Hovedsiden

Liten annonse


  Norge Rundt

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:18.03)
  det er kanskje landets eneste rullende ungdomsklubb? tjommi-bussen (i bergen) skal brukes til å oppsøke ungdom der de henger – og være en tjommi for den som trenger det.
  spanske myndigheter griper inn – skal «overvåke» landets fotballforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:14.44)
  spanias fotballforbund har havnet under lupen til den spanske regjeringen som følge av flere skandaler det siste året. forbundet skal de neste månedene «overvåkes» av en uavhengig kommisjon underlagt spanias idrettsråd (csd). – regjeringen vedtok denne avgjørelsen for å rette opp i den alvorlige situasjonen rfef er i, slik at forbundet kan fornye seg under stabile forhold, står det i en melding fra csd. idrettsrådet har tette bånd til spanias idrettsdepartement. det har stormet rundt landets fotballforbund siden det mye omtalte kysset på podiet etter fjorårets vm-finale for kvinner. da ble nybakt verdensmester jenni hermoso kysset på munnen av spanias daværende fotballpresident luis rubiales. senere trakk rubiales seg fra vervet på grunn av bråket som fulgte, men ro i rfef ble det ikke. i mars ble rubiales og flere andre personer pågrepet som en del av etterforskningen av forbundets avtale om å legge den spanske supercupen til saudi-arabia. mistanken handler om mulig pengevasking og korrupsjon. (ntb)

  Eliteserieklubbene smadret salgsrekorden i 2023

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. april 2024 KL:06.43)
  norsk toppfotballs (ntf) mål om at landets fotballklubber samlet skal selge spillere for mer enn én milliard kroner årlig innen 2028 er nesten nådd allerede. det viser en fersk rapport fra europatoppen. i 2023 solgte norske klubber spillere for hele 959 millioner kroner. det var en markant økning fra 355 millioner i 2022. – det er fantastiske tall, og det viser at spillere i norske klubber er attraktive på det internasjonale markedet. samtidig er det en risiko for at ligaen blir svekket dersom man ikke klarer å fylle på med egenutviklede spillere eller bommer på spillerkjøp, sier ntfs sportssjef erik hoftun. i fjor solgte molde alene spillere for nær en kvart milliard kroner, mens også bodø/glimt (149 millioner) og rosenborg (105 millioner) passerte et tresifret antall millioner. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »