at de vurderer hvilke skritt de skal ta. saken kan potensielt føre til at fifa innfører sanksjoner mot brasil. i verste fall kan fifa kaste ut fotballforbund i land der myndighetene griper inn slik, mens også arbeidet med å få vm for kvinner i 2027 kan bli påvirket. (©ntb)

  Ruud på inntektstoppen blant de norske idrettsutøverne i 2022

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:06.27)
  tennisprofil casper ruud troner øverst på inntektslisten blant landets fremste idrettsutøvere. arsenal-spiller martin ødegaard står bokført med størst formue. i 2022 tjente ruud hele 31,4 millioner kroner. det er vesentlig mer enn jakob ingebrigtsen, karsten warholm og johannes thingnes bø, som er de tre andre med en inntekt på et tosifret antall millioner. ruud glitret på tennisbanen med finale i både roland-garros og us open i fjor. etter sistnevnte turnering var han attpåtil rangert som nummer to i verden. skatteetatens ligningstall fra 2022 viser at arsenal-spiller martin ødegaard har størst formue med 120,7 millioner kroner, mens magnus carlsen følger nærmest med drøye 102 millioner. manchester city-spiss erling braut haaland står bokført med en formue på 3,7 millioner kroner. forbes har imidlertid anslått at jærbuen har en formue på drøye to milliarder kroner. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »